2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047466 بازدید | 684604 پست
تا چند روز بعد انتقال جنین باید استرادیول خورد من الان هفته دهم و روزی چهار تا میخورم شنیدم بقیه زود ...

برای من از هفته ۸ شد روزی۳ تا

هفته بعد روزی ۲ تا

هفته بعد روزی یکی

این هفته هم یک روز درمیان که بعد کامل قطع بشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام خانما..من امروز روز دهم انتقالمه..و تاریخ اول پریودیم.از دو روز پیش لکه خیلی کم قهوه ای داشتم امروز صبح در حد چند قطره خونریزی داشتم..الانم لکه بینی دارم..روزی دو تا شیاف پروزسترون 400میزارم..و سه تا استرادیول میخورم..حالا نمیدونم دارومو قطع کنم یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي از پاسخت، طرازي خودش داده بود مولتي ديلي رو؟؟

اره دیگه خودش نسخه کرد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

الهی شکررررر عزیزم ان شالله نه ماه رو به سلامت بگذرونی  نی نی های خوشگلت رو بغل کنی توی این حال خوبت واسه ماهاهم دعا کن

سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

ای جووونم مبارکت باشه عزیز دلم🍃🍀

التماس دعا🌹

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اخه من یه مطالبی خوندم استرس گرفتم تو اکثر مقالات خارجی نوشته بودن که از هفته ۱۲ تا هفته ۲۸ بهتره مص ...

نگران نباش داروهایی که ما استفاده میکنیم غلظت خون میاره لازمه آسپرین استفاده کنیم تازه زنداداش من طبیعی باردار شد شیاف پروژسترون و آسپرین رو از اول تا آخر بارداریش استفاده کرد خداروشکر دخترش هم سالمه و مشکلی نداره خود دکتر یه چیزی میدونه که تجویز میکنه حتما به دکتر متخصص ناباروری که پیشش میری بگو و مشورت بگیر 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
سلام خانما..من امروز روز دهم انتقالمه..و تاریخ اول پریودیم.از دو روز پیش لکه خیلی کم قهوه ای داشتم ا ...

به دکتر یا مرکز خبر ندادید؟؟؟ شیاف یا آمپول باید براتون اضافه میشد+ استراحت

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم  آنا جون مطمئنید امروز مطب هستن؟زنگ میزنم برنمیدارن .میخوام حضوری برم خواستم مطمئن بشم بب ...

عزیرم سه نیم چهار زنگ بزن‌.

شنبه یکشنبه سه شنبه مطب ان دکتر.

خوب ماهایی که دیگه نمیتونیم مرکز بریم چجوری بفهمیم باید کی کم‌کنیم؟  دکتر از روی پرونده پزشکیم ...

عزیزم تلفنی مرکز بهت نمیگه؟

از روی پروندت؟

خوب اگه قراره مرکز نری مجبوری یه دکتر دیگه برا بارداریت انتخاب کنی که دیگه طبق نظر اون بری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  انا جون من یه هفته س انکسا واسپرین رو بدلیل لکه بینی قطع کردم...به نظرت خوردن آب ...

عزیزم برا من که مشکلی پیش نیومد.....

خیلیا که هماتوم داشتن قطع کردن دوباره شروع کردن....

من روزی کم کن ۲-۳ لیتر آب و مایعات میخوردم.....

راستی من انارم زیاد میخوردم.....

البته چون طبعم سرد بود انار شیرین میخوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها هیسترسکوپی عوارض هم داره؟؟؟؟

عزیزم توب هیسترو تشخیصی فقط یه بررسی هست اگه درمانی بشه بستگی به کار دکتر داره؟