2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
 میترسم برای جنینام بد باشه اخه هماتوم دارم استراحت کاملم

استرس چی داری

خوشحال باش از ته ته ته دلت خوشحال باش و از خدا آرامش بخواه 

استرس چرا میخوای...

این همه چیزهای خوب تو دنیا هست که باید الان بهش فکر کنی

پس استراحت کن 

واسه خودت پاهات رو درااااز کن خوراکی های خوشمزه بخور و از بارداریت حتی اگر با درد و خونریزیِ لذت ببر که معلوم نیست کی دوباره مامان بشی 🌷

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
 میترسم برای جنینام بد باشه اخه هماتوم دارم استراحت کاملم

چيز مهمي نيست منم هفته اي يبار اينجوري ميشدم كلافه بودم خواباي الكي ميديدم بعد ارضا ميشدم اصلا برام سوال شده بود محبور بودم نصف شبي برم حموم نماز صبحم نره يه حال و روزي داشتم رومم نشد از دكترم بپرسم ولي ايشالا مشكلي پيش نمياد منكه جوري ارضا ميشدم تمام ماهيچه هاي شكمم منقبض شديد ميشد از شدت درد شكم ارز خواب ميپريدم جيغ ميزدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاکستری جان برای متفورمین منم قبل از سیکل با ال دی هام روزی 2تا میخوردم و قندم ندارم...اما پلی کیستی ...

عزیزم ممنون از کمکت

اخه من پلی کیستیک نیستم.ذخیرمم ۱/۳ هست!

کیست هم ندارم!چرا من هرچی میرم جلوتر سوالام بیشتر میشه😐😐

ای خدا.بخورم متفورمینو؟!میترسم بدتر بزنم خراب کنم سیستم بدنمو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چيز مهمي نيست منم هفته اي يبار اينجوري ميشدم كلافه بودم خواباي الكي ميديدم بعد ارضا ميشدم اصلا برام ...

بچتون به دنیا اومده الان موقعی که باید بشه که نمیشه همین الان که ضرر داره دم به دقیقه میشه موندم بخدا 

استرس چی داری خوشحال باش از ته ته ته دلت خوشحال باش و از خدا آرامش بخواه  استرس چرا میخوای... ...

انگار تموم دنیا رو بهم دادن تو این دوران پنج سال بی وقفه دویدم تا باردار شدم الان با هر ارضا شدنی کلی استرس میگیرم که نکنه ضرر داشته باشه براشون اخه توی نت خوندم ارضا شدن هماتوم رو تشدید میکنه

چيز مهمي نيست منم هفته اي يبار اينجوري ميشدم كلافه بودم خواباي الكي ميديدم بعد ارضا ميشدم اصلا برام ...

من دردم خیلی کمه تا ازخواب بیدار میشم خودمو کنترل میکنم تا حدی جلوشو میگیرم

بچتون به دنیا اومده الان موقعی که باید بشه که نمیشه همین الان که ضرر داره دم به دقیقه میشه موندم بخد ...

عزيزم ايشالا چيزي نميشه بچه من بدنيا اومد اما زودتر از موعد بود دوهفته تو دستگاه بود ولي نموند برام من فشار بالايي داشتم نتونستم تحملش كنم رو بچم تاثير گذاشت مجبور شدن زودتر درش بيارن قسمت نبود اما اين مشكلتو منم داشتم خيالت راحت بالاي ده بار اينجوري شدم نگران نباش 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من دردم خیلی کمه تا ازخواب بیدار میشم خودمو کنترل میکنم تا حدی جلوشو میگیرم

شكم من جوري منقبض ميشد جوري درد ميگرفت از درد زمينو گاز ميزدم از خواب ميپريدم لعنتي به قول تو تو روزاي عادي محاله اينجوري بشم نميدونم چه چيزي بود دم به ساعت اين اتفاق ميفتاد 

سلام خانوما میخوام یه سوال بپرسم روم نمیشه بخدا ولی خیلی نگرانم میشه اگه کسی اطلاع داره جوابمو بده م ...

برای هماتوم نمیدونم ،اما در بارداری های عادی اصلا رابطه و ارضا شدن بد نیست. اگر اشتباه نشنیده باشم برای خونرسانی به جنین هم خوبه.

به نظر در بیداری که میتونی کنترلش کنی معاشقه داشته باشین ،شاید در خواب سراغتون نیاد.

شاید دلیلش نیازی هست که متاسفانه ازش منع میشن در موارد بارداری های خاص.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزيزم ايشالا چيزي نميشه بچه من بدنيا اومد اما زودتر از موعد بود دوهفته تو دستگاه بود ولي نموند برام ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالا که هر چه زودتر خدا عوضشو بهت بده و دامنت سبز شه

برای هماتوم نمیدونم ،اما در بارداری های عادی اصلا رابطه و ارضا شدن بد نیست. اگر اشتباه نشنیده باشم ب ...

نمیدونم شاید این باشه انجامش میدم ولی خودمم فکر میکنم به خاطر داروهای هورمونیه که میخورم چون قبلا اصلا اینجوری نبودم