2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
خيلي عزيزي  خدا ان شاءالله نتيجه ي اين خوبيهات رو ب زودي بزاره تو دلت 😘 عزيزم من چيكاااار كن ...

این دلدرد و کمر درد رو منم چند روزه دارم

خودم که ربطش دادم به قدامی  و مارژینال بودن جفت و احتمالا کم بودن سرویکس!!!

منتظرم تا پسفردا جواب غربالگری رو بگیرم برم به دکتر بگم ببینم چی میگه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم.amhکلا ازاد هست فک.کنم

خوب کجا انجام میده ، ن بابا آزاد نیست فک نکنم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من.تهران نیستم. ولی همه ازمایشگاها انجام میدن.مگر اینکه بهتون جای خاصی گفته باشن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

ازاده عزيزم.من هرجا كه دادم تا الان گفتن ازاد حساب ميكنيم.زنگ بزن بپرس

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
رفتی سونو عزیزم؟؟

رفتم گلم گفت ضربان قلب خیلی خیلی ضعیف هست و رشد هنوز نرمال نشده گفت ۱۰ روز دیگه دوباره برم سونو اون موقع نظر قطعی میدند واسم دعا کن عزیزم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ازاده عزيزم.من هرجا كه دادم تا الان گفتن ازاد حساب ميكنيم.زنگ بزن بپرس

نمیدونم تو کدوم بیمارستان های دولتی انجام میدن

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
خواهرم در به در دنبال اووبوست هستم چند هفته است ولی متاسفانه گیر نیوردم خیلی ناراحتم

خیلی با بدبختی گیر میاد. تازه من قبل این خر مستی های ترامپ گرفتم. هر جا میرفتم میگفتن چند عدد بیشتر نمیدیم... شانس آوردم جایی پیدا کردم قوطیشو بهم دادن

عزیزم اسن پودر همونه که بسته های کوچیک کوچیکه روزی سه تا باید بخورن. ؟؟؟؟؟ طرازی هم به شوهر من یه پ ...

زیر ۱۵ باشه عالیه اما خوب برا ما اون آیتمی که ۳۰ به بالاش دیگه مرز بحرانیم رد میکرد و زیر ۱۵ نرمال بود شد ۳۲.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی واست ناراحت شدم.... عزیزم کاریوتایپ داده بودین؟

اره کاریوتایپ.دی اف ای .همه چیز خوب بود .سرم زدم .پی ار پی شدم .جنین عالی .به نظرت بخاطر رحمم نبوده؟ اندمتر هفت بود روز شونزده

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .