2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

ای جووونم مبارک باشه عزیزم 

انشالله بارداری سالم و راحتی داشته باشی گلم و فندقت رو صحیح و سالم بغل بگیری 😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
خيلي مفيده منم ازش نتيجه ديدم توي بارداري قبليم خيلي ميگفتم يه چيزي تعريف كنم وقتي منو بردن براي سزا ...

اشكم در اومد خيلى حرفات تحت تاثيرم قرار داد

آخه من خيلى وقتها به مرگ فكر مى كنم مخصوصا از زمانى كه براى يكى از عزيزترينهام اتفاقى پيش اومد بيشتر ذهنم درگيره

هميشه دوست داشتم صحت اين موضوع رو از كسى بشنوم و الان كه تعريف كردى واقعا يه حالى شدم 

گلفام جون مى شه اگه اشكال نداره برام بگى بيشتر از هر چيزى وقتى تو اين شرايط قرار مى گيريم چى مى خوايم؟يا چه كارايى رو بهتره تو اين دنيا انجام بديم؟؟

ذكر استغفرالله ربى و اتوب اليه رو مى تونم براى كسى هر چند تا كه بخوام تكرار كنم؟؟همين ذكررو بگم؟

چون اين موضوع به تاپيك ربطى نداره برات درخواست دوستى مى فرستم برام خصوصى توضيح بده اگه برات مشكلى نداره🙏🏼🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید ذخیره شما چنده؟ باتوجه به رنج آزمایشگاهی که آز دادی.بعد شما پریودیتون چطوره؟ علایم تنبلی ...

سلام عزیزم ۲۲ سالمه ذخیرمم ۷.۳ پلیکیستیکم پریودام نامنظمه لاغر میشم پریودام مرتب میشه ولی تپل که میشم باید دوفاستون بخورم تا پریودام منظم شه 

سایز فولیکولام که به ۱۸ میرسه تاریخ پانکچر رو میگن بهم 

خداجونم شکرت       
فک کنم رحمو آماده میکنه برای انتقال تو سیکل بعدیت

کمک میکنه وقتی دارو بگیری تخمدانت بیش از حد تحریک نشه

دوم اینکه من شنیدم وقتی ال دی قطع میشه تخمدانا بهتر تخمک آزاد میکنن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه ها امروز غربالگری رفتم خداروشکر همه چی خوب بود.اما این هموراژی ساب کوریونیک که داشتم برطرف نشده حتی یکیش یکم بزرگتر شده بااینکه استراحتم وشیاف دارم.یک قل هم جفتم پایینه نوشته تحتانی تالبه وسرویکس کشیده شده.یکی قدامی.طول سرویکس هم ۳۷ خیلی نگران شدم😢😢

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

[QUOTE=74140914]ذخیرم ۱۳ است ک رنج آزمایشگاه ۱۲ و نیمه.علایم تنبلی هم ندارم.فولیکول ۲۲ بدون دارو دارم ۲۷ سالم هم هست[/QUO همین خوبه شما تنبلی نداری 😚😚😚

انشالله خدا بهت طبیعی نی نی بده 💗💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
بچه ها تا زماني كه ازمايش بارداري بديد چه چيزايي ميشه خورد؟ماهي ميشه خورد؟ توي بيمارستان بمن گفتن ج ...

درسته اينايى كه گفتن رو نخور و كرفس و زرشك و گل گاو زبون رو هم نخور

من ماهى مى خورم اما سالمون يا قزل آلا

و بقيه چيزها هم مى خورم حساسيت سر غذا ندارم عزيرم

ماهيچه خيلى خوبه بعد از انتقال با جوى دو سر پرك و قارچ همسرم برام سوپ درست كرد عالى بود 

همه چى مى تونى بخورى جز همونايى كه گفتن

بچه ها امروز غربالگری رفتم خداروشکر همه چی خوب بود.اما این هموراژی ساب کوریونیک که داشتم برطرف نشده ...

ناراحت نباش ديگه خداروشكر كن كه غربالگرى عالى بود

استراحتتو بيشتر كن استرس نداشته باش حتما برطرف مى شه عزيزدلم🙏🏼🌸🌸

دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

مبارک باشه به سلامتی و دلِ خوش

انشاله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نیتو به سلامتی بغل کنی

بچه ها امروز غربالگری رفتم خداروشکر همه چی خوب بود.اما این هموراژی ساب کوریونیک که داشتم برطرف نشده ...

عزیزم منم جفت قدامی داشتم ولی طول سرویکسم ۵ و خرده ای بود

ولی زایمان زودرسم اصلا ربطی به دهانه رحم نداشت

اگه پرویای کامل نباشه خیلی بهتره ولی اگه کامل باشه باید ۱۰۰ درصد استراحت مطلق باشی

دکتر میگفت تنها موردی که استراحت مطلق باید باشه جفت قدامیه

برای بقیه تاثیر نداره

یه شکم بند هم بگیر وقتی سن بارداریت بالا میره و بچه ها سنگین میشن شکمتو نگه داره

شکم بند با گن فرق داره

گن نگیری ضرر داره

نمیدونم چند قلو بارداری ولی ان شالله به سلامتی فارغ بشیو نی نی های ناز و خوشگل

قدتو میگی؟؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

هموراژی فک کنم تخمکی بوده که بارور نشده فاسد شده

منم سر بچه دومم داشتم یکیش شده بود بچه یکی دیگه بی مصرف مونده بود😁

اشكم در اومد خيلى حرفات تحت تاثيرم قرار داد آخه من خيلى وقتها به مرگ فكر مى كنم مخصوصا از زمانى كه ...

باشه حتما ولي عزيزم من خودم غرق گناهم مطمئنم تو پاكتري از من همينكه الان بارداري از من پاكتري و مقبولتر 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها جنین رو ریداکشن میکنن چرا هماتوم ساب کوریونیکو ریداکشن نمیکنن؟؟!

این کاشت ها هیچ سرانجامی ندارن😯😯😯😯  عزیزم شما لطف داری که میخوایی  یه بدبختی مثل م ...

چرا ناامیدی سراغت بیاد  گلم به نظر من اصلا ربطی به دکتر نداره خدا بخواد دکتر وسیله است همه به من میگفتن هزار نفر رفتن رویان جواب نگرفتن تو میخوای با دکترای دانشجوی امام خمینی جواب بگیری تو دلمو خالی میکردن ..حتی دقیقا یادمه روز نهم انتقالم بی بی زدم منفی بود پاشدم ازحرص کل اشپزخونه رو ریختم بیرون گردگیری کردم با گریه ...تو دلم میگفتم حالا که نشده میخوام دیگه منتظر روز ١٤ انتقالم نشم که ببینم مثبته یا نه درد پریودم داشتم میگفتم بذار کار کنم پریود شم حداقل این دردای الکی رو نکشم ولی روز ازمایشم جواب رو که گرفتم همونجاسریع نگاش کردم و زدم زیرگریه انقدر پاهام شل شده بود که نشستم روصندلی حتی توان اینو نداشتم برم به همسرم جواب رو بگم همه ی خانوما دور من جمع شده بودن منم با گریه و خنده میگفتم خدایا شکرت همه با من گریه میکردن ...حالا عزیزم پایان شب سیه سپید است من دلم روشنه که مثبتی انشالله و میای با خوشحالی تو گروه جیغ میکشی ☺😍😘

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
عزیزم منم جفت قدامی داشتم ولی طول سرویکسم ۵ و خرده ای بود ولی زایمان زودرسم اصلا ربطی به دهانه رحم ...

اگه پرویای کامل نباشه خیلی بهتره ولی اگه کامل باشه باید ۱۰۰ درصد استراحت مطلق باشی

دکتر میگفت تنها موردی که استراحت مطلق باید باشه جفت قدامیه

برای بقیه تاثیر نداره

عزیزم اون پرویای یعنی چی؟جفت قدامی استراحت میخواد یا پایین؟استراحت مطلق به چه صورته

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید