2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اي خدا ب دادم بري  هم پرد بده هم آسپرين  من هنوز روزي يكي ميخورم 😰 نكنه اينا تشديد ميك ...

عزیزم من تا ۱۷ هفته خوردم البته قرار بود بیشتر بخورم ولی به توصیه ایمونولوژ زودتر قطع کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا کنه . پس الان من آسپرین و انوکسا استفاده میکنم میتونه پیشگیری کنه ؟ 

خیلی کمک کننده هست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیراز بیمارستان مادر و کودک بودم.زیر نظر دکتر البرزی.البته بگما من هیچوقت خود دکترو ندیدم!کار به اون ...

من  دو جلسه رفتم پیش البرزی مطبش.....به من گفت سه بار ای یو ای در صورتی که مخالفم اما گفته ممکنه با ای یو ای جواب بگیری....ماه دیگه میشه اولین بار تا الان کاری نکردم.

در مورد ذخیره هم نمیدونم اما دستیارش میگفا ممکنه بخاطر هرچیزی باشه تغییر هورمونی ...جراحی و .......خود دکتر که جواب این سوالا رو نمیده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چون با هیسترو با هم بود بی حس از کمر داشتم مثل سزارین .خوب درد نداشتم.و بعد کم لکه بینی داشتم یه روز ...

هزینه هیسترو تون برخراش چقدر شد؟ کدوم بیمارستان انجام دادین؟ باکدوم دکتر؟ 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
موفق باشی دوستم 😍این قرص برای چیه ؟

مرسی فکر کنم برا پرولاکتین

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

بارانا اوضاع چطوره؟ پنج شنبه پانکچر میشی به امید خدا؟

اوضاع نمیدونم ولی دکتر گفت خوبه  بله پنج شنبه پانکچر میشم

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام بچه ها .چقد این روزا خبرای خوب شنیدم اینجا.ان شالله منم چن روز دیگه میام وخبر خوش بارداریمو مید ...

آفرین.... اینجوری خوبه😊

خودت خوشحال باشی بعدم بیای ما رو خوشحال کنی

کی میری آزمایش؟

عزیزم بارداری پوچ تو همه روشها ممکنه..... والا به نظر من اگه واقعا مشکلی ندارین چرا آی یو آی کنین؟ ...

دوست خوبم من وارد 35 شدم در حالی که ذخیره تخمدانم شده 1.3 و پنج سال بسه دیگه برا انتظار...

دکتر مخالف این بود مستقیم برم ivf

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آفرین.... اینجوری خوبه😊 خودت خوشحال باشی بعدم بیای ما رو خوشحال کنی کی میری آزمایش؟

فدات عزیزم😘💞شنبه باید برم ولی میخوام یکشنبه برم هییچ عجله ایی ندارم دیگه😂ته دلم که یکم خالی میشه دروغ چرا ولی هربار میگم توکل بخدا برام دعاکنید لطفا😘😘😘

خدایا شکرت 
من  دو جلسه رفتم پیش البرزی مطبش.....به من گفت سه بار ای یو ای در صورتی که مخالفم اما گفته ممکن ...

عزیزم شوهرت مشکل داره؟خب به نظرم اگه مشکلتون جدی نیست یه بار امتحان کردن ای یو ای ضرر نداره.اما مثلا من خودم از همون اول هر دکتری میرفتم تا ازمایش شوهرمو میدید میگفت میکرو!با اینکه از سن پایین متوجه مشکلش شدیم و چندبار وسوسه شدم برم ای یو ای شاید گرفت اما بعدم پشیمون شدم.الان خوشحالم که الکی نرفتم ای یو ای.چون شرایط شوهر من اصلا خوب نبود.و امیدوارم با میکرو جواب بگیرم.ان شاالله شما هم به زودی نتیجه میگیری عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات عزیزم😘💞شنبه باید برم ولی میخوام یکشنبه برم هییچ عجله ایی ندارم دیگه😂ته دلم که یکم خالی میشه ...

عزیزدلم ان شاالله با خبر خوش میای و دلمونو شاد میکنی و امیدمونو چندبرابر! 💚

برات بهترینارو میخوام.برای تو،آنشرلی،رنگین کمون، @L.k18   عزیزم و هرکی نزدیک به ازمایششه جواب مثبتو ارزو میکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزيزم شنبه بايد برم ازمايش بدم دعا كنيد برام

مثبتی عزیزم.از الان تبریک میگم به قول دوستمون ننه شدی رفت😂

عزیزدلم ان شاالله با خبر خوش میای و دلمونو شاد میکنی و امیدمونو چندبرابر! 💚 برات بهترینارو میخوام. ...

ووای عزیزم چقد انرژی مثبت دادی تو😘😘😘😘😘😘ممنونم ان شالله همه مثبت میشن واقعا شرایط سختیه انتظاری که تو این روزا میکشیم

خدایا شکرت