2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047598 بازدید | 684617 پست
فدات ایشالله به زودی قسمتت میشه..... به خدا هر لحظه که گونه گل پسرمو لمس میکنم.... بوش میکنم.... ...

مرسی آنای مهربون💚🍃🍀

ایشالا که خونواده چهارنفرتون همیشه صحیح و سلامت باشن🌹

از صمیم قلبم دعا میکنم روزی هممون بشه😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خیلی شرمندتم یادم نیست چی به چی بود برا تو....

من از همون شروع سیکل یه دوره ال دی داشتم.بعد آمپولای مریونال و گنادوپین و بعد ستروتاید..برا آزاد سازیم سینافکت زدم.

برای انتقالم باز ال و میکرولین یه دوره داشتم. و دوره بعدش استرا و انتقال.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دكتر گفت جنينا همه سي شده اگه نشه به اهدايي فكر كنه 😳😳😳😳😳 عاخه چراااااا؟؟؟؟؟؟ &nbs ...

عزیزم ایشالا که حتما حتما مامان میشی..باهمین جنینات🍃🍀

من از همون جلسه سوم چهارم که پیش طرازی میرفتم.(بعد اینکه آز هورمونی و عکس رنگی انجام دادم و همسرمم آز اسپرم.) مولتی دیلی و فمیبیون داشتم،آمپول ویتامین د. بعد یه مدت مولتی دیلی شد مولتی پریناتال..تو دوره انتقال.

بچه ها دكتر گفت جنينا همه سي شده اگه نشه به اهدايي فكر كنه 😳😳😳😳😳 عاخه چراااااا؟؟؟؟؟؟ &nbs ...

مهبا جون دکترا همیشه آدمو ناامید میکنن.بنظرم فعلا بدن و رحمتو تقویت کن و همین جنیناتو انتقال بده انشالله ک میگیره اگه خدایی نکرده نگرفت تازه باید بیفتی دنبال تقویت تخمکات اصلا ب اهدایی فکر نکن انشالله ب اون مرحله نمیرسی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ورقش چن تاییه ؟ یعنی هر ورقی ۲۵۰ هزار تومان ؟؟

بله  فک میکنم۳۹یا۳۲تایی بود.قبلا ها ورقی پانزده هزار تومان بود الان گرونه ارزش نداره.اخه چه فرقی داره خارجی با ایرانی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام  دوستان ختم قران برداشتم کسی جزء قران میخونه تا روز پنجشنبه که بهش بگم جزء چند بخونه؟؟؟

به من بگین پنجشنبه یک جز میتونم بخونم

سلام عزیزم . مبارکت باشه . انشالله همیشه به شادی . من ترسیدم بی بی بزنم از بس منفی شده و حالم بد. فر ...

خانمی منتظر خبرای خوب و شادت هستیم

سلام هانا جونم خداروهزار مرتبه شکر 😍😍😍 تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.التماس دعا عزیزم 😍😍😍🌹🌹🌹 ...

مرسى عزيزدلم🌸💕الهى كه خبر باردارى تك تكتونو به زودى زود بشنوم🙏🏼🤰🌸