2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام  من خيلي خيلي  حوس شله زرد كردم ميتونم يه كاسه بخورم 😢

آره بابا بخور....

فقط زیاده روی نکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انا جان.به اونجاها نرسید.تموم شد.فکر نکنم دیگه ادامه بدم.هیچکدوممون توان ادامه دادن نداریم.دیگ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

ایشالله بهترینا به بهترین شکل ممکن به زودی برات اتفاق میفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آناخوبی خانمی من هفته آینده پری میشم منتهاباید15 بشم احیانا16بشم دوم وسوم پری میخوره به تعطیلات آمپول میکرولینموزدم امروزهم قرصم تموم میشه

چیکارکنم اونوقت مرکزبازهست اگه اندومترم خوب باشه انتقال میدن توی همین ماه به نظرت چ دارویی تجویزمیکنه برام

ممنون دوست عزیز برای گرم کردن رحم قبل انتقال فقط گرمی بخورم؟واینکه بوده کسی که بعد هیستروسکوپی انتقا ...

عزیزم بستگی داره.....

اگه طبعتم مثل رحمت سرده خوردن گرمی خوبه اما اگه طبعت گرم و رحمت سرده خوب یه کم کار سختتر میشه.....

خوب برا گرم کردن رحم گرم کردن فیزیکی هم موثره.....

حموم نرفتن و نشستن خودت موقع پری.....

آب نخوردن بعد حموم و ن ز د ز ک ی.....

نشستن خودت بلافاصله بعد ن ز د ی ک ی.....

شلوار و شال و جوراب پشم پوشیدن بسته به میزان سردی.....

بچه ها انشاله من انتقالم 17.18 آذرِ از الان که با سیاه دانه دلمو چرب کنم زود نیست؟ حدودا 38 روز این ...

عزیزم والا من چون این کارا خیلی عیارشون معلوم نیست انجام ندادم.....

یعنی تو سیکل آخرم اصلا تو این فازا نرفتم.....

سلام کسایی که استرادیول مصرف کردند شما ها تو ساعات مشخصی مصرف میکردید یا فرق نمیکنه زمانش ؟

فرقی نداره ولی بهتره قبل خواب نباشه.....

چون غلظت خونو بالا میبره و بعدش خوابیدن و عدم تحرک میتونه عوارضشو تشدید کنه.....

آبم زیاد بخور....

با شکم خالیم نباشه.....

منظورم اینه نمبخواد سر ساعت مشخصی بخوریش

خوب منظم تر باشه بهتره اما در کل مهم اینه دز تجویزی رو در طول روز دریافت کنی حالا یا سه تا با هم یا جدا جدا و تایم مشخص و.....

خب سونو خيلي فرق داره، براي سونو آدم يه روز اونجوري بشه براي اين كه اسپكلوم ميزارن ديگه چندين روز رو ...

عزیزم مثانه پر برا کسی هست که انتقالش با سونو هست.....

عزیزم مبارکت باشه ب سلامتی زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه الهی اسمشو چی گذاشتی بلاخره انا جون؟

عزیزم فدات....

ائلشن شد خاله جون....

سلام . من ازمایش دادم روز ۱۴ انتقال بتام ۱ شد و منفی .... دکترم داروها رو قطع کرد ولی دو روزه از پریودم گذشته پریود نشدم ... چند روز دیگه پریود میشم ؟

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
سلام آناخوبی خانمی من هفته آینده پری میشم منتهاباید15 بشم احیانا16بشم دوم وسوم پری میخوره به تعطیلات ...

عزیزم بستگی به مرکز و دکترت داره.....

دکتر من وقتی چند روز تعطیلی پشت هم باشه یه روز وسطش باز میکنه برا کسایی که تو سیکلن یعنی اون زمان که روال کارش این بود.....

ضمنا انتقالت فریزه درسته؟

آناجان این آمپول میکرورلین برای چی هست که من ترزیق کردم؟

عزیزم فکر کنم تو مایه های دیفیرلین و.... بود.....

سلام . من ازمایش دادم روز ۱۴ انتقال بتام ۱ شد و منفی .... دکترم داروها رو قطع کرد ولی دو روزه از پری ...

عزیزم متاسفم.....

ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه.....

عزیزم خوب معمولا سه الی ده روز طول میکشه.....

بستگی به بدنت داره.....