2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
اینو دکترم داده بهم در صورت یبوست اما من هی سعی میکنم نخورم ..همراه اب باید بخورم ؟ نوشته هر 8ساعت ...

آره عزيزم آب زياد بخور اصلا هم ضرر نداره

باور كن يبوست بيشتر مضرره تا خوردن اين شربت

مرسی عزیزم  انجیرخشک منطورتونه یا میوه ش؟

عزیزم هر دو میشه ولی ترشم تاثیرش بالاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو دکترم داده بهم در صورت یبوست اما من هی سعی میکنم نخورم ..همراه اب باید بخورم ؟ نوشته هر 8ساعت ...

والا برا من تاثیر نداشت ولی یادمه بعد زایمان برا من آوردن و دادن گفتن بخور بعدشم یه لیوان آب بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزيزم انجير هم تر و هم خشكش خوبه، براي من روغن زيتون با يه ليوان آب ولرم خيلي سريع جواب ميده. با هر وعده غذام هم خود زيتون رو ميخورم، سعي كن شربت نخوري، اول طبيعي امتحان كن

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آره عزیزم. همون که کمی احساس دستشویی داشته باشی کافیه. تو برگه ای که بهمون داده بودن گفتن مثانه نیمه ...

پس من بدبخت چيكار كنم كه مشكل مثانه هم دارم هميجوري همش احساس دستشويي دارم مواقعي كه سونو دارم كه روز بدبختيمه تا نوبتم بشه دو سه بار ميرم تخليه ميكنم خدا به فريادم برسه روز انتقال اونجارو با اب يكسان ميكنم كه😭😭😭 ولي يه چيزي بگم نميدونم دقيق روزي كه رفته بودم پانكچر يه سري اومده بودن انتقال من نديدم كه بهشون بگن مثانت پرباشه يا اصلا نديدم سونو انجام بدن حالا شايد دارم اشتباه ميكنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اینم انجام.میدم  اب ولرم همراه روغن زیتون ولیمو ترش

گلم شاید مسخره باشه، اما من کافیه مربای آلبالو یا لواشک بخورم!!! کمتر از نیم‌ساعت کارم راه میفته🙈

شما هم یه امتحان بکن

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

میوه اش همین انجیر سیاهها که میوه فروشیها دارن

من بیشتر چیزها رو امتحان کردم ولی این روی من عالی بود چندتا صبح چندتا ظهر وچندتا شب بخور 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آب ولرم.... آب ولرم.... آب ولرم من فقط با این کارم راه میفته. مخصوصا ناشتا

یعنی صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم می خورید؟

من خودم انجیرتازه روم جواب میده ولی یه کم دیگه فصلش نیست

آب ولرم رو تا حالا امتحان نکردم

من یبوست که می گیرم م ق ع دم زخم میشه وخیلی اذیت میشم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزيزم انجير هم تر و هم خشكش خوبه، براي من روغن زيتون با يه ليوان آب ولرم خيلي سريع جواب ميده. با هر ...

روغن زیتون می خورید روش هم آب ولرم؟ناشتا یا زمانش مهم نیست؟

سلام خانوما ميگم از كجا ميشه فهميد سيكل انتقالمون چه نوعيه؟

چند نوع سيكل انتقال هست كلا و هركدوم چقدر طول ميكشه ؟

اذرماه پريود سوممه كه برم تو سيكل واسه انتقال دوم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم