2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
اره عزيزم از آبان به بعد اينجوريه ولي بار اول كه وقت ميدنو نميدونم اگه خواستي ز بزن بپرس مثلا طرازي ...

مرسی.

تا حالا حضوری برای چکاپ و آمایشام چن بار رفتم...

مرسی که کمکم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گلم زیر ناف رو از رو شکم روغن میزنی و آروم ماساژ میدی

ممنون خانمی.راستی خانما من بیست تا انوکساپارین دارم میخوام این سری استفاده کنم بذاذمشون یخچال یا انباری که خنکه؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اره عزيزم از آبان به بعد اينجوريه ولي بار اول كه وقت ميدنو نميدونم اگه خواستي ز بزن بپرس مثلا طرازي ...

در کل فکر نکنم بشه دقیق دکتر مشخصی رو انتخاب کرد الان مثلا  من روز ۲ پریودم میشه دوشنبه مجبورم همون روز هر دکتری بود برم توکل به خدا ان شاالله هر دکتری که هست خوب باشه دکتر محمدزاده کسی تا حالا پیشش رفته؟

خدا جونم شکرت...
مرسی. تا حالا حضوری برای چکاپ و آمایشام چن بار رفتم... مرسی که کمکم کردی

خواهش ميكنم

طبقه ٣ رفتي؟ كلينيك ناباروري؟

پس از اين به بعد دكترتو ميتوني خودت انتخاب كني

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
در کل فکر نکنم بشه دقیق دکتر مشخصی رو انتخاب کرد الان مثلا  من روز ۲ پریودم میشه دوشنبه مجبورم ...

اره وقتي زماناي مشخصي بايد بريم ممكنه توي اون روز نيفتيم 

الانم ميتوني ز بزني ببيني دوشنبه كي هست بهت ميگن؟

محمد زاده من شنيدم خوبه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ممنون خانمی.راستی خانما من بیست تا انوکساپارین دارم میخوام این سری استفاده کنم بذاذمشون یخچال یا انب ...

افسون مگه مشكل ايمني انعقادي داري

دوستان کسی هست مشکل هیدرسالپنکس داشته باشه؟  با سونو مشخص میشه یا عکس رنگی؟  و ایا این درس ...

عزیزم من همین مشکل رو داشتم لوله چپم هیدرو بود تا لحظه انتقال به دکترم گفتم این لوله مشکلی ایجاد نمیکنه گفتش نه و  من انتقال دادم و از قضا جنین تو همون لوله رشد کرده بود و خارج از رحمی شده بود که عمل کردم و لوله و جنین هردو رو خارج کردن

عملشو كه اصلا نميفهمي؟ براي پوليپ ميري؟ تا دو روز يا سهروز يكم لكه بيني دازي اون روز يكم استراحت كن ...

من یک دفعه انتقال منفی داشتم به خاطر همین خودم به دکتر پیشنهاد هیسترو دادم والا نمیدونم دیگه برای پولیپ یا چیز دیگه ای هست یا نه هزینه هیسترو شما بیمارستان بهمن چه قدر شد عزیزم

نه هنوز بعد از پانکچر و تشکیل جنین,برای شما هم تشخیص دادن؟

والا من قبلا یه بار ا سونو رویان تشخیص دادن. لاپراسکوپی کردم بخاطر اندومتریوزم گفتن مسئله ای نبوده بعد از عمل رفتم دوباره تو سونو گفتن متورمه لوله ت باید عکس رنگی بندازی...  من دیگه ننداختم و جنین انتقال دادم که منفی شد