2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
آنا جون من قبلا پست گذاشته بودم که دیواره رحمم نازک بود به استروژن جواب نمیداد. یه دوره فولیستیم (یه ...

اخه عزیزم جنین دوروزه؟؟؟علامت ونشانه میخوای؟؟؟؟؟؟استرس نداشته باش ایشالالانه گزینی میکنه الان ک خیلی زوده واسه نشانه،اناجون ک میگن اول نشانه همون بتای مثبته؛یعنی ب علایم ونشانه فک نکنین،خیلیابدون علامت مثبت شدن توهمین تاپیک داشتیم چندنفر،الان فقط بایدانرژی مثبت ب خودت بدی تاجنین بتونه لانه گزینی انجام بده ب امیدخدا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون از دلداریت! آخه خیلی جاها خوندم همون روز اول یا دوم بعد از انتقال جنین هچینگ شده یه چیزایی حس ...

منم قبلا حاملگی داشتم. علائمی داشتم که الان بعد پنج روز انتقال اصلا ندارم. ولی غصه خوردن که فایده ای نداره... انشالله روزای خوبی در انتظارمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ديگه واقعا ماهيتابه آناجون لازمي اگرچه واقعا سخته و حق داري   مزاح كردم ولي انصا ...

😁 آره فکر کنم ماهیتابه لازمم! آخه سخته تصور اینکه دوباره از اول شروع کنم ... ممنون

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
آنا جون من قبلا پست گذاشته بودم که دیواره رحمم نازک بود به استروژن جواب نمیداد. یه دوره فولیستیم (یه ...

یه وقتایی لانه گزینی بدون درد انجام میشه وقتی داره تو دیواره رحم رشد میکنه بعدش درد ایجاد میکنه. امیدوار باش 

من سمبل استرس و فکر منفی هستم..... اما اینبار و سر این موضوع مهم حتی اجازه نمیدم ثانیه ای فکر بد کنم. وقت برای غصه خوردن زیاده. هر وقت منفی شدم بعد میشینم یه چند روزی دل سیر گریه میکنم و به در و دیوار بد و بیراه میگم😄 ولی الان نه

اخه عزیزم جنین دوروزه؟؟؟علامت ونشانه میخوای؟؟؟؟؟؟استرس نداشته باش ایشالالانه گزینی میکنه الان ک خیلی ...

مرسی 😪 سعی می کنم مثبت فکر کنم هر چند سخته برام. فکر کنم آمپولا حساسم کردم مخصوصا دلستروژن که بعد از انتقال شروع کردم. یادمه یه دوره قبلا استفاده کردم دچار افسردگی شدید شده بودم. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
منم قبلا حاملگی داشتم. علائمی داشتم که الان بعد پنج روز انتقال اصلا ندارم. ولی غصه خوردن که فایده ای ...

ان شالله جنین شما هم به سلامتی لانه گزینی کنه. به خدا سخته انتظار. ولی خدا خودش قدرت و صبر بده بهمون. 

ممنون از دلداریت! آخه خیلی جاها خوندم همون روز اول یا دوم بعد از انتقال جنین هچینگ شده یه چیزایی حس ...

كاملا دركت مى كنم من و همه دوستاى ديگه

منم روز شش انتقال سوم هستم و هيچ علامتى ندارم مطمين باش هر چى مى گى رو كاملا مى فهمم اما هر كارى كه از دستمون بر مى يامد و انجام داديم مابقى دست ماها نيست جز اينكه از خدا بخوايم كه اين بار حكمتش در بچه دار شدن تك تكمون باشه🙏🏼🌸

مرسی 😪 سعی می کنم مثبت فکر کنم هر چند سخته برام. فکر کنم آمپولا حساسم کردم مخصوصا دلستروژن که بعد ا ...

امپول استروژن یاپروژسترون عزیزم؟پروژسترون من میزدم دردی نداشت ولی گلوله میشدبعدش ولی انوکساپارین میزدم روشکم هرروزگریه میومدم ازدرد،سعی کن وقت تزریق امپول ب این فک کن امپولوک داری تزریق میکنی جای جنینت محکم میشه،نمیذاره ب خونریزی بیفتی؛نفس عمیق بکش؛ب ویژگیهای مثبت امپول فک کن ک تزریقش راحت باشه برات؛توجای خیلی سردم نذارش چون روغنیه وقت تزریق دردش بیشترمیشه تودمای محیط بذارش،ایشالانی نیات محکم ب دلت بچسبن عزیزم،نمیدونم چرابعدانتقال ادم همش دلش غصه دارمیشه منم هفته اول خیلی خوبم ازهفته دوم گریه هام شروع میشه ادم ازنظرروحی خسته میشه ولی بایدتحمل کرداین روزام میگذره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

دخمل ها یه سوال

به نظرتون واقعا بین شیاف و امپول پروژسترون خیلی تفاوت هست؟من چنتا مقاله و پایان نامه راجع به مقایسه اینا خوندم که تو نتایجشون نوشته بود تفاوت معنی داری در بروز بارداری یا نگه داری جنین یا سقط بعد از بارداری بین کسانی که از امپول و کسانی که از شیاف استفاده کردن وجود نداشته 

امپول استروژن یاپروژسترون عزیزم؟پروژسترون من میزدم دردی نداشت ولی گلوله میشدبعدش ولی انوکساپارین میز ...

به خاطر اينه كه داريم به زمان پريودمون هم نزديك مى شيم

من كه كلا هميشه ١ هفته قبل از شروعش گر گرفتگى و سردرد و گريه رو دارم

دست خودم هم نيست تو بهترين حالتها هم باشم اشكم مى ياد 

همش به خاطر هورمونهاست 

دخمل ها یه سوال به نظرتون واقعا بین شیاف و امپول پروژسترون خیلی تفاوت هست؟من چنتا مقاله و پایان نام ...

من که هم شیاف دارم هم آمپول....هر کدوم تفاوت معنی داری داشته باشه دکتر من فکرشو کرده😆

من که هم شیاف دارم هم آمپول....هر کدوم تفاوت معنی داری داشته باشه دکتر من فکرشو کرده😆

عزيزم هرچي دوست داري و ميلت ميكشه بخور چرا بايد پنير بد باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيز دلم ثمين با همه مشكلاتش مامان شد اين تيتر چهارده روز بعد از انتقالته و ثمين و ني ني هاي سال ...

امیدوارم تموم این تیترها رو من بنویسم اینبار.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم نه والا هنوز مونده تازه فردا نوبت سونوی بیوفیزیکال دارم تا دکتر بر اساس اون نوبت سز بده ...

انشالله که این روزا هم زود میگذرن ولی خدایی موقع زایمان ما منتظرا رو فراموش نکنیا .والا دیر رسیدم نتونستم موقع زایمان آنا جون بهش سفارش کنم فراموشمون نکنه ولی از خدا میتونم خواهش کنم.الهی پسرت با ورودش به زندگیتون همیشه شادی و خوشحالی نصیبتون بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....