2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
ممنون عزیزم.مطمئنم ایندفعه جواب میگیری به غیر از گونال آمپول دیگه ای بهت نداده؟روز هشت بهت گفت بیا ...

اره والا  دوستم ...پول که اصلا نمی مونه😀 خدا خودش کمک کنه این سری بار آخر باشه انشالله...

بهم منوپیور هم ۱۰تا داده ۲تا با یه آب مقطر

خودم گفتم زودتر بنویسه تاییده بگیرم و دارو رو تهیه کنم که استرس نگیرم.

فردا میرم سونو دوم بشم (روز ۶) چون به تعطیلی خوردیم سونو دوم رو زودتر میدم و منوپیور رو احتمالا از فردا باید بزنم.

ولی ممکن سونو روز ۱۰ بهم ستروتاید هم بده سری قبل داد.

آمپول آخر هم که معمولا HCG هست دیگه...

من داروهای انتقالم رو هم دارم😀

از پانکچر قبلی موند ایشالله اینسری استفاده شون کنم

البته ۶تایی استروژن زدم که خوب دردناک بود😂

اما فدای سری نی نی 

ببینم ایشالله اینسری میاد پدر صلواتی پوستمون رو کند😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ایشالله مامانی عزیزم....

ممنون آنا جون خدا خانواده نازنین تون رو حفظ کنه😍😍😍😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه تو يه تاپيك ديگه يكي از بچه بعد از تقريبا ٢ سال كه ماه پيشم اي يو اي شدو منفي شد باردار شد تازه ...

خدارو شكر چه روز خوبى بود🙏🏼🌸الهى كه هر روز پر باشه از اين خبرهاى خوب و عالى براى تك تك منتظرها🌸

و همين طور مهمتر از همه الهى كه تمام خونه هايى كه مريض دارن مريضاشون شفا پيدا كنه و هيچ خونه اى غم نباشه توش

الهى آمين🙏🏼🌸

شک نکن..... ایشالله بغلش که کردی کاملا باورت میشه..... گونه گرم و نرمشو رو گونت حس کردی باورت میشه ...

چقد دلم خاست🍀🍃

گونه گرمو نرمشو💚💚💚💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها اینهمه آمپول هورمونی مصرف میکنیم برای بدنمون ضرر نداره؟ من نگرانم

منم قراره میکرو کنم همش فکرم میره به این چیزا استرس می گیرم خسته شدم اینقدر فکرم مشغول میشه روز وشب😥😥

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

هانا جان قشنگ هاله داره

مبارک باشه خیلی خوشحال شدم😍🌹

مهار کننده بستگی به نوع سیکل داره..... کوتاه، بلند، اگونیست، آنتاگونیست....

آنا جون الان از من مدل آخره؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خدارو شكر چه روز خوبى بود🙏🏼🌸الهى كه هر روز پر باشه از اين خبرهاى خوب و عالى براى تك تك منتظرها🌸 ...

اره واقعا ايشالا همه هميشه لباشون بخنده♥️♥️🌼🌼

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
الهى كه به زودى زود قسمت خودت و همه منتظرها مى شه🙏🏼🤰👼🏻🌸

مرسی عزیز دلم💚 ایشالا😘😍

نه عزیزم..... احتمالا یا سیکلت بدون ال دی هست یا اینکه میخواد چک کنه ببینه فولی ریز هنوز داری یا نه ...

مرسي، ببخشيد يه سوال ديگه

زنگ زدم با مطب صحبت كردم گفت ميخواد ٢٦ سيكل آمپول بده تا سيكل بعدي انتقال بده

اون آمپول چيه؟ باعث ميشه پريود بشم يا ربطي نداره؟؟

...
نه عزیزم ائلسا هست..... من کلا وروجکامو ناردانم صدا میکنم..... یعنی دونه انارررررم هستن.....

ای جان چه قشنگ (ناردانم)

خدا دونه های انارتون رو زیاد کنه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷