2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
ثمین جونم دفعات قبلی ازمایشات ایمنی نداده بودین؟که اقدانات لازمه انجام بشه

نه عزیزم نداده بودم یعنی دقیقا انتقال 12 که منفی شد برام نوشتن انتقال 13 و 14 مثبت شد ولی اووووووووف

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم خوب هیسترو برا بررسی رحم و لوله ها و تخمدانا و.... هست لاپرا بیشتر برا اعضای خارج رحم به در می ...

آنا جون یعنی اگر باز انسداد لوله داشته باشم هیسترو بشم مشخص میشه ؟بعد بازش میکنن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسى عزيزم از اطلاعاتت🙏🏼🌸 براى من اين Cd ها زير ١٠ بودن اما Cd19 بيشتر از رنج بود و باعث شده بو ...

خب خداروشكر. مشكل زيادي نداشتي 

بهت قرص داد؟

نه اينا فقط واسه ٥٦ و ١٦ هستش

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
فقط قبل هر دارو یا آمپولی حتما آز بدیا!!!!!!

عزیزم بی بی منفی بود آز برایچی؟؟؟

میدونی باخودم چی میگفتم🙈 میگفتم بی بی خرابه فردا میرم سونو دکتر میگه ااا بارداری ک😁😁🤗 

یعنی در این حد امیدوار🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم من با اينكه پري عقب افتاد نرفتم دكتر ،پري كه شدم روز سوم رفتم كه اگه بخوان ال دي بهم بدن از هم ...

آها.. الان چندروزه داری قرص میخوری؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم فردا رفتی دکتر اگر یادت موند میشه آسپرین خارجی بادوز ۸۱ رو بپرسی که آیامیشه به جای آسپرین ۸۰ ا ...

عزیزم یادداشت کردم اتفافا حتما میپرسم🍀

خب خداروشكر. مشكل زيادي نداشتي  بهت قرص داد؟ نه اينا فقط واسه ٥٦ و ١٦ هستش

نه عزيزم اينورى ها كه اصلا اين آزمايشهارو قبول ندارن و به هيچ وجه بهم گفتن پردنيزولون نمى دن

مى خواستم بدونم شما مى دونين و دكترتون توضيحى داده كه اگه Cd19 بالاتر از رنج باشه با توجه به اين اطاعاتى كه دادين بازم بايد قرص خورد قبل انتقال؟

ايشالا همين طور هم بشه برات🙏🏼🌸🌸

وای چه حالی میده🍀🍃💚 سرشب انقد بپر بپر کردم شوهرم میگه اگرم بچه ای بود نابودش کردی😆😁

هرچی خدا بخاد🍀

نه عزیزم نداده بودم یعنی دقیقا انتقال 12 که منفی شد برام نوشتن انتقال 13 و 14 مثبت شد ولی اووووووووف

پس واقعا این همه مهمه و تاثیرش زیاده 

منم انجام دام به لطف تاکید انا جون.خدا بزرگه ایشاااااا این سر  دو تایمونم مامان شیم همچنین بقیه خدا خودش بهمون ببخشه.منم الان خیلی بلاتکلیفم منتظر جوابای ازمایشم سر برج حاضر میشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
نه عزيزم اينورى ها كه اصلا اين آزمايشهارو قبول ندارن و به هيچ وجه بهم گفتن پردنيزولون نمى دن مى خوا ...

اها از سي دي ١٩ اطلاع ندارم ولي تاپيك سقط مكرر اطلاعاتشون در اين مورد بيشتره منم از اونا پرسيدم ميخواي ازشون بپرسم بت ميگم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آنا جون یعنی اگر باز انسداد لوله داشته باشم هیسترو بشم مشخص میشه ؟بعد بازش میکنن؟

عزیزم بله مشخص میشه....

بستگی به میزان انسداد داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بی بی منفی بود آز برایچی؟؟؟ میدونی باخودم چی میگفتم🙈 میگفتم بی بی خرابه فردا میرم سونو دکتر ...

عزیزم اعتباری به بی بی نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com