2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
عزیزم فقط آرامشتو حفظ کن.... یه بند نخواب..... تغذیه ت مناسب طبعت باشه و کار عجیب غریب نکن..... ا ...

ممنون انا جون.

فقط من احساس میکنم دارم سرما میخورم.

امروز زیاد عطسه کردم.بااینکه خیلی مراقب بودم ولی دیب توراه رفتن یزد فکرکنم سررماخوردم.

چکارکنم؟

بنظرت قرص سرماخوردگی بخورم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نميدونم والا☹️ زياد راجع به عواوضش نميدونم با يه سوزن از ناف رد ميكنن ميره تو رحم بعد يه مايعي رو و ...

چرا ميخواد اينكارو بكنه خدارو خوش نمياد 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
روغن زیتون می خورید روش هم آب ولرم؟ناشتا یا زمانش مهم نیست؟

آره چون از بو و طعمش بدم مياد، يك قاشق غذا خوري روغن زيتون روش يه ليوان آب ولرم، به ده دقيقه نرسيده واسه من تاثير ميزاره، زمانش هم وقتي نياز به تخليه هست و انجام نميشه، چه زماني از روز مهم نيست

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
من بلژيك هستم و متاسفانه اينجا و هلند فقط يكى انتقال مى دن اما آلمان دو تا

چه جالب چه قانون بدي☹️دوتا باشه بهتره

تاحالا انتقال داشتي؟ چندتا جنين داشتي؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
الهی بمیرم😭😭😭 این که خیلی وحشیانه است

خب چاره اي نيس وقتي يكي شرايطشو نداره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

شرايطشو نداره اصلا 

چه جالب چه قانون بدي☹️دوتا باشه بهتره تاحالا انتقال داشتي؟ چندتا جنين داشتي؟

٥ تا جنين داشتم دو بار انتقال دادم هر بار يكى كه هر دو بار منفى شدم وشنبه هم يه جنين بلاست برام براى سومين بار انتقال دادن

ايشالا اين بار ديگه انتظارم به خوشى تموم شه🙏🏼🌸

ریسکش بالاست. ممکنه همه جنین ها رو از دست بده. تو کلینیک یک خانمی رو دیدم که بار هفتم بود برای میکرو میومد. میگفت بار اول گرفت و سه قلو.... دکتر بهش گفته بود یکیشو ریداکت کن ولی شوهرش گفته خدا اینجوری خواسته همه شو نگه میداریم. ماه پنج رحم تحمل نمیکنه وزن جنین ها زایمان زودرس اتفاق میفته هر سه تا از بین میرن. دو تا که خودشون خارج میشن یکی با کورتاژ . رحمش طوری آسیب دیده بود که دیگه بعد اون هر وی میکرو میکرد نمیگرفت

هر چند از نظر منم تصمیم گیری سختیه

شرايطشو نداره اصلا 

ميدونم ولي اين ناشكريه كاش نگه داره حتما خدا كمكش ميكنه من از خدامه براش نگه دارم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ریسکش بالاست. ممکنه همه جنین ها رو از دست بده. تو کلینیک یک خانمی رو دیدم که بار هفتم بود برای میکرو ...

واي چقدر سخت ادم تو بلاتكليفي ميمونه خدا خودش راه درست رو نشونش بده

نه خدا رو شکر. میترسیدم بعد انتقال یبوست بگیرم ولی خیلی حواسم هست ضد یبوست زیاد بخورم. انجیر... آلو. ...

من چون مستعد یبوستم اصلا نشاسته نخوردم برا همین عیارشم دستم نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي كامل بود مرسي انا جون از توضيحت حال ني ني خوبه؟ حسابي سرت شلوغ شده ها😊♥️

عزیزم شکر خوبیم فقط بعضا گریه های شبانه ش اذیت میکنه.....

بهتر شده ولی همچنان هست فکر کنم امشبم از اون شبها بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستم تو ٦هفته رفت ديد دوقلوعه امروز تو ٩ هفته رفت ديد سه قلوعه يكيشو ميخواد ريداكت كنه☹️

ایشالله به خیر میگذره....

اگه ریداکت کنن واسه بقیه جنین ها مشکلی پیش نمیاد؟  چطوری ریداکت میکنن؟

بستگی به مهارت دکتر داره.....