2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
سلام به دوستان عزیز. به لطف خدا معجزه اش شامل من بنده حقیر شد و تیتر بتام هم مثبت شد. انشاالله روزی ...

خدایا به اندازه لطف بی نهایتت شکر...

خیلی مبارک باشه.... انشالله مایه خیر و برکت باشه برای زندگیتون👏👏👏💖

سلام اناجون ،دوستان عزیز ، روز دوازدهم پری سونو کردم ضخامت رحمم سه خطی ۱۱‌بود ، گفت ۴ روز دیگه استرا ...

عزیزم من ۱۳ سیکل سونو کردم اندومتر ۹ بود. یه هفته بعدش برام انتقال دادن. منم نگران بودم ضخامت زیادی بالا بره ولی خب انتقال دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ۱۳ سیکل سونو کردم اندومتر ۹ بود. یه هفته بعدش برام انتقال دادن. منم نگران بودم ضخامت زیادی ...

من فکر کردم استرادیول قطع میکنه ،ولی گفت همون روزی ۳ تا بخور ، الان نگرانم ،دلم میخواد سرخود قرصامو قطع کنم😂😂 ای بابا چه اشتباهی کردم اونجا نپرسیدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم من ۱۳ سیکل سونو کردم اندومتر ۹ بود. یه هفته بعدش برام انتقال دادن. منم نگران بودم ضخامت زیادی ...

استرادیول رو براتون قطع کردن؟

سلام به دوستان عزیز. به لطف خدا معجزه اش شامل من بنده حقیر شد و تیتر بتام هم مثبت شد. انشاالله روزی ...

ای جانم تبریک بهت میگم خداروشکر که طبیعی باردار شدی انشاالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نیت بسلامت بیاد بغلت

التماس دعا زیاد واسه همه دعا کن واسه منم دعا کن شنبه رفتم سونو دکتر بگه معجزه شده همه چیز نرماله و جنینم قلبش تشکیل شده 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

سلام دوستان لطفا هرکی اطلاعاتی داره کمک کنه . من از صبح که اومدم چیزی رو از رو زمین بردارم کمرم بدجوری گرفته اصلا نمیتونم از جام بلند شم امروز روز سیزده انتقالم . آیا میتونم از پماد های موضی استفاده کنم برای تسکین درد

سلام به روی ماهت. ای جانم❤️❤️❤️مبارکت باشه عزیزم. چقدر پیش خدا عزیز بودی. ما رو هم دعا کن گلم

متم لک نداشتم مثبت شد عزیزم..حتما نباید لک داشته باشی..توکلت بکن به خدا

ممنون عزیزم. توکلم به خدا هست ولی خوب شیطونه هم با یه چنگک تیز و موهای نارنجی بعضی وقتها دم گوشم پچ پچ میکنه😂😂لعنت بر شیطون😂😂

ممنون عزیزم. توکلم به خدا هست ولی خوب شیطونه هم با یه چنگک تیز و موهای نارنجی بعضی وقتها دم گوشم پچ ...

😂😂😂ترکیدم دختر..منم موهامو مسی نارنجی کردم داشتم ناخنامو سوهان میکشیدم یهو یکه خوردم😂😂انشالله که مثبت مثبته😍😍😍

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلام  ما باهم شروع کردیم انگار😀 ان شاءالله باهم نتیجه بگیریم🌸🌸

چه خوب ...

الان روز چندمی؟ دارو چی گرفتی؟

اوضاع خودت و همسرت چجوریِ؟

انشالله که مامان شدنت رو جشن میگیریم❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام اناجون ،دوستان عزیز ، روز دوازدهم پری سونو کردم ضخامت رحمم سه خطی ۱۱‌بود ، گفت ۴ روز دیگه استرا ...

سه خطی باشه ضخامت تو سونو چ مینویسه ؟ مال من مینویسه هموژن 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سه خطی باشه ضخامت تو سونو چ مینویسه ؟ مال من مینویسه هموژن 

نمیدونم من ندیدم ،دکتر داشت سونو میکرد میگفت که بنویسن