2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزیزم پس فکر نکنم ساعت سینافکتت حساس باشه چون داروی تحریک تخمدان نداری...... بازم از دکترت بپرس.... ...

ممنون عزیزم 

فردا زنگ می زنم می پرسم

خودم هم جس می کنم از نظر دکترم فرقی نداره چون اونایی که باید سر ساعت مشخصی زده می شد رو با تاکید بهم می گفت حتما بین این ساعتها زده بشه

حالا شنبه دوباره بهش زنگ می زنم ومی پرسم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خانما یکی به داد من برسه😭😭😭😭😭 از یک ساعت بعد انتقال من تو دستشویی ام تا الان . طوری بهم فشار م ...

عزیزم والا من تجربه شو ندارم.....

پهلوهاتو با شال ببند ایشالله بهتر میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من نمیدونم باید برم پیش دکتردارو بره برا اینکه پریودشم  یا اینکه صبر کنم استرادیول تموم ...

عزیزم حتی الامکان باید به روال عادی پری خودش بیاد اگه خیلی تاخیر داشت به دکترت بگو تجویز لازمو میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم حتی الامکان باید به روال عادی پری خودش بیاد اگه خیلی تاخیر داشت به دکترت بگو تجویز لازمو میکنه ...

من پری هام منظمه شروعش ۶ بود که نیومد پس میرم دکتر 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

هانا جون سه تا انتقال دادم دوتاشون بلاست و یکی پرسلولی

نمیدونم اخه هیچ علاءمی ندارم خیلی نگرانم این سومین انتقالمه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
خانما یکی به داد من برسه😭😭😭😭😭 از یک ساعت بعد انتقال من تو دستشویی ام تا الان . طوری بهم فشار م ...

عزیزم سوزشم هم داری؟؟ممکنه عفونت گرفته باشی چرا با مرکزت  تماس نمیگیری

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
هانا جون سه تا انتقال دادم دوتاشون بلاست و یکی پرسلولی نمیدونم اخه هیچ علاءمی ندارم خیلی نگرانم این ...

استرس نداشته باش وقتى كمكى بهت نمى كنه من كاملا مى فهممت عزيزم چون منم سومين باره اما فقط يه بلاست برام انتقال دادن

همه مى گن اصلا به علايم نبايد توجه كرد خيلى ها علايم نداشتن و مثبت شدن

ايشالا كه اين بار برامون بمونن🙏🏼🌸و دلامون شاد بشه

احتمال داره عفونت ادرارى باشه

اگه موقع ادرار خيلى درد هم داشته باشى و سوزش

به دكترت بگو به نظرم

عزیزم منم دقییییقا مث تو بودم مثانم پر بود ولی قطره قطره میومد با درد زیاد زیر شکم و تخمدانام! الانم درد خیلی بهتر شده ولی هنوز ادرار کردنم مث حالت طبیعی نشده البته اینم از اولش خیلی بهتره.

میشه از ته دلتون دعا کنید خدا یه دختر صحیح و سالم به من هدیه کنه....🙏🥲🥺

[QUOTE=73097870]بله من بودم. میگن بهتره لوله ها رو برداری بعد ای وی اف بشی اما به مقدار درگیری لوله ها هم بستگی دار ...[/QUO منم سنم 35 سال هست و fsh و ذخیره تخمدانم بعد از لاپراسکوپی اندومتریوز افت زیادی کرد.  به نظرم باید تعداد زیادی جنین تشکیل داد و بعد لوله ها رو درآورد و بعد انتقال داد.