2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عزیرم برای سقط مکرر بود برنامه امشبشون. دفعه های بعدی رو ببین.

اره گلم یه لحظه بین تبلیغات زدم شبکه چهار فقط دیدم درمورد سقط صحبت میکنن.ممنون.چشم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزيزم حالت چطوره خوبي ؟ هماتومت دفع شد ؟؟ اتفاقا خيلي تو فكرت بودم اما اسم كاربريت رو كامل نمي ...

فدات شم.من هماتوم نبود هموژای نوشته بود که دکتر گفت خونریزی یعنی.ولی سونو نرفتم استراحت میکنم تا غربالگری برم ببینم چه خبره.منم خیلی اذیتم تا حالا بدون درد معده نبودم الان که پرتقال خوردم وهم گشنمه افتضاحم😣شیر گرم نخور داغون میشی شیر سرد.من قرص رو چندروز بیشتر نخوردم فقط تحمل میکنم البته بعضی اوقات شربت الومینیوم میخورم.من میوه بخورم حالم بده.چون بی اشتها هستم و بدغذا دیگران خسته شدن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارهایی (دعا و سوره ها)که برای قلب جنین خوبه انجام بده بازم دیر نیست سیب و به بخورارامش کمک کننده ا ...

سوره ی یس از روز اول صوتی گذاشتم ولی بازم چشم امید بخدا

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
فدات شم.من هماتوم نبود هموژای نوشته بود که دکتر گفت خونریزی یعنی.ولی سونو نرفتم استراحت میکنم تا غرب ...

عزیزم منم مثل شما خون بود دور جنین ،

الان چطورین؟ پاک شده کامل ؟ در چه حدی هست لک و خونریزیتون؟

میوه خام نخورین. کمپوتش کنین.برای رفع معده درد خوبه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
یه دونه وسیله توش بود روش علامت داشت اندازه ی اون ژل میزدم بهش صبح یکی دست راست یکی دست چپ روی ساعد ...

ممنون عزیزم

یعنی روزی ۴تا خط کش ازش استفاده می کردید

یا دوتا خط کش؟

یعنی برای هر بازوتون یه خطکش کامل می زدی یا یه خطکش رو نصف نصف به هر دو بازوتون می زدید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم منم مثل شما خون بود دور جنین ، الان چطورین؟ پاک شده کامل ؟ در چه حدی هست لک و خونریزیتون؟ می ...

چه جوری کمپوتش می کنید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنون عزیزم یعنی روزی ۴تا خط کش ازش استفاده می کردید یا دوتا خط کش؟ یعنی برای هر بازوتون یه خطکش ...

خواهش میکنم 

روزانه میشد دوخط کش دستراست دوخط کش دست چپ فدات شم واضح تر بگم روزانه یک خط کش ساعد دست راست یک خط کش ساعد دست چپ ..یک خط کش بازوی دست راست یک خط کش بازوی دست چپ ..ولی مثلا صبح میذاشتم رو ساعدم شب روی بازوم 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

سلام تورک آنا و دوستان من وارد سیکل آی وی اف شدم یعنی بهم قرص یاز دادن یا همون ال دی فولیک اسید و ویتامین دی و روزی یک عدد آ اس آ تا پریود شدم برم فقط یه سوال من ششم پریود شدم تا دیروز لکه بینی داشتم طبیعی هستش ؟

خواهش میکنم  روزانه میشد دوخط کش دستراست دوخط کش دست چپ فدات شم واضح تر بگم روزانه یک خط کش سا ...

ممنونم گلم 

من یه خط کش صبح ویه خط کش بعداز ظهر گفته بهم هر بار یک بازو

رویاجون فردا هم میتونی بری آزمایش حتما نمیخاد روز 15 بری

وااااای دلم میخواد.... مامانم مثل نگهبانان قلعه مراقب منه. نه میذاره حموم برم نه کاری بکنم.... تا میخوام برم دستشویی مثل فنر از جا میپره میاد بالای سر من وایمیسته هی میگه یواش

امروز میخواستم برم تا کلینیک دکتر برام نسخه آزمایش رو بنویسه مگر گذاشت؟؟؟  دفترچه مو‌ برد خودش انجامش داد

هی میگم مامان فردا با دوشنبه فرقی نمیکنه میخوام فردا برم آزمایش میگه الا و بلا نه😐

وقتی هم میگه نه یعنی نه هااااا امکان نداره بتونی حرفتو به کرسی بنشونی

خواهش میکنم  روزانه میشد دوخط کش دستراست دوخط کش دست چپ فدات شم واضح تر بگم روزانه یک خط کش سا ...

سلام عزیزم شما تو هفته 18 اکوی قلب جنین انجام دادید؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
الهی بمیرم واسه دلت..... خیلی عمق دردتو حس کردم..... ایشالله به زودی بزرگی شادیتو ببینم....

خدا نکنه عزیز دلم مرسی عزیزم میدونم شما هممونو درک میکنی وگرنه اینقد با محبت کنارمون نمیموندی با دو تا بچه فسقلی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین