2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684607 پست
فداتشم دوست مهربونم با هم ان شاءالله من خیلی وقته دیگه استرس ندارم و زدم ب بیخیالی ۷ ساله دیگه ع ...

انشاله.همین جور خوبه که بیخیال باشی

همیشه دعا کن هر موقع صلاحِ صاحب نی نیای سالم و صالح بشی

خدا خیلی مهربونه همیشه هم هوای بنده هاشو داره و بدِ بنده هاشو نمیخاد وقتی نمیشه حتما صلاح نیس ما ک از بعد خبر نداریم

ممنون عزیزم با هم ان شاءالله😍🤗😘 راستی از کجا میدی ابن سینا؟؟؟

اره عزيزم اونجا نيدم ازمايشامو

شنبه وقت دارم برم از خودمو دكتر ببينه🤭 

همسرمم ٣٠ ام جوابش مياد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزيزم اونجا نيدم ازمايشامو شنبه وقت دارم برم از خودمو دكتر ببينه🤭  همسرمم ٣٠ ام جوابش مي ...

😂😂اشتباه تایپ کردم منظورم اینه از کدوم شهر میری ابن سینا؟؟؟

ایشالا ک هیییچچچچ مشکلی نباشه بری برای انتقال

من فقط میترسم برم بگم برام ننویسن چون میدونی ک چن تا باید سقط یا منفی باشه تا اینارو بنویسن براحتی نمینویسن ک

اوه اوه  من ايمني انعقاديم كلا شد ٥٣٠ خوب شد پس

سارا ازمایشاتتو دیدم برا شما انعقادی ننوشتن که فقط ایمنی هستن اونم ضروری ها.برگه ازمایشمو که دیدی اونا فقط ایمنی بودن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ااا ب سلامتي  حسابي خوش گذروندي ها  منم خوبم با پري دومت ميري تو سيكل يا سوم؟

اره خيلي خوب بود

اصلا نفهميدم چطوري يك ماه گذشت

سيكل دومم كه تمام شد ميرم ببينم واسه سيكل بعد ميتونم انتقال بدم

چون به هر حال بايد دارو مصرف كنم

اونم احتمالا قبل سيكل سومه مصرفشون

تو ميخواي كي بري

جواب آز هات اماده شد؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
 😂😂اشتباه تایپ کردم منظورم اینه از کدوم شهر میری ابن سینا؟؟؟ ایشالا ک هیییچچچچ مشکلی نباشه ب ...

😂😂😂منو تو امروز يه چيزيمون ميشه

من از كرج تو چي؟

اره منم فكر كردم ننويسه دكتر واسم

با طرازي وقت گرفتمو رفتم گفتم خانوم دكتر من يه انتقال منفي داشتم در صورتي كه شرايطم خيلي عالي بود

ميخوام براي خودم ازمايش ايمني و انعقادي بنويسين 

گفت اخه فقط با يه انتقال منفي ميخواي انجام بدي؟ گفتم بله چون واقعا نميدونم چرا منفي شدم همه چيم خوب بود 

نگاه به پرونده م كرد گفت اره با اينكه شانس موفقيت توي هر سيكل ٣٥ درصده ولي واقعا نميدونم چرا منفي شدي

واسه همين واسم نوشت

گفت برو مردان واسه شوهرت كاريوتايپ بنويسن

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سارا ازمایشاتتو دیدم برا شما انعقادی ننوشتن که فقط ایمنی هستن اونم ضروری ها.برگه ازمایشمو که دیدی او ...

نميدونم والا گفت بقيه ش ضرورت نداره

انعقادی اسمش هست Mthfr و Pal1

اها فهميدم

اره خيلي خوب بود اصلا نفهميدم چطوري يك ماه گذشت سيكل دومم كه تمام شد ميرم ببينم واسه سيكل بعد ميتو ...

نه ارزو بايد روز اول يا سوم پري مرجعه كني واسه شروع سيكل

منم دوازدهم وقت دارم واسه از خودم فعلا

واسه همسرم نيومده جوابش