2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلامم گلم خوبی ارگالوترون رو زدی ؟؟ به منم گفتن بزن یادم رفت بپرسم کجا بزنم   داخل نت ز ...

نه عزیزم نگران نباش فرقی نداره......

معمولا به بازو میگن ولی فرقی نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم اینطوری شد.... یکی دو بار این قطع و وصل شدنا بود تا دکتر گفت دیگه تا رفع کامل هماتوم قطع کن ...

عزیزم فعلا روزی که باز لک دیدم امپولو نزدم دیگه ببینم چی میشه 

یعنی ممکنه هماتوم باشه ؟

کیشانی که راحت گفت نزن فعلا تا بیای پیش دکتر 

مرسی که هستی عزیزم 

تبریک به مامانای جدید 

سلام خانما من همونی ام که سه قلو باردارم و دکتر طاهری پناه بهم گفت یکیش رو باید ریداکت کنی. (دوتا ا ...

عزیزم نگران نباش. میمونه حتما برات.

از دکتر مطمین شو و بعدش خودت رو بسپار به خدا. 

نگران نباش.کارشون خوبه.

من شنیدم دکتر معینی هم برای ریداکت عالین.قبلا بیمارستان بهمن بود.

چون دو تا دکتر گفتن ، پس حتما تشخیص دادن.

مطمئنم بهترین برات رخ میده.

در عوض بارداری راحتی رو با یکی سپری میکنه ، و راحت به دنیاش میارین.

توکلت به خدا باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم نگران نباش. میمونه حتما برات. از دکتر مطمین شو و بعدش خودت رو بسپار به خدا.  نگران نباش ...

دوست منم دکتر نصر فرستاد پیش دکتر معینی.یکی از جنیناشو ریداکت کرد..حالشونم خوبه الحمدلله...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه ها ببخشید که مشکلم رو تو گروه شما اعلام میکنم من مشکلم دقیقا برعکس شماست یعنی ذخیره تخمدان ...

عزیزم این چه حرفیه؟

اولا مشکلت کاملا به اینجا مربوطه......

چون اینجا هم ذخیره پایین داریم هم بالا.....

تنبلی تخمدان و پلی کیستیک و.....

خدارو شکر خیلی از پلیکیستیکامونم مامان شدن....

سوالاتو بپرس هر کی تجربشو داشته باشه کمکت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا جان الان چون توی سیکلی دارو سرخود نخور شاید تداخل داشته باشه...بهتره به دکتر یا مرکزت بگی تا خی ...

مرسی عزیزم....من فکر میکردم همین ده دوازده روزو بخورم کافیه 😁 خودشون گفتن هیچی لازم نیست.فقط پروتیین و اب بخور.هایپر نشی..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اناجون انار شیرین بهتره یا ترش؟ ببخشید سوال زیاد میپرسم خیلی به انار علاقه دارم دائم مشغول خوردنم😁

عزیزم هر دو میتونن خوب باشن یا بد.....

من که طبعم سرد بود انار شیرین میخوردم چون طبعش گرمه.....

انار شیرین طبعش گرمه، ترش سرد......

سلام دوستاي گلم.خوبيد؟من امروز انتقال دادم.سه تا جنين برام انتقال دادن به اميدخدا.بچه ها رژيم غذايي ...

عزیزم رژیم غذایی باید مناسب طبعت باشه یعنی هرگز از کسی تقلید نکن....

دوستان دعا کنین واسم دعا کنین فردا رفتم سونو بگه جنینم حالش خوبه و همه چیز عالیه بگه مشکل قبلی وجود ...

ایشالله بهترین بهترینا منتظرته....