2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
فداااات عزیزم این چه حرفیه ما اینجا جمع شدیم واسه راهنمایی همدیگه  هزینه داروهام حدودا 1500شد ...

سلام هدیه جونم خوبی؟درمورد طرح ۸۵٪ جایی که من میرم هم این طرح هست فکرکنم.مدارک چیزی لازم بود برای انجام این طرح؟کار خاصی باید بکنیم ؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگران نباش منم انجام دادم به ضررش هم فكر نكن وقتى جواب مى ياد كه همه چى نرماله به همه اون فكر و خيا ...

اها دیشب همینم به دکتر زنانم گفتم.گفت برای سن تو لازم نیست.معمولا بالای ۴۰ سال باید برن برای ماموگرافی.تو نهایتا اگه نیاز داشتی برو سونوی سینه.اخه چند روزیه خیلی سینه م درد میگرفت.بعضی وقتا خوبم.بعضی وقتا حس میکنم یه توده توی سینمه.نمیدونم شایدم تلقینه.گفت اگه دردت باز ادامه داشت بیا سونو سینه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیاجون به نظر منم خیلی استرس داری

حالا که زمان داری تا انتقالت به خودت برس

رحمتو تقویت کن . که انشاله زمان انتقال همه چی عالی پیش بره و جنینا محکم بچسبن به دلت

مهمترین چیز آرامش و بیخیالیه اینو یادت نره خواهر

عزیژم حالت چطوره؟بهتری؟خونریزی داری هنوز؟لطفا اگر کمکی از دستم برمیاد بگو گلم

ممنون عزیزم.

از صبح تا حالا دراز کشم.آخه صبح باز خون زیاد و تازه دیدم.

زنگ زدم مرکز گفتن آمپول رو زیاد و شیاف رو کم کن.

شما پیش کدوم دکتر زنان رفتی؟ 

من رفتم پیش ساعر بهشتی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام هدیه جونم خوبی؟درمورد طرح ۸۵٪ جایی که من میرم هم این طرح هست فکرکنم.مدارک چیزی لازم بود برای ان ...

ببخشید خاکستری جون ک من جواب میدم

مدارک خاصی نمیخاد همین که اولین بارت باشه و بچه نداشته باشی و سنت زیر 40 یا42 دقیقش یادم( نیس چون خودم پارسال رفتم) نباشه شاملت میشه

فقط کسانی که بسیجی فعال باشن خودشون یا همسرشون واسشون رایگان میشه این یسری مدارک میخاد چن تا خانوما ک من اونجا دیدم این مدلی بود واسشون

ممنون عزیزم بله یه بروشور بهمون دادن همه اینا وخیلی چیز دیگه نوشته بود مثلا تخم مرغ که دکترم گفت محل ...

مرسی از پاسخ دادنت.ولی من چندجا خوندم نوشته بود همه چیز پاستوریزه باشه .حتی شیر.ماست تخم مرغ به خاطر لیستریا که واسه خانهای باردار خطرناکه

تخم مرغ رسمی نخور

آزمایش دومت رفتی؟بتات چند بود؟

وحشتناک بود هم اون لحظه عکس برداری هم چند شب بعدش. من رحمم مستعد انقباضه. دیدی گرفتگی عضله پا چقدر د ...

چقدر سخت....

راهی نداره یکم قبلش آروم بشی

فکر کنم استرس درد هم داری این خودش شدیدترش میکنه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون عزیزم. از صبح تا حالا دراز کشم.آخه صبح باز خون زیاد و تازه دیدم. زنگ زدم مرکز گفتن آمپول رو ...

عه منم رفتم پیش ساغر بهشتی.دیشب اونجا بودم😆تو دیشب نیومدی؟

خب حتما کارایی که مرکز میگه رو انجام بده.ببین خواهری باور کن اگه کاری از دستم برمیاد تعارف رو‌بذار کنار.ادم‌ باید به درد همدیگه بخوره دیگه.خیلی سخته تنهایی اخه.دوستی رفیقی همسایه ای،هیچی نداری عزیزم؟

استراحت کن توروخدا.بذار خونه دو روز تمیز نباشه.یا غذا از بیرون بگیرین.اوضاعت که بهتر شد کم‌کم کاراتو میکنی.رو منم حساب کن

مرجان جون نکنه زیاد کار میکنی؟

راستش زیاد که نه.ولی روزایی که فقط دراز کشم و در حد مطلقه بهتره.

دیروز رفتم آزهای اول بارداری رو دادم.البته خودم رانندگی کردم.

بعدم ناهار گذاشتم.همین،تا شب هم خوب بودم،اما صبح به محض اینکه از جام پا شدم ،جاری شدم.🙈🙈

واقعا شرایط استراحت مطلق تر از اینو ندارم.

دقیقا نمیدونم اون تو چه خبره و چرا اینجوری میشم.

برای سونو هم دکتر اینجا هم مرکز گفتن یک هفته دیگه برم.

گفتم پس صبر کنم.

از فردام امپول هام رو بیشتر میکنم.ببینم چی میشه.

سلام به همگی  بچه ها  امروز سونو قلب داشتم  دو تا جنین دیده شد قلبشون هم تشک ...

ای جانم مبارکت باشه 

چقدر خوب دوقلو شدن

خدایا شکرت

انشالله به سلامت و دلخوشی دوره بارداریت رو طی کنی و خبر فارغ شدنت رو بهمون بگی😍😍😍😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ببخشید خاکستری جون ک من جواب میدم مدارک خاصی نمیخاد همین که اولین بارت باشه و بچه نداشته باشی و سنت ...

سلام عزیزدل.ممنونم از جوابت.پس منم میتونم تو این طرح شرکت کنم.فکرمیکردم مدارک خاصی نیازه.ممنون گلم

یه نفر میگفت هویج خوبه یه نفر میگفت بده . کسی اطلاعی در این مورد نداره

نه هویج خوب نیست به خاطر ویتامین آ

نه خیلی سردیجات بخور نه گرمیجات تعادلو رعایت کن

خوراکیهایی که مواد افزودنی داره کنسروی اینچیزا هم اصلا نخور.واسه اینکه یبوست نگیرین برگه زردآلو.آلوچه شب تا صبح بریزید تو آب خیس بخوره صبح بخورین هم خودش خوبه هم آبش.نشاسته شیرسویا هم دوست عزیزم بهتون گفت.ادویه هم ممنوع فعلا.

بعد از غذاهاتون یک ربع نیم ساعت خیلی آروم راه برین

عه منم رفتم پیش ساغر بهشتی.دیشب اونجا بودم😆تو دیشب نیومدی؟ خب حتما کارایی که مرکز میگه رو انجام بد ...

من یک شنبه اونجا بودم.

ان شاالله بارهای بعد میبینیم همو😉

آره فک کنم امپولم کم بود.من ۳ روز یک بار بود آمپولم.اینجا بچه ها روزی دو تا بودن. حالا برای منم کرد روزی ۲ تا و شب یه شیاف.

ممنون عزیزم لطف داری.

یکی دو تا دوست و همسایه دارم ،اما فقط به یکیشون گفتم. روم نمیشه زحمتشون رو بدم البته.

فعلا که همسرم با اینکه مشغلش زیاده داره سعیشو میکنه.

مامانمم ان شاالله ده روز دیگه میاد پیشم.

خدا کنه تا ده روز دیگه بمونن فسقلی ها!