2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست
ايشالا بهترينها در انتظارته عزيزم 🙏🏼🌸من هميشه تو زندگى به خدا مى گم خودم و تك تك عزيزانمو مى سپار ...

قربونت عزیزمممم ممنونم بخاطر دلگرمیت 💕🌹شما یه مادری برام دعاکن انتظار ۶ساله ام تموم بشه 😔 

بازم بهت تبریک میگممم انشالله ۹ماه بارداریت رو بخیر خوشی بگذرونی🤲🤲🤲🍀🍀🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قربونت عزیزمممم ممنونم بخاطر دلگرمیت 💕🌹شما یه مادری برام دعاکن انتظار ۶ساله ام تموم بشه 😔  ...

مرسى عزيزدلم💕از ته قلب براتون دعا مى كنم مى فهمم چى مى كشين 

الهى كه تك تكتون انتظاراتون به زيباترين شكل تموم بشه 🙏🏼🤰💕🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رويا باورت مى شه با اينكه بى بى ها مثبت مى شن باز استرس فردا رو دارم🙈 از بس چيزاى مختلف شنيدم تا ك ...

آره راست میگی. اصلا روز آزمایش اضطراب خاص خودش رو داره. میگی نکنه همه چی خواب باشه

انشالله که روزهای خوبی برای همه در پیش باشه

خب حالا گمون نکنم اینقدر هم دیجیتالی ها معتبر باشن. یه هفته اینور اونور فرقی نمیکنه😊

انشالله میری سونو دقیقشو بهت میگن

ديروز زدم همون مدل بى بى چك پر رنگتر شد امروز هم از اين ديجيتالى ها زدم كه مدت هفته هم مى ...

وایی اون بیبی چکاتم عکسشو میذاشتی دیگه ی کم ذوق میکردیم خسیسسسسسس

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ديروز زدم همون مدل بى بى چك پر رنگتر شد امروز هم از اين ديجيتالى ها زدم كه مدت هفته هم مى ...

وایی مبارک باشه هاناجون انشالله بسلامتی نی نی نازتو بغل بگیری 

برای همه دوستان منتظر هم دعا کن عزیزم

خداجونم شکرت       
بی بی چک من روز 9انتقال ..البته اولش فقط یه هاله بود ..بعد پررنگ شد ...و الانم خودش از عکسش خیلی واض ...

عزیزم مبارکت باشه انشالله نی نی قشنگتو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری 

شیرینیه مادر شدن گوارای وجودت 

خداجونم شکرت       
وایی اون بیبی چکاتم عکسشو میذاشتی دیگه ی کم ذوق میکردیم خسیسسسسسس

اينقدر اين روزا بى بى چكهاى زيباتر ديدم حواسم به اونا بود😍😍ايشالا به زودى زود براى خودت و بقيه منتظرها🙏🏼🤰💕

بی بی چک من روز 9انتقال ..البته اولش فقط یه هاله بود ..بعد پررنگ شد ...و الانم خودش از عکسش خیلی واض ...

عزیزم قشنگ هاله اش معلومه. مبارکت باشه با دل قشنگت برای منم دعا کن منم فردا روز نهم میشه

خانوما من روزچهارم انتقالمه ترشح ابکی زیاد دارم شیافمم میریزه بیرون چیکارکنم

بعد از اينكه شياف مى زارى حداقل نيم ساعت تا يه ساعت بخواب

اگه مومش بياد بيرون اصلا مشكلى نداره چون خود دارو جذب شده