2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047239 بازدید | 684582 پست
ايشالا برات بهترين انتقال باشه و نتيجه آزمايش باعث بشه دلت به آرامش برسه عزيزم🤰🌸💕

ممنونم هانا جان خیلی محتاج دعاتونم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنونم عزیز دلمممم ، میدونم بد ولی خیلی استرس دارم😂 دلم میخواست مامانم میدونست برام دعا میکرد 

عزیزم خیلی بهتر .ادم استرس نمیگیره ...منم هر بار به هیچ کس نگفتم ...حتی مامانم .فقط گفتم مامان یه امتحان دارم واسم دعا کن ...فکر میکنی راحتی .چون هی کسی نمیپرسه  چی شد چی شد ..

برو به امید خدا ...انشاالله که مامانی ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بحق صاحب همین ماه و روز عزیز انتقالات با موفقیت انجام بشه و خیلی سریع جنین هات لانه گزینی کنن ...

فدات بشم ممنونم از دعات عزیز دلم ،الهی که حاجت همه روا بشه

عزیزم ایشالله به زودی همچین سرت شلوغ بشه که دیگه معنی رهایی رو نفهمی..... یکی از سر مامانش بالا بره ...

الهی فدات بشم انا جانم ،خدا خیرت بده عزیزم اگه اینجا نبود من از تنهایی دق میکردم ، خیلی برام دعا کن انا جان قربونت برم

عزیزم خیلی بهتر .ادم استرس نمیگیره ...منم هر بار به هیچ کس نگفتم ...حتی مامانم .فقط گفتم مامان یه ام ...

اره اونطوری مطمئنم بیشتر استرس میگرفتم ، ممنونتم گلم خیلی برام دعا کنید

عزیزم بستگی به مشکل داره.... من قبل لاپرا دو بار میکرو کردم ولی قبل سومی اول لاپرا کردم و مشکل آندو ...

بله درست ميگي من لولم بسته شده كه خوب چون اسپرم شوهرم ضعيف بود به هرحال بايد ميكرو ميكرديم دكترم خواست لاپراكنه اونو باز كنه خودم گفتم نيازي نيست كه خودشم قبول كرد اما خوب براي يه سري مشكلات لازمه حتما

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم بستگی به شرایطت داره..... من قبل میکروی سوم لاپراهیستروسکوپی انجام دادم و بعد وارد سیکل شدم.. ...

لاپراهیسترو باهم انجام دادی بابیهوشی همونجا خراش رحمم انجام دادی ممنون ازراهنماییت عزیز 

لاپراهیسترو باهم انجام دادی بابیهوشی همونجا خراش رحمم انجام دادی ممنون ازراهنماییت عزیز

بله هر سه با هم و با بیهوشی بود....

با یه تیر سه نشون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان قرص اسیدفولیکم تموم شده. اسید فولیک همسرم هست روش نوشته اسید فولیک ۵ . بخورم ایراد نداره؟ ...

عزیزم بستگی داره من و همسرم هر دو فولیک پنج میخوردیم البته به تجویز دکترامون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
استرس نداشته باش عزيزدلم ايشالا برات بهترينها پيش مى ياد🙏🏼🌸خوب نمى گن چرا استروژن بالاست و چى كا ...

فقط کنترل میکنن و نگاهی هم نمیندازن گفتن جمعه بیا ببینیم چیکار میتونیم انجام بدیم ! دفعه پیش هم بخاطر استروژن بالا کنسل کردن ایندفعه همین کار رو میکنن نمیدونم چرا دارومو عوض نمیکنن چیزی هم نمیتونم بگم برخورد بدی میکنن 😔

الانم هردو تخمدانم از درد منفجر میشه 😔 

همسرم بهم دلداری میداد میگفت اگر نشد نشه دیگه انجامش نمیدیم جمعه باهم میریم معلوم نیست چی میخواد بگه 😒

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸