2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
فکر نکنم ضرری داشته باشه چندتا از بچه ها بعد از پانکچر طبیعی باردار شدن ... حتی یکی از آشناهای ما ب ...

اخه هایپر شدم برا همون بعد از پانکچر یک ماه گفته انتقال نمیده، همون یک ماهو‌میخوام به حرفش گوش نکنم اقدام کنم چون نمیتونم بیکار بشینم سکته میکنم وای خدایا

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دكتر واسم سيكل لانگ در نظر گرفت خوب شد رفتم از امروز اسپرين و ال دي دارم انشالله ماه ديگه انت ...

ارزو جون توروخدا به منم بگو اینا یعنی چی سیکل لانگ انتقال چیه؟؟ غیر لانگ چیه

چن ماه گفته بودن صبر کنی بعد از پانکچر

من گیج شدم و اعصاب صبر ندارم

...
دكتر واسم سيكل لانگ در نظر گرفت خوب شد رفتم از امروز اسپرين و ال دي دارم انشالله ماه ديگه انت ...

سلام پس به شما هم ال دی دادن 

ولی به من آسپرین ندادن چرا؟

خداجونم شکرت       
ارزو جون توروخدا به منم بگو اینا یعنی چی سیکل لانگ انتقال چیه؟؟ غیر لانگ چیه چن ماه گفته بودن صبر ک ...

عزيزم به من گفتن حداقل بايد سه تا پري از پانكچرم بگذره تا انتقال بدن واسم

ديروز روز دوم پري دومم بود يهو يادم اومد كه من قبل از پانكچر واسم سيكل لانگ در نظر گرفتن گفتم شايد واسه انتقال هم بخوان همين كار رو كنن 

گفتم اگه بذارم پري سوم برم با اين حساب بايد پري چهارمم هم بگذرونم كه واقعا ديگه تا اون موقع صبر نداشتم واسه همين امروز رفتم مركز كه اگه ميخوان ال دي بهم بدن از همين سيكل شروع كنم كه همين جور هم شد.

اينقد استرس نداشته باش عزيزم

شما هم ميخواي محض احتياط روز دوم يا سوم پري دوم بعد از پانكچرت برو ببين دكترت چي ميگه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام پس به شما هم ال دی دادن  ولی به من آسپرین ندادن چرا؟

اره عزيزم

شما رفته بودي كه زودتر پري بياد فك كنم چون امپول زدي نداده بهت

واقعا نميدونم دفعه پيش هم بهم ال دي دادن هم اسپرين

عزیزم مگه همسر شما آزو اسپرم نبود؟؟؟

نینی تپل فک کنم با یکی دیگه اشتباه گرفته باشین

نه بابا من اصلا نمیدونم مشکل چیه یه روز میگن دی اف ای متوسطه کمی بالاس یه روز میگن حرکت تند صفره یه روز بعد از پانکچر جنین شناسه میگه اس چیزیش نبود تخمکه ضعیف بود دیگه نفهمیدم چی به چیه، فقط پانکچر شدم گفت باید یه بار پری بشی تموم که شد روز ۱۲ سیکل بیای ببینم و بطبع اون سیکل انتقال و اقدامی در کار نیس و من الان مشکلم این سیکلیه که نمیتونم علاف تحمل کنم😭

...
دكتر واسم سيكل لانگ در نظر گرفت خوب شد رفتم از امروز اسپرين و ال دي دارم انشالله ماه ديگه انت ...

چرا سیکل لانگ آرزوجون

با کی ویزیت شدی

خوشحالم که به اتتقال نی نییات نزدبکتر شدی

راستی آرزو شوهرتو بیوپسی کردن ، دردی چیزی نداشت بعدش ؟چن تا جنین شد

ارزو جون توروخدا به منم بگو اینا یعنی چی سیکل لانگ انتقال چیه؟؟ غیر لانگ چیه چن ماه گفته بودن صبر ک ...

محيا جان سيكل لانگ معمولا ٤٥ روز طول ميكشه تا انتقال انجام بشه يعني قبل از انتقالت ٤٥ روز دارو مصرف ميكني كه واسه من ال دي و اسپرينه

البته بهم ويتامين دي هم داد گفتم مال من ٦٨ بهتر نيست نخورم گفت دو روز در ميان بخور دز ١٠٠٠ بعدشم گفت حالا اين ماه نخور از ماه ديگه بخور

ممنون دوستای دور ولی نزدیکم

میگم میدونین لک لانه گزینی از کی ممکنه باشه؟من هیچوقت نداشتم ولی ایندفعه همش تو فکر بودم که کاش منم لک ببینم🙈🙈🙈الان که رفتم دستشویی یه رگه های کمی خونابه روی دستمال دیدم. ممکنه این لک لانه گزینی باشه یا هنوز زوده و من دچار توهمات خودم هستم؟

نینی تپل فک کنم با یکی دیگه اشتباه گرفته باشین نه بابا من اصلا نمیدونم مشکل چیه یه روز میگن دی اف ا ...

میفهممت محیا جون

واقعا این روند میکرو اون زمانهای انتظارش دیووووانه کننده میشه 

خدا دلتو شاد کنه زوددددددددد

من خودم الان تو همون دورانم.   بلکه وضع اس پ م ها خوب شه بتونم استارت بزنم..حالا بعدش چی بشه خدا دانددد