2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام دوستان...میشه لطفا جواب بدید..من متاسفانه انتقالم جوابش منفی شد..   .شما میدونید چند وقت ...

عزیزم غصه نخوری ها انشالله سری بعد خدا برات ۲قلو جبران کنه

درباره پریود بعد انتقال نمیدونم بعضی از بچه ها اینجا گفتن چهار ، پنج روز بعضی ها هم طولانی تر

اما پیگیر باش چرا جنین نگرفته

مشکلات رو حسابی برسی کن کلی اطلاعات هم همینجا میتونی کسب کنی

آنا جون و بقیه کمک میکنن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی فدات شم.ویزیت و سونو با هم اینقد 75 میشه؟از مرکز ک کمتر در میاد اینجوری.تو مطب جواب آدمو میده ی ...

اره ویزیت وسنو باهم هست تو مطب بهتره گلم و ماماشم خیلی خوبه وراحت میشه سوالارو پرسید 

چه میدونم والا گفتم شاید حالا که گروهمون رو شانسه منم شانسم خوب بشه و خدا یه نظری بهم کنه. یعنی واقعا بین امشب و فردا صبح اینقدر تفاوت هست؟یعنی ممکنه فردا مثبت بشه. کور شدم از بس یه ساعته بهش زل زدم. دریغ از حتی یه هاله در حد توهم😭😭😭

اره ویزیت وسنو باهم هست تو مطب بهتره گلم و ماماشم خیلی خوبه وراحت میشه سوالارو پرسید 

میشه آدرسشو بهم بدی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ارمغان فقط سايزتو بگو كه مژدگونى دارى پيشم💕🌸قبل انتقال بهم گفته بودى. 💕 الهى كه به زودى زود اين ...

عزیزم دعایی که واسه من و دوستان کردی بالاترین مژدگانی برامون هستش و کلی انرژی مثبت به من دادی

حتما گلم پارکینگ روبروی مسجد حاج محمد تقی ساختمان البرز طبقه اول (پیش مطب دکتر نیلوفر پارساپور)

قربونت برم مرسی ببخشید وقتتم گرفتم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اورگولاترونم داده دیگه.... اون نمیذاره تعداد بالا بوه و موجودا رشد میکنن.....

آنا جون آیا ستروتاید هم همینکار رو میکنه؟

دیگه تخمک خورده ها رشد نمیکنن و راه برای تخمک خوبها باز میشه؟

آخه من میخواستم تخمک های سمت چپم هم رشد کنه که این سری تخمک هام کم نباشن🙁

اگر اینطوره شنبه با دکترم قشنگ دعوا میکنم😡

سونو دوم بعد ۴بار گونال ۳۰۰ سه تا تخمک سمت راست که تقریبا تو سایز ۱۲ بودن داشتم

و سمت چپ زیر یه ۱۱ بقیه زیر ۱۰

بعد بهم ۳تا منوپیور تو سه روز داده و ۲تا ستروتاید 

شنبه قراره سونو روز ۱۰ برم

میگم این ستروتایدِ باعث میشه که تخمک های چپ دیگه رشد نکنه؟حیف میشن که...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جون آیا ستروتاید هم همینکار رو میکنه؟ دیگه تخمک خورده ها رشد نمیکنن و راه برای تخمک خوبها باز م ...

فک میکنم اینطور نیست ستروتاید برای مهار تخمکگذاری که قبل تخمک کشی تخمکگذاری نشه وتخمک ها هدر نرن البته انا جان بهتر میدونن واست توضیح میده 

عزیزم غصه نخوری ها انشالله سری بعد خدا برات ۲قلو جبران کنه درباره پریود بعد انتقال نمیدونم بعضی از ...

چقدر شماها مهربونید..چ خوبه هستید

من اصلا نمیدونم چکار کنم...یه جنین بیشتر ندارم..میخام برم اگه بشه دوباره پانکچر شم..دفه اول ۲ تا بود که نشد..این یه دونه که هیچی.نمیدونم مشکل کجاست..ذخیره ام کمه...هیسترو چیه..کمکی میکنه؟من چ کنم  اخه..