2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
4تا ۱۶ بقیه شون کوچیک بودن ولی باز آمپول داد گفت ما چهارشنبه همه رو میگیریم خدا رو چه دیدی شاید انش ...

انشالله گلم 

منم چهار شنبه وقت دارم پیش بسوی گرفتن فسقلیلا😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید شما علاوه بر خونریزی لخته سیاه هم ازتون دفع شد منم مشکل شمارو دارم وقتی خونریزی کردم سری ...

نه من خون روشن بود.واسه شماداره دفع میشه دیگه.نگران نباش منم حالت تهوع ندارم بجاش درد معده دارم😢.خداروشکر کن قراره همه علائم داشته باشن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
نميدونم اتفاقا امروز ازشون پرسيدم گفتم من اصلا مشكل معده ندارم گفت خانوم دكتر ب همه مريضاش ميده اين ...

كلا كه تو باردارى مشكل معده پيش مى ياد اينورى ها هم كه كلا با دارو مخالف مخالفن

آنا جون حتما بهتر مى دونه چون فكر مى كنم داشت حتما پستتو بخونه جواب مى ده 

به نظرم حتما دكترت مشكلى نمى بينه كه برات تجويز كرده حالا باز از آنا جون بپرس كه خيالت راحتتر بشه

سلام خانوما ازمايش دوممو روز دوازدهم دادم خداروشكر900شده،خوبه بنظرتون؟اوليش روز ده337بود

ای جانم عزیزم بسلامتی مبارکت باشه😍😍 من هیچ تجربه ای در مورد بتا وبارداری ندارم😥 ولی بنظرم عالیه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خانوما اینجا کسی هست با وجود فیبروکستیک سینه داروهای هورمونی خورده باشه واسه آی وی اف یا میکرو انجکش ...

من اینطوریم...باید هر 6 ماه تحت نظر دکتر باشی....با وجود داروهایی که خوردم و کیستای سینه ام فعلا که زنده ام😊😊

نگران نباش...قبل از سیکل یه سونوی سینه انجام بده بر اساس اون دکتر دوز داروهاتو مشخص میکنه...

بله عزیرم..... نمونش مامان شاینا و مامان لاله سرخ و....

خداروشکررر 🙏🙏🙏خدا واسه عزیزات حفظت کنه آنا جون اونارم واسه تو😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام دوستانم خوبین؟به مادر عزیز تبریک میگم مادر شدنشو😍چه حس خوبیه.خداروشکر واقعا تاپیکو میخونم انرژی میگیرم از این همه حس مثبت و‌ خوووب.خدایا این حس خوبو از ما نگیر و سوپرایز کردنمونو همچنان ادامه بده😍چش نخوره تاپیکمون😆

بچه ها یه سوال دارم.جدی این سوال همین الان به ذهنم رسید😁

من مسیرم تا یزد ۶-۷ ساعت راهه!حالا من بعد انتقالم به امید خدا،یه هفته اونجا استراحت میکنم،شایدم بیشتر،چون مامانم باهامه،مامانم میگه کل دو هفته رو بمونیم.نمیدونم واقعا ولی اگه خواستم بعد یه هفته برگردم اشکال نداره این همه راهو با ماشین بیام دیگه؟سعی میکنیم بین راه توقف کنیم و اروم اروم بیایم.ایراد نداره؟اگه خوب‌نیست و مسیر طولانیه باید به هواپیما فکرکنم...

البته این سوالو قبلا پرسیدم حس‌میکنم.ولی جوابشو یادم نمیاد😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم من دوبار جهاد انجام دادم، زیر نظر دکتر نیکبخت، بار اول تخمک هام بی کیفیت بودن و اصلا جنین تشکیل ...

عزیزم مشکل جهاد همینه

منم دوبار زیرنظرنیکبخت ای وی اف کردم منفی بود

اصلا جنین هام خوب نبودن نیکبخت انتقال میداد بعد میگف جنین هات خوب نبودن توکل به خدا کن فقط

خلاصه نیکبخت گف بهم تو تخمک هات اندازه یه خانم ۵۰ساله است وقتی اینوگف ایقدر گریه کردم تو مطب ولی باامیدرفتم انتقال دادم منفی شد

تااین که شوهرم گف بریم یزد دکتر من درحال تحقیق بودم که خوندم دکتر نقاب شاگرد دکترافلاطونیان اهواز مطب داره گفتم فقط یه بار برم پیشش ببینم چطوره کل ازمایش هام رو بردم گف تو که اصلا شوهرت خیلی ضعیفه ولی نیکبخت به من گف شوهرت نیاز به دارو نداره  برا شوهرم دارو نوشت منم توکل به خدا گفتم استفاده میکنم و پیشش ای وی اف میکنم

خوبی دکترنقاب اینه توی کلینیک مهزیار انجام میده و جنین شناسش دکتر حمادی که بهترین جنین شناس اهواز هست  من خداراشکر جنین هام عالی شدن انتقالم هم مثبت ولی بعد یه هفته رفتم منفی شد

حالا دکترنقاب خیلی امیداره گف ماه دیگه برم برا انتقال

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
من اینطوریم...باید هر 6 ماه تحت نظر دکتر باشی....با وجود داروهایی که خوردم و کیستای سینه ام فعلا که ...

حتما اینکارو می کنم که حداقل استرسم کمتر باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏