2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
دوستا عزیزان سوالی داشتم  من 24 مهر انتقال داشتم الان روز هفتم انتقالم.  رو چونم جوش دوب ...

عزیز دلم اخه این چه حرررفیه...

گرمی بخوری جوش میزنی، بعضی کرم ها باعث جوش میشه،تخمه جوش میزنی... 

حالا تو گیر دادی این جوشا واسه قبل پریودیه؟؟؟ عزززیزم مثبت فک کن حتما مامان شدی هورمونا بهم ریخته جوش دراوردی😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نخودچيااام😍😍😍😍😍😍😭😭😭الهي كه زودي بيان و قدبكشن خداي من،، تيتي جون منم اب ريزش بيني شديد پيدا ...

عزیزم من که بعد پانکچر فقط سرم و قرص و پروژسترون داشتم.

ستروتاید نه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخودچيااام😍😍😍😍😍😍😭😭😭الهي كه زودي بيان و قدبكشن خداي من،، تيتي جون منم اب ريزش بيني شديد پيدا ...

نه من پیورگان و منوپور داشتم...ولی ابریزش شدید گرفتم و تب و لرز...یه دقیقه پتو مینداختم یه دقیقه کیسه یخ میذاشتم سرم...حالم خیلی بد بوووود...طبیعیه...بدنمون خوب تحت فشاره دیگه...بعد پانکچر بهتر میشی.

بعد پانکچرم داروهای هایپری و سرمای اونو زدم...الانم تازه پری شدم

بله دیگه نخودچیای کوچیکت میخوان بیان قد بکشن باهات حرف بزنن...قلقلکت بدن...اینقدر بهشون استرس نده فقط

عزیز دلم اخه این چه حرررفیه... گرمی بخوری جوش میزنی، بعضی کرم ها باعث جوش میشه،تخمه جوش میزنی...&nb ...

خب اخه من همیشه جوش میزنم... یعنی کلا همه عمرم جوش داشتم و دارم.. یعنی واقعا برا بارداریه ؟ خدا از دهنت بشنوه

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم از آخرین انتقالت چند وقت میگذره؟ با دکترت مشورت کن ببین نظر خودش چیه. آزهای ایمنی و انعقادی ...

اخرین انتقالم 22مهر منفی شد.بله باید برم پیش دکترم مرسی.فقط ما اسپرم فریز شده داریم چون همسرم بیوپسی شدن اسپرمای خوبو جدا کردن فریز کردن برامون .dfi برای چی هست؟

سهی جون شاید گرمیجات خوردی ،جوش زدن یا نزدن ارتباطی به منفی شدن نداره انشالله جنینات  دارن لانه ...

اره خب گرمی که خیلی... ولی اخه من گرمی بخورم و نخورم جوش رو دارم..  چه  روزایی که هیچی گرمی نمیخوردم بلکه جوش نزنم جای اب ابغوره سر میکشیدم نصفه شب تشنم مسشد سرکه میخوردم بلکه پاکسازی شه چربیا و جوش نزنم. ولی باز میزد.. پس برا گرمی نبود مگه نه؟ خیلیییی نگرانم داره پریود نزدیک بشه..! توروخدا منم دعا کنین تو لیست هاتون  که نوشتین. دیگه پول ivf نداریم.. 😔

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
خب اخه من همیشه جوش میزنم... یعنی کلا همه عمرم جوش داشتم و دارم.. یعنی واقعا برا بارداریه ؟ خدا از د ...

خب منم جوش میزنم.. اما فقط موقع پریودی نه...  تو به فال نیک بگیر و برای ی جوش نی نیارو اذیت نکن🍀🍃

اخرین انتقالم 22مهر منفی شد.بله باید برم پیش دکترم مرسی.فقط ما اسپرم فریز شده داریم چون همسرم بیوپسی ...

شکست کروموزوم ها.. همچین چیزی.. پس اگه اسپرم فریز دارین هیچی.. آزمایش های مربوط به خودتو انجام بده.🍀

ممنون نفسی جان ، خدا رفتگان شما هم رحمت کنه
ممنون از خبر خوشی که دادی

مرجان عزیز ممنون عزیزم خدا رفتگان شما هم بیامرزه
بهت تبریک میگم عزیزم
ان شاء ا... خونریزیت بند میاد
چیزی از هماتوم نگفت؟
اسپرین و هپارین داری؟ اگه داری اصولا قطع میکنن تا یه مدت
در مورد خارج رحمی هم نترس اگه خارج رحمی بود با این بتا تا حالا لوله هات که هیچی خودت هم ترکیده بودی خدای نکرده !!

یار مهربون تا وقتی از ندادی به بی بی اعتماد نکن

ممنون ارمغان عزیز خدا عزیزان شما رو حفظ کنه
عزیزم هر کدوم از این دو تا یه نوع قدرت تشخیص داره
بستگی داره دکتر شما کدومش رو لازم بدونه
مامو البته درد داره
ام آر ای اصلا ضرر نداره و اشعه نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیز دلم اخه این چه حرررفیه... گرمی بخوری جوش میزنی، بعضی کرم ها باعث جوش میشه،تخمه جوش میزنی...&nb ...

سلام، منم شايد آذر باشم، اونم نيمه دوم آذر،،،اووف تا آذر،، برنامه چي دارين شما، يعني فكرشو كردين كه تا آذر چه جوري خودتونو سرگرم كنين؟ 

...
خوب حتما ذخیره تخمکت مناسب بوده این بیشتر برای کسایی هست که ذخیرشون پایینه و سری های قبل با دوز پایی ...

ذخیرم خیلی خیلی خیلی پایینِ

اما به جز این آمپول

آمپول مونوپیور هم داشتم که اونا بیشتر بهم جواب داد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه من پیورگان و منوپور داشتم...ولی ابریزش شدید گرفتم و تب و لرز...یه دقیقه پتو مینداختم یه دقیقه کیس ...

مرسي🌹🌺 پانكچر تازه شدم بازم اين آلرژي رو دارم، شمام تازه پانكچر شدي؟اولين پري بعد از پانكچرت هستي؟ چه حالاتي داشتي كه سرم زدي؟ به من ستروتايد داده براي بعد از پانكچر، شمام داشتي؟

...
خواهش میکنم کسی تونست راهنماییم کنه  چکار کنم ک انشاللله این ماه باردار شم ....به نظرتون با اند ...

عزیزم امید همیشه هست.....

تلاشتو بکن و + فکر کن و باقیو بسپار به خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com