2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام به همه دوستان ، اول تبريك ميگم به همه مامانهاي جديد ، خدا رو شكر كه اين روزها اين همه جواب مثبت ...

خوبی عزیزم....

دختر گلت چطوره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان 

من چند روزی وقت نکردم بخونم حالا هرچی میخونم نمیرسم بهتون😅 الانم ۲۵صفحه هنوز نخوندم 

ولی طاقت نیاوردم گفتم بیام به مامانای جدید تبریک بگم😍

هاناجون ،دختر بندر،مادر۸۸،آدمک و رویا جان تبریک میگم بهتون قشنگترین حس دنیا رو 😍😍 گوارای وجودتون،ان شالله حاملگی خوبی داشته باشید ونی نی هاتون صحیح وسالم بغل بگیرید

امیدوارم کسی رو یادم نرفته باشه .هرکی مامان شده مبارکش باشه❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم داروهای قبلت چی بودن؟ سینافکتم داشتی؟ به خودت استرس نده سونوها برا همینن ببینن بدنت به دارو ...

روز اول پری رفتم چک کردن گفتن از پس فردا دوتا گونال هر بار ۱۵۰ دز رو شروع کن و ۱۰ مونومیور دادکه چون نداشتن مریونال گرفتیم 

من تپلم گفتن به رونت بزن به جای شکم 

دیروز رفتیم تخمدان چپو چک کرد گفت هیچی فولی نمیبینم بعد راستو چک کرد گفت فیبرومت نمیزاره تخمدانو ببینم یه کم ور رفت گفت چیزی نمیبینم البته خود خانم دکتر چون ما دیر رسیده بودیم رفته بود و ماماش سونو کرد بعدم از خانم دکتر پرسبدن که چی بدن و گفتن که این بار دوتا گونال سیصد و ۹ تا منوپیوربزن که داروخونونه منو پیورنداشت و میخواست که مریونال بده که ما قبول نکردم ورفتیم منوپیور با کلی دردسر پیدا کردیم ولی داروی دیگه ای ندادو گفت پنج شنبه بیا سونو

بچه هاااا سلام من هراز چند گاهی میام میگمـشاید دوستای جدید اومده باشن که اطلاع ندارن بهشون بگم بلکه به دردشون بخوره ...دوستان بیمارستان امام خمینی هزینه ی ای وی اف کلا بادارو و عمل و فریز جنین و....کلا میشه ٣ یا ٤ میلیون ...اصل عمل ٥٠٠ هزاره برای کسایی که بچه ندارن با رویان هم مراحلش هیچ فرقی نداره ...من رفتم رویان ولی چون هزینه هاش زیا  بود بیخیال شدم بعد که طرح امام خمینی رو دیدم رفتم اونجا و بار اول مثبت شدم امیدوارم همگی نتیجه بگیرید و خوشحالم کنید ....مامانای جدید تاپیک تبریک میگم بهتون و اونای که دلتون میخواد مامان شید امیدوارم به حق خانوم فاطمه ی زهرا س به زودی زود دامنتون سبز شه و کامتون شیرین 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

آزی جون حتما ب صلاح نبوده خواهرجون ما ک از بعدش خبر نداریم خدا خیلی مهربونه فقط خوبی بنده هاشو میخاد انشاله دفعه بعد حتما مثبتی یا انشاله طبیعی باردار میشی

عزيزم نميخواد شوهرتون باشه فردا ، فقط روزي كه بايد انتقال بدي شوهرتون بايد باشه ، نگران كيفيت جنينها ...

عزیزم به نظرم عجله نکن....

چون واقعا خیلی تحت فشار خواهی بود....

طفلک دخترتم خیلی بهت نیاز داره.....

اول از پوشک بگیرش و خوب که جیششو کنترل کرد....

خودش تونست مستقل غذاشو بخوره....

از خیلی لحاظا که آماده شدی بعدش برو سراغش.....

چون واقعا توان بالایی میخواد.....

دختر من اولش خیلی عکس العمل نشون نمیداد.....

هر چی باشه زمانی که باهاش میگذرونی کمتر میشه.....

طفلک برا جلب توجه هر پنج دقیقه گیر میداد باید پوشکمو عوض کنین.....

بعد اونم الان به یه چیزای دیگه گیر میده....

خلاصه طفلیا به توجه نیاز دارن.....

به نظرم یه کم فاصله بیشتر بد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

عزیزم ناراحت شدم انشالله معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی مامان بشی 

💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       

سلام دوستان.

بتام 374شد .

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃

وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کردم و بلند بلند خدا رو شکر میکردم خودم متوجه نشدم .دیدم همه دورم جمع شدن ..اونا هم با گریه های من گریه میکردن و تبریک میگفتن ...بعد 9سال.و سه بار منفی شدن میکرو..

اونقدر خدا رو شکر کردم ...تک تکتون رو دعا کردم .و اشک شادی ریختم.الان یکم سرم درد میکنه.

نت ندارم با ش ارژ اومدم که خبر بدم ..

از دعاهای خیر همتون ممنونم .و برای تک تک منتظرا ارزوی همچنین خوشحالی رو دارم

. و همش میگم شاید دعاهای شما دوستان  از ته دل بود که خدا  رحمتش رو شامل حالم کرد..

آخه دکترگفت نازکه بایدشنبه بیای بازم چکت کنم دکترطرازی واسه شنبه نوبت دادبخداخیلی عذاب کشیدم تابه ای ...

من اینجا شنیدم بعضیا با لوبیا سبز و گوجه فرنگی ضخامتشون بالا رفته 

خداجونم شکرت       
بچه ها من یه دونه متفورمین که میخورم ببخشید اس ه ا ل میشم چیکار کنم بتونم بخورم؟!

عزیزم از نصف یا یه چهارمش شروع کن تا بدنت عادت کنه....

سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

واااایی مباااااارک باشه عزیزم انشالله سالم و سلامت و به موقع  نی نی نازتو بغل بگیری 

برای ماهم دعا کن 😙😙😙😙😙💞💞💞💞💞💞

خداجونم شکرت       
سلام به همه دوستان من یه مدت نبودم تاپیک خیلی جلو رفته نتونستم بخونم . تبریک میگم به مامانای جدید .& ...

عزیزم بله شکر خدا.....

پسر منم فکر کنم رفلاکس داره و اخیرا خیلی بالا میاره.....

برم ببینم دکتر چیکار میکنه.....

عزیزم سر دخترم دکتر براش رانیتیدین برند زانتاکس نوشته بود خیلی خوب بود دخترم میخورد....

اون موقع هم به سختی گیر آوردم.....

یه ترای کن ببین پیداش میکنی؟

برا دختر من که خیلی خوب بود.....

منم باید بگردم ببینم پیداش میکنم یا نه.....