2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام عزیزم منم خیلی دلم میخواد تعیین جنسیت کنم، بخدا ناشکری نمیکنما، مخصوصا ماها که مشکل داریم ولی چ ...

انگار خوب نیست عزیزم تعیین جنسیت...ممکنه واسه نی نی در اینده دردسر درست بشه...وگرنه من که واسه همسرم خیلی دوس داشتم انجام بدم...ولی منصرف شدم

ازمايش ايمني دادم كه يه فاكتورش يه كم درگير بود روزي دو تا بهم داد از الان و بعد از انتقال اگه مثبت ...

شما كى انتقال دارين؟؟منظورمه همين ماه انتقال دارين؟1 هفته قبل انتقال بايد قطع كنين يا نه همين جور ادامه داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزيزان ، بهار جون اتفاقا بيهوشي خيلي بهتره دكتر من كه فقط بيهوشي انجام ميداد بعدش ه ...

سلام عزیزم خوبی شناختی منو چند وقت نبودی تاپیک منم الان اومدم سر بزنم اسمتو دیدم خوشحال شدم😍

دختر گلت خوبه الان باید بزرگ شده باشه چندماهشه😍

خدایا...شکرت😍
عزیزم با نظرم دکتر غدد برو.... برا انوکسانم پس یه هفته زودتر گفته..... کاش یه مشورتی زودتر با دکتر ...

ممنونم عزیزم محبت کردی 

فمیبیون ب۶ ب۱۲ هم داره ولی بازم به دکترم میگم 

دکتر غدد بنظرتون پیش کی برم؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
شما كى انتقال دارين؟؟منظورمه همين ماه انتقال دارين؟1 هفته قبل انتقال بايد قطع كنين يا نه همين جور اد ...

نه نبايد قطع كرد تا بعد از انتقال هم ادامه داره من اذر ماه انتقال دارم

انتقال قبلمم ٢٧ شهريور بود كه منفي شدم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
@hellosara     واست گذاشتم عزيزم محض احتياط گفتم بپرسي اگه نه به دكترت اعتماد داشته با ...

مرسي عزيز دلم يه كم بايد ساعتاي مصرفم با فاصله باشه احتمالا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
باشه عزيزم پس رعايت فاصله دارويي رو كن

😚😚

تو چه خبر رفتي دكتر چي شد

روز سوم پري رفتم بهم ال دي و اسپرين داد گفت ٢٢ بيا واسه معاينه،سيكل بعديم انشالله ني ني هام ميان تو ...

توام مثل من ضد بارداري ميخوري

اچ دي با ال دي چه فرقي داره؟ 

انشالله كه مراحلت با موفقيت پيش ميره

منم ٢٦ ام ميرم واسه سونو

نه نبايد قطع كرد تا بعد از انتقال هم ادامه داره من اذر ماه انتقال دارم انتقال قبلمم ٢٧ شهريور بود ك ...

ممنون عزيزم🌸💕يعنى مى شه ١ ماه قبل انتقالت

ايشالا اين بار جنينت براى هميشه برات مى مونه 🙏🏼🌸