2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
سویق جو برای چیه؟؟

تو اینترنت سرچ کردم خیلی خوب بود بعد نوشته بود 1ماه قبل بارداریم بخورین باعث میشه بچه با بنیه قوی به دنیا بیاد واسه تقویت  مادر و جنینم خوبه و بچه معلول ب دنیا نمیاد.نوشته واسه خانمایی که کمبود فولیک اسید و دچار فقر آهن هستن ضروریه

خواصاش زیادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه انتقال ندادین بعدش؟؟؟دلیل سقط چی بود؟؟وای خیلی متاسفم

نه دیگه هی جور نشد

رفتم مرکز گفت طبیعیه جنین نتونسته با رحم ارتباط برقرار کنه و محکم بچسبه اینجور گفتن

انشاله فردا صبح میخام برم بگم واسم آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه

کاریوتایپم که چند سال پیش دوران دانشجویی تو کارآموزیم رایگان دادم استادمون گفت دو نفر داوطلب بشین منم که از خدا خواسته دادم شکر خدا گفت مشکلی نیس

دکتر نمیری؟؟؟ من چون پریودام نامنظمه و پلی کیستیکم میرم دکتر  آخه این اولین ماه بود متفورمین ...

يعني برم؟؟؟

من پلي كيستيك نيستم يعني ظاهرا خودم هيچ مشكلي نداشتم 

فردا زنگ ميزنم مركز ببينم چي ميگن اگه لازم شد ميرم حتما.شما هم فردا رفتي دكتر  ممنون ميشم اگه بيايي بگويي دكترت چي گفته

هر چند چون شرايط شما با من يكي نيست احتمالا نميتونم راه كاري كه بهتون ميده رو استفاده كنم 

استرس ندارم واسه پري نشدنم ولي دوست دارم زودتر شه تا انتقالمم زمانش نزديك تر شه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام بچه ها من از روز 3پریود روزی 3استرادیول میخورم امروز که 13پریود رفتم سونو شدم برا انتقال،گفتن اندومتریوزم 6/2 هست.هنوز کمه.گفتن روزی 5تا استرادیول بخور 2شنبه یا4شنبه بیا.حالا اگر من تا 4شنبه روزی 5تا بخورم زیادی بالا نمیره؟چون 2شنبه دیگه نمیتونم برم مرکز

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام بچه ها من از روز 3پریود روزی 3استرادیول میخورم امروز که 13پریود رفتم سونو شدم برا انتقال،گفتن ا ...

ضخامت چقدر بايد باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان فرزانه:

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: مرکز ناباروری اصفهان

👈دکتر معالج: دکتر فشارکی

👈سن زن: ۳۱

👈مشکل زن:  سالم

👈مشکل مرد:کم تحرکی

👈سابقه قبلی درمان: دو سال تقویتی گیاهی استفاده کرد شوهرم عمل واریکوسل کرد ولی فایده نداشت خودمم پولیپ داشتم. هیسترو سکوپی کردم و انتقال منفی داشتم

👈داروهای دوره آماده سازی قبل از عمل: سینال اف و گونال اف

👈پانکچر روز چندم پریودی:۱۵

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: دو ماه ، هایپر شده بودم و بعد انتقال دادم

👈تعداد فولیکول: _

👈تعداد تخمک: ۲۰

👈تعداد جنین: ۱۲

👈تعداد جنین انتقال داده شده:۲

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: ۱۴

👈داروهای مصرفی بعد از عمل:استرادیول و شیاف و فولیک اسید

👈تعداد دفعات آی وی اف :یک بار انتقال منفی، دفعه دوم مثبت

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟ چسب جنین و هچینگ، بلاست و خراش و هیستروسکوپی

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز ۱۴ بتا۴۶۰

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: _

👈مراقبت های بعد از انتقال:استراحت و نشاسته تا یک هفته خوردم ولی راه میرفتم دستشویی فرنگی استفاده میکنم

👈تغذیه قبل از انتقال:گرمی میخوردم مغزیجات و شکمم با روغن سیادونه ماساژ میدادم

👈تغذیه بعد از انتقال:تغذیه خاص نداشتم فقط گرمی نخوردم

👈تعداد نی نی تو دل مامان: یکی 😍

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:۲۶

👈داروهای مکمل و تقویتی:فولیک اسید و فموبیون

👈 هزینه ها : حدود ۱۰ میلیون

👈 توضیحات لازم:فکر میکنم همیشه باید بگیم هروقت صلاحه خدا بهمون بچه بده هرووقت وقتشه سالم و صالح بهمون بده پس زوری نخواین من ب خاطر تجربه بدی ک داشتم ب خداگفتم قسمش دادم ک هروقت صلاحمه بهم سالم و صالح بده توسل کردم ب حضرت ابولفضل  ب خاطر سختیهای ک کشیدم خودش رحم کنه بهم و همه منتظرا هم بچه سالم بده

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی:ابان ۹۶ انشاالله

@mamanayemovafagh

يعني برم؟؟؟ من پلي كيستيك نيستم يعني ظاهرا خودم هيچ مشكلي نداشتم  فردا زنگ ميزنم مركز ببينم چ ...

باشه عزیزم میام میگم 

آخه من قبلا واسه پریودم که مرتب بشه دوفاستون میخوردم ولی چن وقتیه نمیخورم یه ماهی هم هستش که متفورمین میخورم تا الان منتظر بودم ببینم با متفورمین پریود میشم یا نه که فعلا نشدم به خاطر این میرم دکتر ببینم چی تجویز میکنه؟

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها من از روز 3پریود روزی 3استرادیول میخورم امروز که 13پریود رفتم سونو شدم برا انتقال،گفتن ا ...

نه عزیزم به اندازه بالا میره 

من روز سوم تا پنجم روزی ۲ تا خوردم چهار روز بعدش روزی ۴ تا ،بعد دیگه همش روزی ۶ تا الانم روز ۶ تا دارم میخورم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
صخامت تا نه یا ده سه خطی برسه عیبی نداره و خوبه به دکترت اعتماد کن 

سه خطی یعنی چی؟ راستش من خیلی درباره فرایند اندومتر اطلاع ندارم گلم

نه عزیزم به اندازه بالا میره  من روز سوم تا پنجم روزی ۲ تا خوردم چهار روز بعدش روزی ۴ تا ،بعد ...

الان درچه مرحله ای؟

يعني برم؟؟؟ من پلي كيستيك نيستم يعني ظاهرا خودم هيچ مشكلي نداشتم  فردا زنگ ميزنم مركز ببينم چ ...

بنظرم اگه همیشه سر وقت پریود میشی لازم نیس بری من پریودام نا منظمه 

خداجونم شکرت