2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
کمک خانما...  تو بعد انتقال درد سینه  و سفتی و سنگینی سینه داشتم.. اما امروز کم شده   ...

نه عزیزم به خودت استرس نده من هیچ علائمی نداشتم و مثبت شدم حتی الانم سینه هام سفت و سنگین نیست و دردم ندارم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من چهار روز گذشته هیچ علامتی و هیچ لکی..... فقط دستشویی واااااای که منو کشت..... واسه من که دیگه دیر ...

منم هیچ علائمی نداشتم نگران نباش رویا جان مثبت فکر کن انشاالله مثبته عزیزم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بازم منفی شدم امروز بی بی گذاشتم و منفی بود البته از قبلش میدونستم چون هیچ علائمی نداشتم خیلی داغ ...

مونیکا جونم این حرفو نزن...تنت سلامت...اصلا از کجا معلوم شاید طبیعی باردار شی...توروخدا غصه نخور دختر... بچه که همه چی نیست...میدونم دلت شکسته ها ...ولی میگم صبر کن...هیچ کسی از فردای خودش خبر نداره...شاید تو یه هدیه ویژه قراره داشته باشی...یه هدیه که فقط خدا میدونه چیه

حتی لکه بینی هم نداشتی؟

نه عزیزم هیچی

کمک خانما...  تو بعد انتقال درد سینه  و سفتی و سنگینی سینه داشتم.. اما امروز کم شده   ...

نه عزیزم اصلا هم اینطور نیست من دفعه قبل که منفی شدم تا وقتی پریود نشدم همچنان س ی ن ه هام سفت و دردناک بود دقیقا مثل حالت بارداری. اینا همش واکنش های متفاوت هر بدن  به داروهاست. اصلا به دلت بد راه نده حتما مامانی

مرسي اناجون ممنونم از توضيحت،،  بچه ها من رسما ديوانه شدم ديگه قاطي كردم فك كنم زدم ب سيم ...

محیا به خاطر هایپر شدنت و این که دکتر صلاح نمیدونه باردار شی برای استراحت به رحمته...این که رحمت تمیز شه و اروم بشه...واسه همینه...وگرنه که ماها همه دلمون میخواد فردا انتقال بدیم...اما برای کم شدن عوارض داروها و درد کشیدن کمتر خودمون این وقفه رو میندازن