2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
يه سوال اورژانسي دارم بچه ها روز چهاريه كه از پانكچر گذشته هنوز پري نشدم و ماه اينده انتقال دار ...

به نطر من ایراد نداره.توی برداری نباید خورد.و بعد از انتقال میگن چون نمیدونیم کِی باردار میشی از اولش نخور.

ولی قبلش ایرادی نداره.

ولی بازم اونایی که وارد ترن بیان بگن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
يه سوال اورژانسي دارم بچه ها روز چهاريه كه از پانكچر گذشته هنوز پري نشدم و ماه اينده انتقال دار ...

کلا ژلوفن نخوری بهتره ،به من یه شربت داده بودن مسکن بود خوب بود

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا ژلوفن نخوری بهتره ،به من یه شربت داده بودن مسکن بود خوب بود

اوف يعني به صورت اورژانسي يه مورد جراحي فك داشتم، الان مجبور شدم يكي بخورم ولي ديگه اصلا بميرم هم لب نميزنم

...
بچه ها من اون روزی که خواستم برم برای پانکچر شب قبلش رفتم حموم تا خواستم غسل کنم برق رفت آب سرد شد و ...

منم یه ناراحتی مشابه دارم. همش دارم غصه میخورم اما دیگه فایده ای نداره.... روز پانکچر من و شوهرم رو فرستادن تو اتاق نمونه گیری. اولش سعی کردیم مثل همیشه که نزدیکی داریم نمونه رو بگیریم اما از شدت استرس من و شوهرم نمیشد که نمیشد. من منقبض شده بودم و شوهرم بی حس. یه وضعیت غریبی. کارمون طولانی شد. آقاهه اومد پشت در هی در میزد که بقیه هم تو نوبتن. خلاصه شوهرم گفت ولش کن خودم نمونه میگیرم. من این جور نطفه رو دوست نداشتم😭😭😭

رویا جون شما قرص استرادیول رو از روز چند پریودی ،خوردین؟

از روز اول. با روزی دو تا شروع شد. چهار روز بعد شد روزی سه تا. چهار روز بعدش روزی ۴ تا. الانم ۱۵ سیکلم و همچنان روزی ۴ تا میخورم تا روز انتقال

اوف يعني به صورت اورژانسي يه مورد جراحي فك داشتم، الان مجبور شدم يكي بخورم ولي ديگه اصلا بميرم هم لب ...

نه عزیزم انقد سخت نگیر اشکالی نداره

منم یه ناراحتی مشابه دارم. همش دارم غصه میخورم اما دیگه فایده ای نداره.... روز پانکچر من و شوهرم رو ...

خوب واقعیتش تو اون جای نا آشنا و با وجود یک تخت یه نفره سخته.

میتونستی بعدش با معاشقه ،و.....  شما نمونه رو بجای همسرتون بگیرین.

البته مطمین باش همینکه با هم بودین مثل نمونه تنهایی تو آزمایشگاه و ... نیست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
از روز اول. با روزی دو تا شروع شد. چهار روز بعد شد روزی سه تا. چهار روز بعدش روزی ۴ تا. الانم ۱۵ سیک ...

ممنونم عزیزم ،ان شاالله به زودی دوران انتظار به پایان بیاد و دلت شاد بشه

منم یه ناراحتی مشابه دارم. همش دارم غصه میخورم اما دیگه فایده ای نداره.... روز پانکچر من و شوهرم رو ...

وای واسه ما که افتضاح بود ،شوهرم بقدری استرس داشت که بعد از چندبار امتحان کردن دیگه دیدن نه واقعا نمیشه ،نه ارامبخش نه امپول هیچی روش تاثیر نداشت ،اخرشم عمل کردن ،من ۲۰ تا تخمک داشتم گفتن ۱۲ تاش خیلی خوبه ،بخاطر اسپرم شوهرم ۵ تاش جنین شد ،که الان نمیدونم وضعیت جنین ها چطوریه ،کلا سپردم به خدا ،ما هرکاری از دستمون برمیومد انجام دادیم

سلام عزیزای دلم خوبین؟من چندروزی گوشیم خراب شده بود مجبور‌بودم دور باشم ازتون دیشب درست شد و ۳۰-۴۰ ...

خاکستری جان برای متفورمین منم قبل از سیکل با ال دی هام روزی 2تا میخوردم و قندم ندارم...اما پلی کیستیک بودم و تا روز پانکچرم هر روز 2تا میخوردم...سرگیجه یک هفته داشتم ولی بعد عادت کردم...کلا ابن سینا به اکثر میکروهایی میده انگار واسه کیسته فک کنم.

ویتامین دی اگر توی رنج نرمالی بهدنظرم هفته ایی یکی زیاد باشه...ولی خوب حتما دکتر صلاح دونسته...من ماهی یک بار میخورم...چون ویتامین دی زیادش خوب نیست.

خوب واقعیتش تو اون جای نا آشنا و با وجود یک تخت یه نفره سخته. میتونستی بعدش با معاشقه ،و.....   ...

اصلا اون روز فکرم کار نمیکرد. بعدش به این نتیجه رسیدم که میتونستم اینکارو بکنم. امیدوارم خودش شرایط غیر متعارف ما رو درک کنه یه بچه صالح بهمون بده😔

خاکستری جان برای متفورمین منم قبل از سیکل با ال دی هام روزی 2تا میخوردم و قندم ندارم...اما پلی کیستی ...

اونوقت متفورمينو بعد از پانكچر قطع ميكنن يا ادامه ميدين؟؟

...