2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
😢خدا یه دونه بهم بده بخدا بفکر تخمدانم دیگه نیستم 😢 فکرای منفی دیونه ام میکنن 

با همون دمپایی دستت یکی بزن پشت دستت😂😂

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

بچه ها از لاله چه خبر .نی نیش بدنیا اومد.کدوم صفحه پست گذاشته

ندا جون خبری نداده هموز....

لااقل تا اینجا که من خوندم....

ایشالله که هر جان خوش و خرمن.....

خودت چطوری عزیزم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا من فولی هام رشد نمیکنه؟ قبلا با لتروزول چنتا فولی خوب داشتم روز ۱۳ ،  نمیدونم با این همه دارو چرا رشد نمیکنن😟 هر ماه بدون دارم هم فولی خوب داشتم  گیج شدم😩

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام دوستان  من رفتم تو هفته ي ١٢  سوزش معده امونم رو برده خيلي امروز اذيتم ميكنه  ...

عزیزم من توصیه نمیکنممیدونی چرا؟

چون فکر نکنم استامینوفن دردی دوا کنه فقط الکی یه داروی بی اثر میخوری.....

برا من که اینطوره بخورم دردم کم نمیشه پس ترجیحا نمیخورم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي نه.به هيچ عنوان.من ذخيره ام هفت بود هايپر شدم داشتم ميكردم.دكترا بهتر ميدونن.

به منم گفتن احتمالا هایپر بشی..مرسی گلم.بس دیگه همینا رو استفاده میکنم..گفتم بزار زیاد تخمک داشته باشم.جنینا زیاد شه . اخه ما فامیل هم هستیم.احتمال زیاد بدیم واسه بررسی ژنتیکی جنین ها رو.گفتم زیاد بشه که دستمون باز باشه واسه ژنتیک ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انا جون حالت چطوره فرشته هامون حالشون خوبه خدا روشکر

شکر خدا خوبن عزیزم....

دست بوستن....

ایشالله به زودی قسمت خودت بشه عزیزم.....

آنا جون جلوی آزمایش رنج ننوشتن ،بقیه سی دی ها رنج داشتن مقایسه کردم اما چند تا نداشتن

بله دیدم به دوستان گفته بودی رنج نداره....

ایشالله بهترینا برات اتفاق میفته و قلب خوشگلش در سلامت کامل ۱۲۰ سال میتپه و شاهد شادیا و موفقیتاش خو ...

ممنون عزیزم انشاالله

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
دوست جونيا سلام.من يه نگراني دارم راستش.من قبل اي وي اف ذخيره تخمدانم هفت و نيم بود.اي وي اف كه كردم ...

یائسگی زوزرد چیه دختر؟

۱۴ تا تخمک گرفتن حالا فرض کن اصلا دو برابرش مگهچه خبره؟

من ذخیرم قبل دو تا پانکچر ۱/۴ بود و از دوتا پانکچر ۱۲ تخمک ازم گرفتن تازه ذخیرم شد ۱/۱۸ یعنی ۰/۲۲ فقط کم شد.....

پس الکی فکرای منفی نکن....

فکر کن من با همون ذخیره ۱/۱۸ یا پانکچر با ۱۰ تخمک عالی داشتم بعدشم که گل پسرم قسمتم شده.....

خوب اگه زنج نزده پس نمیشه چیزی گفت..... اگه ایمونولوژ گفته مشکلی نداره پس جای نگرانی نیست..... پیش ...

عزیزم برای سرم گفت چون Iggخیلی بالاست نمیشه سرم بزنی  گف واکسن کزاز دیفتری بزنم و یکماه بعد اون آز ایمنی تکرار بشه 

خانما یه خبر دکتر طرازی دو هفته اول اذر نیستش، امروز زنگ زدم گفتن 

ممنون که گفتی عزیزم....

خانوما دكترامروز بهم قرص پنتوپرازول داده براي چيه؟؟؟؟

برا معدت داده عزیزم.....

نیم ساعت قبل صبحونه بخور.....

عزیزم اگه میخوایی تایمشو تغییر بدی و از این به بعد تاین جدید بزنی ایرادی نداره اما اگه نه بهتره سر م ...

آخه میدونی چرا؟ چون امپول پروژسترون مو صبح ها گفته بزنم چون شوهرم صبح زود میره سرکار ساعت ۶صبح میزنم ،شیاف پروژسترون رو ساعت ۱۲شب که میخوابم میذاشتم ولی میگم نکنه از ۶صبح تا ۱۲شب تایم طولانی برای کمبود پروژسترون بدنم ،واسه همون گفتم غروب بزارم شیافمو