2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
شاید دیده کوچیک بوده چیزی نگفته و واسه همونم چند تا بیشتر ال دی  داده

آره ممکنه.تقریبا ی 3 سانت بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به دکتر گفتم گفت هیچی نمیخوری جز همون فولیک 1...اونم چون کم خونی... حتما تداخل دارویی ندارن برای ...

آره عزیزم حق با توه کمش میکنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام به همگى

بچه ها من يه سوال دارم سرى قبل سيكل من نچرال بود و اصلا پروژسترون نداشتم كه لاله جون و دكترى كه ايران اومدم گفتن تو سيكل نچرال هم بهتره پروژسترون داشته باشى لاله جون مى گفت يكى بهتره داشته باشى

اين دفعه زنگ زدم به مركزى كه برام انجام مى دن و بهشون اين موضوع رو گفتم 

بهم گفتن روزى سه تا شباف پروژسترون ١٠٠ استفاده كنم

حالا سوالم اينه براى منى كه با آزاد شدن فوليكول هورمون پروژسترون تو بدنم بالا مى ره سه تا شياف پروژسترون زياد نيست؟؟

منظورم اينه پروژسترون زيادى مى تونه مضر باشه براى جنينيا ربطى نداره؟

حتما عزیزم این دوسه روز پیشم نبود که نزاشتم امروز تا ظهر حتما میزارم واستون

ممنون گلم ... خدا خیرت بده دکترهای ما که جواب سلاممون رو نمیدن چ برسه به توصیه !

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم شما قبل از تخمک کشی چه ویتامین هایی استفاده کردید؟ 

من دی ماه تخمک کشی داشتم اصلا نمیدونستم تخمک کشی چی هست هیچی از این جریانات نمیدونستم ولی چون دو سه ماه بهم گفتن اول طبیعی اگه نشد میکرو چون همسرم مشکل داشت ویتامین دی و قرص اهن میخوردم بعدم داروهای پانکچر رو نه اصلا میدونستم باید چیز گرم خورد نه هیچی فقط هرچی دکترم میگفت انجام میدادم تازه فقط تونستن از یه تخمدانام تخمک بگیرن چون یکیش کامل داخل اندومتریوز قرار گرفته بود و تخمک نداشت یا اگه داشت خطرناک بود دستش بزارن 

بعدم موقع ترخیص یه پرستارا بهم گفت تا میتونی تخم مرغ اب پز بخور ولی نگفت واسه چی پنج شیش روز بعدش یه شب شدید دلم درد گرفت رفتم بیمارستان گفتن نزدیک بوده هایپر بشی که خداروشکر رفع شده من اصلا نمیدونستم هایپر چیه 

تو همه این چیزا نداشتن استرس و داشتن روحیه قوی و توکل به خدا و اعتماد به دکتر به نظرم حرف اول رو میزنن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام دوستان خوبین؟میشه واسه منم دعاکنیدک آزمایشم + بشه امروز ازمایش دادم عصر میگیرم جوابشو 😞😞😞😞

انشالله ک مثبتی عزیزم

سلام دوستای عزیزم..  من روز ز هشتم انتقالم...  جاروبرقی کار سنگین محسوب میشه یا ...

جارو خيلي بده اصلا نكش اينو دكترم خيلي سفارش كرده بود

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام دوستان خوبین؟میشه واسه منم دعاکنیدک آزمایشم + بشه امروز ازمایش دادم عصر میگیرم جوابشو 😞😞😞😞

ايشالا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها كسى جواب سوال منو نمى دونه؟؟

عزيزم پروژسترون هيچ ضرري نداره اگه گفتن استفاده كن منم امروز پانكچر شدم و بايد روزي سه تا شباف پروژسترون بذارم بعلاوه امپولش نگران نباش اون براي اماده سازي رحمه