2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام خوبید من امروز عمل تخمک کشی کردم فقد ۱۳تا فولیکول برداشت ازم ب نظر تون خوبه ۱۳تا خیلی نگرانم .د ...

عزیزم ۱۳ تا عالیه....

مبارکت باشه....

مگه چه خبره؟

بیشتر میخواستی؟

عزیزم تعداد بالاتر بره کیفیت پایین میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
*****×** "انا هورمون fsh و lh بایذ چند باشه؟ 

عزیزم رنج نرمالشو الان حضور ذهن ندارم....

بستگی به رنج آزمایشگاهم داره خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۱۳ تا عالیه.... مبارکت باشه.... مگه چه خبره؟ بیشتر میخواستی؟ عزیزم تعداد بالاتر بره کیفیت ...

ممنون عزیز دلم فردا میخوام مرکز زنگ بزنم بپرسم چنت تا جنین تشکیل شده برام میترسم جنینم کم بشه .اخه بعضیا شون ۳۰تا تخمک داشتن از۳۰تا ۱۴جنین شده بود .

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
 ممنون عزیز دلم فردا میخوام مرکز زنگ بزنم بپرسم چنت تا جنین تشکیل شده برام میترسم جنینم کم بشه ...

کجامیکرو کردین وچقدر برمیکرو گرفتن؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آیا  روزای قبل و بعد ای یو ای میشه نزدیکی کرد؟؟؟

من قبلشو یادم.نیس ولی بعد ای یو ای دکتر گفت 1روز درنیون ن ز د ی ک ی داشته باش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوب روالش همینه بعد استیبل شدن شرایط مجدد واست شروع میکنن....

پس لکه بینی ام تموم شد ، دوباره زنگ بزنم مرکز بپرسم باید چیکار کنم؟ که اگر لازمه شروع کنم باز آسپرین رو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
 ممنون عزیز دلم فردا میخوام مرکز زنگ بزنم بپرسم چنت تا جنین تشکیل شده برام میترسم جنینم کم بشه ...

عزیزم خیلیا با یه جنین باردار میشن 

با یه خانمی تو رویان صحبت میکردم ۱۸ تا جنین داشت که یه بار خارج رحمی باردار شد بقیه هم انتقال داده بود و منفی شده بود دوباره اومده بود برای پانکچر 

یادمه چن وقت پیش اینجا یه خانمی اگه اشتباه نکنم اسمشون رعد و برق بود فقط یه جنین براش تشکیل شده بود که با همونم مثبت شد موقع سونو فهمید دوقلو بارداره یعنی یکیشو طبیعی یکیشو با میکرو باردار شده بود 

دیدی عزیزم تو فقط آروم باش و انرژی مثبت بفرست فقط باید خدا بخواد 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلاممممم خواهرای گلمممم زنده برگشتم      ساعت ۷ بستری شدم ۸ هم داخل اتاق بردن ۹:۳۰ ...

سلام عزیزم

به سلامتی.انشاالله همه شون جنینای تپلی و خوشگل میشن براتون .نگران نباش و حسابی به خودت برس.مراقب خودت باش 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚