2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
خواهر گلم حالت تهوع خیلیا ندارن کلا تو بارداری اونایی که دارن بعد یک ماه ونیم دوماه به بعد دارن، ایش ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی انشالله ک همینطوره از آبان 94 منتظرم!!!! حنما استفاده میکنم دعا کن برام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عشقم میشه عکس از دستور مراقبت قبل و بعد انتقالتو برام بذاری 

سلام عزیزم قبل انتقالم عکسی ندارم فقط بعدش رو دارم درخواست دوستیم قبول کن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
یعنی قانون جدیده؟از این به بعد با هر دکتری بودیم باید باهمون بریم جلو؟ شما اولین بار بود میرفتی؟ خو ...

اولین بار نبود شروع سیکل میکرو هست  . امروز تازه ال دی پردینوزولون و سلنیوم داد و اول پریود بعدی برای شروع داروی  تخمک گذاری. حالا از حالا به بعد گفت با این دکتر باید باشی اگرهم نبود خود دکتر جایگزینش رو معرفی میکنه    

گلم هر گرمی مناسب رحم سرد نیست حتما دکتر طب سنتی که شماره نظام پزشکی داره باید بهت بگه

گلم اینجا طب سنتی نداره ولی چند روزه دارم بادکش گرم انجام میدم خیلی بهتر شده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
@elhamiiiiiiiii   عزیزم سلام کجایی؟؟تو چ مرحله ای؟؟؟

سلام عزیزوممم 😍هی خواهر چی بگم پروستروژن رو قطع کردم امروز ببینم کی روی مبارکشو نشون میده 😒نه به ماهی که دوبار میشدم ولی ایندفعه ناز داره 😕

دکترم گفته بود منوپور ۱۲۰۰بگیر ولیی من داخل خونه ۶۰۰ داشتم زنگ زدم گفتن نه همونی که گفتیم بگیر و نخسته ات یه ماه بیشتر وقت نداره ...راستی داخل برگه نوشته بودن مکمل استفاده کن نمیدونم از الان شروع کنم یا داخل سیکل شدم ؟

سلام بچه ها یه سوال داشتم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنماییم کنید. من 2 مرداد انتقال فرش داشتم ...

عزیزم آز دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خانم ها

آدرس مطب دکتر طرازی ر میخوام....لطف میکنین کمک کنین.هم بامترو...هم با ماشین شخصی.....ازسمت کرج آدرس بدین لطفا

😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

🐞🐝🐜🐛🐌🐚🐙🐲🐉🐳🐋🐬🐟🐠🐡🐞🐞🐞🐞

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نمیدونم بیبی چک استفاده نکردم یعنی اگر باردار بودم نباید علائم خاصی داشتم؟ مثل حالت تهوع؟

عزیزم دیگه علایم چی میخوایی؟

تاخیر....

دردایی که داری....

خدایا دل دوستمونو با معجزت حسابی شاد کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزوممم 😍هی خواهر چی بگم پروستروژن رو قطع کردم امروز ببینم کی روی مبارکشو نشون میده 😒نه به م ...

طبیعیش اینا تا ۱۰ روز بشی

اخه برای منم ۱۵۰ وحد بود ولی پیدا نشو ۷۵ تا دوتایی میزدم سرنگ استفاده میکردم مشکلی نداشت

خب ب طبع باید قبل سیکل استفاده کنی دیگه

خانم ها آدرس مطب دکتر طرازی ر میخوام....لطف میکنین کمک کنین.هم بامترو...هم با ماشین شخصی.....ازس ...

عزیزم یه راست با مترو بیا صادقیه از اونجام به سمت فرهنگسرا.....

ایستگاه سرسبز پیاده شو.....

سوار بی آرتی های علم و صنعت بیهقی به سمت بیهقی شو و ۱۶ متری اول پیاده شد.....

بقیه آدرسو از صفحه ۵ نگاه کن من حتی کرورکی هم کشیدم.....

طبیعیش اینا تا ۱۰ روز بشی اخه برای منم ۱۵۰ وحد بود ولی پیدا نشو ۷۵ تا دوتایی میزدم سرنگ استفاده میک ...

فک کنم میخوان بترکونن برای من ۲۰۰ گفتن استفاده کنم خیلی دوزش رو بالا بردن خدا رحم کنه 😒

نوشیدنی ورزشی گرفته بودی؟؟

عزیزم هیسترو انجام بدی بعدش دوماه استراحت میدن به رحم من انجام دادم من همه راه هارو رفتم ولی بقول آن ...

عزیزم بعضی از دوستان ماه قبل انتقال هیسترو انجام دادن

شما هیسترو انجام دادی مشکلی نداشتی؟

عزیزم یه راست با مترو بیا صادقیه از اونجام به سمت فرهنگسرا..... ایستگاه سرسبز پیاده شو..... سوار ب ...

اناجون كيفيت تخمك ميتونه به خاطر هايپر شدن و زيادشدن تعداد پايين رفته باشه؟؟ يعني تعداد انقدر ممكنه تاثير بزاره يا نه؟

شما از نظر خودت عاملي كه بيشترين تاثير رو داشت توي بهتر شدن كيفيت تخمكات طي اخرين ميكروتون چيا بودن؟؟

...
يعني خودت ميخواي هيسترو بشي يا دكترت گفته من پوليپ داشتم كه هيسترو كردم اگه نياز نداري نمن بيخودي نگ ...

گلفم جون من یه بارداری  طبیعی داشتم که سقط شد و یبار انتقال جنین باردار شدم و ۶ هفته سقط شد و یبار انتقال منفی ،دکتر بهم پیشنهاد هیسترو داده