2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ضخامت 6 و نیم  که عالیه، چرا گریه کردی، من دوستم روز انتقال که روز 15بود شیش و نیم دو خطی بود ب ...

آخه دکترگفت نازکه بایدشنبه بیای بازم چکت کنم دکترطرازی واسه شنبه نوبت دادبخداخیلی عذاب کشیدم تابه اینجابرسم هیچی بدتراازحرفهای مردم نیست من هم به خاطرشوهرم حرفی نمیزنم 

ای جان 😁😍😍😍 الهامی هفده تا بچه رو چه جوری میخای بزرگ کنی؟؟ کاش پنج تا دیگه هم اون گوشه کنارا با ...

۱۰تای دیگه پرستار نیاز دارم تا بگیرنشون😂

انشالله دوست گلم توکل برخدا امیدوارم شماهم خوش خبر باشی و بافولی های تپل 😍😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

بميرممم.عزيزم نه تو پيري نه خدا بخيل...ايشالله دفعه بعد دلت شاد شه😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

😔 قوی باش عزیزم.... هیچکس از آینده خبر نداره....  انشالله این جواب مثبت رو که امروز منتظرش بودی طی ماه های آینده به صورت غافلگیرانه بگیری. طوری که تا آخر عمر شوک و ذوقش رو فراموش نکنی

غصه خوردن و گریه کردن اشکالی نداره اما نا امید نشو

بچه ها همسرم فقط تااخر هفته قرص داره.قرصاش تموم میشه.هفته ی دیگه اخراش احتمالا پانکچر بشم.به نظرتون بریم بازم قرص تهیه کنیم ؟یا نه .اسپرما واسه سه ماه پیشه؟

قرصاش واسه یه ماه تقریبا۵۷۰ تومنه..بگیریم به نظرتون؟

دیگه دلم نمیاد پول بدم به داروهاش خخخ ولی اگه لازمه بگیرم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
میشه ادرسش بدی و بگی قیمت آزمایش چند شد ممنونم ،

سلام ازادي سر رودكي بعني نبش خيابان رودكي كه ميخوره تو ازادي اسم ازمايشگاهشم ازاديه من ازمايش دخيره تخمدان با هپاتيت و ايدز. و دادم ٩٠ تومن شد تازه چقدر غر زدم كه گرونه چرا حالا شايد ازمايش تو چيز ديگه هم داره كه گرونتر ميشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آخه دکترگفت نازکه بایدشنبه بیای بازم چکت کنم دکترطرازی واسه شنبه نوبت دادبخداخیلی عذاب کشیدم تابه ای ...

عزیزم نگران ضخامتت بالا میره تا شنبه یه عالمه وقت هست مطمعن باش همه اوکی هست!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها عکس رنگی دارم خیلی میترسم میشه یکم کمکم کنید 

اصلا بهش فكر نكن به درد چندلحظه ايه مثل پريود بخواي از الان استرس بگيري بدتره منكه يه لولم بسته بود درد داشتم اما قابل تحمله 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي