2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
اين دردا عاديه حتي تيرميكشه تو ران پا زير دل چون رحمت داره باز ميشه مخصوصا اگه بارداري اولت باشه

خداکنه .دعاکنید برام.ممنون عزیزم جواب دادی

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سونو برم یادکتر.اخه دکتر هم ندیده چی میخواد بگه

عزیزم درسته ک درد عادیه ولی حتما هم کاملا همه چیزو رعایا کن هم چند وقت یبار برو دکتر ک از سلامتشون خیالت راحت شه.کم زحمت نکشیدی برا این روزا.ی دکتر مطمئن برو سونو هم جای معتبر برو حتما انشالله ک نی نیات سلامت بیان بغلت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استراحت مطلقم.همه دردا رو تحمل میکنم فقط میگم این بچه ها سالم باشن اصلا واسه خودم نمیگم.اخه هرچی دور ...

ايشالا ميگذره بهش فكر نكن ميدونم چي ميگي منم يه بارداري داشتم خفن همش ميگفتم چرا بقيه حامله ها راحتن من نيستم اخرشم كه فشار گرفتم چه روزاي سختي بود نميتونم توصيفش كنم فكر تهشم با اين همه سختي كه گذروندم بچم به خاطر فشار زودتر بيرون اومد دوهفته دو دستگاه بود خودم تو اي سي يو ولي اخرشم نتونستم بغلش كنم و رفت اينارو نگفتم نااميد بشي گفتم بدوني خيليا هم هستن كه از تو شرايطشون بدتره به اينا فكر نكن به اتاق بچت فكر كن كه چطوري درستش كني عزيزم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
الان بايد preovolutry رو نگاه كنم؟ رنجاش زياده براي هر مرحله از سيكل متفاوته،، قبل از تخمك گذاري رو ...

عزیزم خوب خیلیم بالا نیست استرادیولت.....

عزیزم خوب قبل پانکچر بوده نه؟ خوب فولیکولار فاز مال اوایل سیکله.....

بعدش حول و حوش تخمکگذاریه.....

حالا آزت قبل یا بعدش بوده باید اونو چک کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سونو برم یادکتر.اخه دکتر هم ندیده چی میخواد بگه

دكتر برو اگه لازم باشه سونو ميده 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ايشالا ميگذره بهش فكر نكن ميدونم چي ميگي منم يه بارداري داشتم خفن همش ميگفتم چرا بقيه حامله ها راحتن ...

انشالله خدابهترین رو بهت بده

خداکنه .دعاکنید برام.ممنون عزیزم جواب دادی

اميدوارم همه چي به خير و خوشي برات بگذره 

عزیزم درسته ک درد عادیه ولی حتما هم کاملا همه چیزو رعایا کن هم چند وقت یبار برو دکتر ک از سلامتشون خ ...

فدات.سونو دوهفته پیش بودم خطر نداره.به من باشه هرروز میرم.کاش هرکس توخونه دستگاه سونو داشت😊

عزیزم من شهریور رفتم دکتر.که شوهرمم رفت پیش متخصص.بهش دارو دادن.دکتر‌به من گفت دوماه دیگه امپولاتو ب ...

عزیزم چک کن ببین شرایطت چطوره بعدش اگه اوکی بود از روز دوم دارهاتو شروع کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من پریود آذر تازه آمپولامو باید شروع‌کنم.تقریبا هنوز هیچجا _😆 میدونی چی شده؟دکتر به من هیچیی ...

خوب عزیزم داروهارو نمیشه مقایسه کرد.....

فدات.سونو دوهفته پیش بودم خطر نداره.به من باشه هرروز میرم.کاش هرکس توخونه دستگاه سونو داشت😊

خخخخ.سونو زیادشم خوب نیس ولی خب سعی کن تحت نظر دکترت باشی و همیشه خودت ب تغییرات بدنت آگاه باشی هر وقت احساس خطر کردی پیگیر باش.بارداری دوقلویی این چیزا رو هم داره ولی ب نتیجه شیرینش می ارزه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خخخخ.سونو زیادشم خوب نیس ولی خب سعی کن تحت نظر دکترت باشی و همیشه خودت ب تغییرات بدنت آگاه باشی هر و ...

ممنون عزیزم

كابرگولين داده خدا رو شكر، فقط با ستروتايد و انتي بيوتيك "،به اضافه ي دكا  اونم البته قبل از پ ...

عزیز دلم ببخشید.من دیشب خابم برد..

مامان جون هیچ نترس.. انقد تلقین نکن بخودت.. از این مرحله هم بسلامتی رد میشی🍃🍀💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
امپول پروژسترون عالي بوده باعث شده زودتر پريد شي، مهلوم ني من تا كي صبر كنم پري بياد كمي حالم بهتر ش ...

تا همون ده روز دوهفته میاد.نگران نباش🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘