2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
بچه ها بي بيم مثبت شد خداروشششششششكر

خداروشکر تبریک میگم عزیزم التماس دعا

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
اینکه میگید گرمیجات بعد انتقال نخوریم یعنی خرما، مویز،گردو واینارو هم نخوریم؟

عزیزم از اتفاق گردو عالیه مغزه جات زیاد بخور مخصوصا گردو صفحه ۶۰۵۰ رو ببین یه سری عکس هست نوشته چی بخوری البته اگه صفحه رو درست گفته باشم

من گردو زیاد خوردم 

اناناس به پنج قسمت تقسیم کردم روزی یه قسمتش رو خوردم 

روزی یکی یا دوتا خرما خوردم زیاد نخوردم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها زنگ زدن خداروشكر مثبته و بتام هم شده ٣٠٠🙏🏼🙏🏼🙏🏼💕 الهى اين لحظه نصيب تك تك منتظرها🙏🏼 ...

مبارکه عشقم خیلی خوشحال شدم برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم ممنونم بابت پاسخگوییت خانومی  دکتر دوباره قرص یاز داده به من این ماه بخورم از روز او ...

تیروئیدت درست میشه با قرص یکم باید بهش زمان بدی،

من تیروئید نداشتم معلوم نبود چرا پرولاکتین م رفته بود بالا اما با دارو اومد پایین ۴۰۰ بود شد ۲۵

دکترا میگن برای استرس هم هست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من سه تا جنین دارم اگه دکترم قبول کنه دوتا رو انتقال بده و یکی مجدد فریز کنه  ،حوصله ای وی اف د ...

من 8تا فریز دارم توی 4تا نی .دوست داشتم همشو با هم انتقال بدن واقعا این پروسه ی 14روز استراحت و استرس و درداش برام قابل تحمل نیست دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من 8تا فریز دارم توی 4تا نی .دوست داشتم همشو با هم انتقال بدن واقعا این پروسه ی 14روز استراحت و استر ...

ثمین جون خدا روشکر بسته هات ۴ تایی هستن انشالله با این انتقالت مامان دوقلوها بشی

من 8تا فریز دارم توی 4تا نی .دوست داشتم همشو با هم انتقال بدن واقعا این پروسه ی 14روز استراحت و استر ...

ثمین جون شما پیش دکتر رزاقی رفتی جدیدا؟پذیرش بیمار جدید داره؟

من از دکتر عارفی وقت گرفتم اواخر دی نوبتم میشه و از نصر وقت کرفتم اواخر همین ماهه موندم کدوم دکتر انتخاب کنم جنینام بهمنه

اینکه میگید گرمیجات بعد انتقال نخوریم یعنی خرما، مویز،گردو واینارو هم نخوریم؟

کلا منع غذایی وجود نداره ولی یسری چیزا کم مصرف بشه اشکال نداره ،دیگه چیزایی که باعث سقط میشه همه میدونن عشقم مثل زعفرون و دارچین اینا اینا قاعده اوره،البته من معتقدم وقتی بخواد بگیره هرچی گرمی هم بخوری میگیره و موفق میشه ای وی اف

ثمین جون خدا روشکر بسته هات ۴ تایی هستن انشالله با این انتقالت مامان دوقلوها بشی

بسته هام 2تاییه خواهری.4تا نی 2تایی هستن متاسفانه

ثمین جون شما پیش دکتر رزاقی رفتی جدیدا؟پذیرش بیمار جدید داره؟ من از دکتر عارفی وقت گرفتم اواخر دی ن ...

عزیزم رزاقی که رفت کانادا برا همیشه .

نمیتونم بگم شانس زیاده یا کم  مثلا من همسرم آزو اسپرمه ولی تو انتقال اول مثبت شدم ولی نی نی نم ...

ممنون عزیزم که برام توضیح دادی من شوهرم سالمه فقط خودم مشکل دارم انشالله هرچه خیره