2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
يادمه گفته بود پى آرپى كرده بود و راضى بود تو اين تاپيك هستش اگه سوال دارى ازش بپرس عزيزم ht ...

ممنون عزیز دلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، سلام آنا جون خوبی ؟ خدارو شکر پسرتو به سلامتی بغل‌گرفتی ،‌ایشالا یر سایه پدر و‌مادرش ب ...

عزیزم فدات.....

شکر.....

خوبیم.....

عزیزم هزینه فکر کنم ۶/۵-۷ تومن شد دقیق نمیدونم باید از همسرم بپرسم.....

اتاق خصوصی بود.....

فیلمبرداریم بود.....

هنوز برا بیمه همسرم ریز هزینه نگرفته که بدونم ریز هزینه ها چقدر بودن.....

برا بعد زایمانم والا من دو سه روزه روپا شدم تقریبا اما خوب شرایط من فرق داره من عملا دو تا بچه کوچیک دارم و به کمک بیشتری نیاز دارم......

هنوزم تنها نیستم....

اما خوب اگه یکی بود خوب راحتتر میتونستم از پسش بر بیام.....

من حتی خودم پسرمو و دخترمو حمومم بردم تو این روزا.....

بعد خوب سزارین برا بدن با بدن فرق داره من کلا زخمم زود خوب میشه.....

خلاصه نگران نباش مثل برق میگذره.....

فقط یه چیزی رو سعی کن خوب یاد بگیری اونم شیردهیه!!!!!

من سر دخترم واقعا زجر کشیدم......

خون بود که از سی نه هان رون بودن.....

خیلی با دقت به آموزش شیردهی گوش کن.....

حتما درست یاد بگیر.....

هاله سی نه هم داخل دهن وروجکت باشه چون اگه فقط نوک رو بگیره و زخم بشه واقعا دردش کشندست......

ایشالله به سلامتی دخترتو بغل کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها مگه مقاومت ب انسولين با ازمايش ايمني مشخص ميشه؟؟ @تورك_آنا راستش من ذهنم درگير چ ...

عزیزم فکر کنم ثمین جون یه تست داشت که نشون میداد مقاومت به انسولین داره.....

دکتر فکر کنم منظورش این بوده چون به انسولینم مقاومت داره و این سی دی مارکرایی که براش دوباره داده هم مشکل داشته باشه فلان میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بیایند براتون بگم دیروز چی شد. من دیروز رفتم مرکز که یدونه تخمکمو بکشند.خلاصه بعد از کلی ان ...

عزیزم من تجربه تو ندارم ولی برا آی یو آی تحرک ملاکه که ظاهرا گفتی خوب بوده.....

مورفو مهمه ولی خوب موقع شستشو مطمئنا اسپرمهای با مورفولوژی نرمال رو انتخاب کردن.....

قربونت آنا جون، تيكرم سزارينه، با دعاي خير شما و دوستان، خدا كمك كنه بقيه اش رو هم به سلامتي بگذرونه ...

پس به سلامتی حدودا یه ماه دیگه گوش به زنگ باشیم.....

سلام خانوما من هفته آینده انتقال دارم .به نظرتون حجامت ب خون رسانی رحم کمک میکنه؟؟؟زیر شکمم هم هر شب ...

عزیزم خوب تو روغن سیاه دونه زیاده روی نکن اگه طبعت گرمه....

در کل سعی کن آرامشتو حفظ کنی.....

آب زیاد بخور.....

بعد انتقال یه بند نخواب و هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن.....

نیوا جان من خیلی منتظر خبر بارداریتم انشاالله به زودی خوشحالمون میکنی    

قربونت برم عزیزم انشالله خبر بارداری تو رو اول میشنویم بعدشم خودم و مهیا و بقیه بچه ها

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها بیایند براتون بگم دیروز چی شد. من دیروز رفتم مرکز که یدونه تخمکمو بکشند.خلاصه بعد از کلی ان ...

چه با حال😄 انشالله با همین آی یو آی جواب بگیری کارت به دردسر های میکرو نکشه

چند وقت بعد آی یو آی باید آزمایش بدی؟

سلام عزيزم الان مركزم تا نوبتم شه منم گفتم اگه قرار باشه سيكلم لانگ باشه زمان رو از دست ندم واسه پ ...

حالا ببین چی میگن بهت.. من پری اول بعد پانکچر ال دی داشتم پری دوم انتقال.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چه با حال😄 انشالله با همین آی یو آی جواب بگیری کارت به دردسر های میکرو نکشه چند وقت بعد آی یو آی ب ...

متاسفانه من دردسرای میکرو رو دوبار کشیدم  .گفت چهارده روز دیگه