2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
عزیزم گذاشتم صفحه 6050 

ممنونم مهربون لطف کردید😘❤

دعا می کنم بارداری راحتی داشته باشید وبه سلامت گلتون رو بغل بگیرید🍃

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دوستان کسی هست مشکل هیدرسالپنکس داشته باشه؟  با سونو مشخص میشه یا عکس رنگی؟  و ایا این درس ...

بله من بودم.

میگن بهتره لوله ها رو برداری بعد ای وی اف بشی اما به مقدار درگیری لوله ها هم بستگی داره

مثلا من هر دو لوله هیدروسلپنکس شده بود، اما دکترم با سونو و هیستروسکوپی گفت مشکل ساز نیست و چون ذخیره تخمدانم (AMH) تقریبا رو به تمام شدن هست گفتن بهتره به لوله ها دست نزنیم که خونرسانی تخمک ها یه وقت کم نشه و این یه ذره تخمک از بین نره.

بستگی به وضعیت تون داره واقعا هیچ کس رو با هیچ کس دیگه مقایسه نکنید

اما اینو بدون من واسه برداشتن و برنداشتن لوله هام که تصمیم خیلی مهم و حساسی بود پیش بهترین دکتره ها رفتم و در نهایت با ریسک لوله های هیدروسالپنکسی وارد سیکل شدم چون گرفتن تخمک تو اولویت بود 

پیشنهاد من به شما اینه که از دکترهای خوب مشورت بگیرید.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم مهربون لطف کردید😘❤ دعا می کنم بارداری راحتی داشته باشید وبه سلامت گلتون رو بغل بگیرید🍃

دعا کن که به دعا خیلی محتاجم 

امروز سونو داشتم دکتر گفت سایز کیسه زرد از حد نرمال یکم بزرگتره گفت تا ده روزه دیگه اگه همه چی خوب بشه و قلب جنین تشکیل بارداری ادامه داره وگرنه باید سقط بشه 

تو رو به همین شبا واسم دعا کنین 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ممنون خانمی.راستی خانما من بیست تا انوکساپارین دارم میخوام این سری استفاده کنم بذاذمشون یخچال یا انب ...

از داروخانه بپرسی مطمئن تره.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بله من بودم. میگن بهتره لوله ها رو برداری بعد ای وی اف بشی اما به مقدار درگیری لوله ها هم بستگی دار ...

عزیزم می شه بگی با کدوم دکتر مشورت کردی؟

دکتر اصف جاه به من گفت ربطی نداره؟

ولی این سری موقع پانکچر از اون طرف که لولم رو برداشته بود هیچ تخمکی برداشت نشد؟

من چند روز پيش با دكترى كه آلمانى هست وقت داشتم همه آزمايشهامو ديد خيلى نظرش برام قانع كننده بود دوس ...

هانا جان توی بلاد کفر آسپرین نمیدن برای ivfایها؟چه دوزی میدن؟

۸۱ خارجکیها با ۸۰ ایرانیها یکیه؟

ممنون میشم کمکم کنی

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام خواهش میکنم جواب بدین من سه ماه پیش انتقال دادم ک مثبت شد.بتای اولم 63 بعد از 4روز شد 256 وقت ...

يبار مشكلي نيست فكرشو نكن ازمايشاتم بده ولي براي هر ادم سالمي پيش مياد نگران نباش ايشالا اينبار مثبت ميشي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بهار جون عزيزم فكراى منفى رو از سرت بكن بيرون باور كن آرامش براى تك تكمون بهترين چيزه خودتو نگران ن ...

باید امنيو سنتز بشم . دعا کن برام 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دعا کن که به دعا خیلی محتاجم  امروز سونو داشتم دکتر گفت سایز کیسه زرد از حد نرمال یکم بزرگتره ...

تو هفته چندي عزيزم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
يبار مشكلي نيست فكرشو نكن ازمايشاتم بده ولي براي هر ادم سالمي پيش مياد نگران نباش ايشالا اينبار مثبت ...

ممنون که جواب دادی

چ آزمایش هایی مربوط به تشکیل نشدن قلب جنین؟آزمایش های ایمنی مال کسانیه ک انتقال منفی دارن؟غلظت خون چطور؟

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!
عزیزم دقیق نمیدونم اما فکر کنم جای نگرانی نداره..... مهم اینه بحث خونرسانی دچار مشکل نشه که فکر کنم ...

بله دارم . آسپرین و انوکسا . یعنی اینا میتونه جبران کنه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم من از لاله جون خبر ندارم خودمم که بعد زایمان واقعا زمان کم میارم.... دیگه تصمیم گرفتم میام تا ...

آره عزیزم . انشاالله به خیر و خوشی . خواستم حالتو بپرسم