2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه هااااااا بچه هاااااااا  بتا ۲۸۸۸ باورم نمییییییشه یا امام هشتم

لی لی لی لی لی💃💃💃 مبارکه🎉🎉انشالله این چند ماه رو به راحتی بگذرونی و نی نی صحیح و سلامت بپره تو بغلت🙏🏻

اگه باز اشتباه نکنم🙈 شوهر شما به مادرش گفته بود خانمم بارداره، درسته؟؟؟؟دیدی گفتم بعضی وقتا ناغافل یه حرفی به زبون آدم میاد که بعد میبینی اتفاق افتاده!!!

( ای خدا باز قاطی نکرده باشم که از آبرو افتادم😂)

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم تبریک میگم عزیزم 

خداروشکررررر 

بسلامتی و بدون استرس دوران بارداریت رو طی کنی و نی نیت رو سالم بغل بگیری 

یادت نره دعا کنی واسه همه واسه من و جنینم الان به خدا خیلی نزدیکی 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
دوستان یه سوال دارم به هیچ وجه نمیدونم جوابش چیه چرا وقتی کلومیفن انقدرررر خوب برای pco ها جواب مید ...

عزیزم دقیقا به شرایطت اشراف ندارم اما حدسم اینه خوب شرایطت ایجاب میکنه آی وی اف کنی احتمالا برا همسرت (شاید مشکل داره و ترجیح میدن اسپرم انتخابی وارد پروسه لقاح بشه) و کلومفین نمیدن شاید چون با کلمومفین به اندازه تخمکگیری تخمدانات تحریک نمیشن.....

چون باید تعداد انقدر بالا باشه ارزش پانکچر رو داشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام حس خوب داشتن رو برای همتون‌آرزو‌می کنم، من روز ۱۲ انتقال هستم، دیشب بی بی چک زدم منفی بود ...

انشاالله امام رضا ضامنت میشه عزیزم واست ایت الکرسی میخونم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

سلااام دوستان من اينجارو تازه پيدا كردم

منم دوشنبه انتقال جنين داشتم الان يك هفته از روش ميگذره ٢٦ ام بايد برم ازمايش بدم 

چقدر اينجا انرژي مثبت داره 

براى منم با دلهاى پاكتون دعا كنيد 

عزیزم مشکل جهاد همینه منم دوبار زیرنظرنیکبخت ای وی اف کردم منفی بود اصلا جنین هام خوب نبودن نیکبخت ...

خواهر نیکبخت چهار سال به من گفت دو تا لوله ات کامل خرابه فقط با معجزه ممکنه طبیعی باردار بشی، به خدا میخواستم طلاق بگیرم که  شوهرم حسرت بچه به دلش نمونه، بعد رفتم تهران گفتن کی این حرف رو بهت زده لوله ات خراب نیست، یه بار هم تخمک کشی کرد ازم نیکبخت تخم هام بی کیفیت بودن و اصلا جنین تشکیل نشد، بار بعد که چند تا جنین شد سه تاشون بی بود دو تاشون سی، که انتقال داد نگرفت منم نیکبخت و جهاد از چشمم افتاد 

عزیزم ورزش فعلا براش خوب نیست....

واقعا ورزش خوب نیست برای شوهر ماهایی که قراره ماه بعد بریم تو‌ سیکل؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

عزيززززززززززم

مباركت باشه

چقد خوشحال شدم

مرسي از حس خوبي كه دادي بهمون

حالا باز دنبال نشانه باش😂😂😂

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من روز سوم انتقال رو از یزد به شیراز حرکت کردیم فقط کل راه رو دراز کش بودم..آرومم اومدیم..مثبتم شد ع ...

ممنون فداتشم.ان شاالله هممون نتیجه بگیریم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

اااااای جاااانم رویااااااا جوووونم مبارکه مبارکه مبارکه واقعا خیلی برات خوشحالم خداروشکر که با خوشحال کردن دل تو دل مارو هم خوشحال کرد ،خداروشکر واقعا ،ایشالا ۸ماه آینده هم نی نی هات به دلت بچسبن و بارداری بی خطری داشته باشی واسه ماهم دعا کن عشقم🌈🌈🌈💎💎🎶🎶🌹💜💖🌹💜💖💚