2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
بچه ها من روز ششم انتقالم هرچی میخوام بخورم نمیدونم ضرر داره یانه از کجا بفهمیم ماده غذایی مورد نظر ...

اينقدر حساس نباش بخور نوش جونت💕🌸فقط زعفرون و زرشك و كرفس و سرخ كردنى و فست فود نخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خواهرای گلم خوبین؟ دلم براتون تنگ شده بود😍 منم قبلا تو این تاپیک بودم و از راهنمایی های دلسوزانه شما و آنآی عزیز استفاده کردم....دوستای گلم من یه مقدار دارو دارم که استفاده نشده مونده اگه کسی احتیاج داره خوشحال ميشم بدم بهش پول هم نمیخوام فقط تهرانی باشه که بتونم به دستش برسونم.

۸ تا آمپول مریونال یا همون اچ ام جی 

دو تا پرگووریس

دو تا اویترال

دو بسته شیاف سیکلوژست 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
باران جان از دیشب همش توذهنمی ودعاگوت هستم باران بهاری جان از دیشب که کیسه آبگرم می ذارم یه کم خونر ...

عزیز دلم ممنووووون که به فکرم بودی، چقدر نکته خوبی گفتی حتما سری های بعد حسابی با یه عالمه انرژی مثبت میرم، ممنوووون که این تجربه خوبتو در اختیارم گذاشتی، گلم کیسه ی اب گرم گذاشتنش هیچ محدودیتی نداره با خیال راحت بزار 

انشالله خدا برات خوش بخواد دختر واقعا شاید به درد کسی بخوره

ان شاالله. ...امیدوارم به حق امروز به آبروی امام رضا یه روزی همه خانومای اینجا مادر بشن و دیگه هیییچ کس به این داروها احتیاج نداشته باشه و به جاش پوشک و شیرخشک بخرید☺😍😍

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
بچه ها کسی اینجوری نبوده،من دوروزه شیاف میزارم لباس زیرم خیس میشه امروز صب بیدارشدم قشنگ چکه میکرد ر ...

منم یه چند روزی اینجوری بودم.

انگار درون بدنم داع بود. مومش اش آب میشد ، میچکید.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار