2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047670 بازدید | 684621 پست

بچه ها دكتر ب من گفته سيكل بعد از پانكچر ١٢سيكل بيا،،، كسي ميدونه چرا؟ ميخواد چيكار كنه يعني؟

هايپر شده بودم انتقالم موند گفت برو اولين پري پس از پانكچر اومد ١٢هم بيا

حالا موندم بعني چيه برنامه ش؟؟ ميخواد چيكار كنيم

@تورك_آنا

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا سیکل لانگه و میخواد اواخر ال دی هات دیفیرلینی دکاپیتیلی سینافکتی چیزی بده.....

اها مرسي عزيزم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
انا جون کمک من برم دستشویی ایرانی با کمک اب گکمکدستشویی کنم اشکال نداره؟ اخه نمیاد اینجوری.ببخشید ا ...

ببین عزیزم😂شماهمه مراحل سرانجام دادی. یه چیز میگم بی شوخی خیلی کمک میکنه.تودستشویی سر شلنگ ر باصابون بشور،آب ر ملایم رو به گرم کن. بعدش شلنگ ر بگیر سر م ق ع د ت.طوری که آب ازشلنگ وارد روده هات شه،بعدیکم که آب داخل روده هات شد ودیگه تحمل نداشتی آب ر ببند.کمی آب ر تو روده هات نگه دار،یکدفعه هر چی تو رودت هست تخلیه میشه.

فقط آب سرد استفاده نکن،چون رودت اذیت میشه.

این ر به چندتا از خانم های باردار گفتم استفاده کردن و راضی بودن.معذرت میخوام راحت توضیح دادم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیرم خوب ال دی تموم بشه که پریود میشی بعد اگه مشکل نباشه حدودا بعد از نیمه ماه بعد انتقال میدی.... ...

اهاااا فهميدمممم😚♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
دوستان یکی جواب منو بده زنجبیل بخورم یا نه

من الان سرچ کردم چندجا نوشته خوبه اونم تازشو خیلی کم در حد اینکه تو غذا ریخته بشه  یا کمی تو چای

ولی نوشته قبلش باید با دکتر مشورت بشه چون با دارو لختگی خون کسی ک فشار داره و دیابت بارداری تداخل داره

من چهارشنبه سنو شدم عزیز بهشون هم گفتم عقب انداختم گفت میشی چندروز دیگه ...رفته بودم برا میکرو سنو ب ...

مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه 

عددتیتربتات. چندشد؟؟؟؟؟؟آزمایش ایمنی وانعقادی داده بودی؟؟؟؟؟

بازم تبریک میگم 😘😍مبارکههههههههههههه 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها دكتر ب من گفته سيكل بعد از پانكچر ١٢سيكل بيا،،، كسي ميدونه چرا؟ ميخواد چيكار كنه يعني؟ هايپر ...

عزيزم به فأل نيك بگير

شايد ميخواد مطمن شه كه كيست نداري و اگه شرايط رحمت خوب باشه و عوارض هايپريت كم شده باشه واسه ماه بعدي انتقال بده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم من به عکس دستای فرشته های زندگیم قناعت مردم..... عزیزم هنوز خبر نداده از زایمانش.....

انشاالله خدا هر دوشونو حفظ کنه برات 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خانوما هزینه میکر چقدره

بستگي به دز داروهات داره

داروها تقريبا واسه من كه تأمين اجتماعيه بيمه ام ٣ تومن شد

پانكچر هم حدودا با فريز جنين شد ٤ تومن و احتمالا انتقال هم ١.٥ ميگيرن ازم 

ضمن اينكه اين مدت چند بار سونو و ويزيت هم داري كه حدود ٣٠٠-٤٠٠ ميشه،اينا همه بدون آزمايشهاي اگه ازمايش هم باشه كه بيشتر ميشه اين تو مركز خصوصيه

تو مراكز دولتي خيلي ارزونتره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️