2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047631 بازدید | 684621 پست
دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

ای جانم عزیزم مبارکه صبح بعد نماز صبح بیادت بودمو ی تسبیح صلوات برات فرستادم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم،مامانای قشنگ اینده ،اسم همه تونو نوشتم..انشاالله حاجت روا بشید.بازم اگه کسی جا مونده بگید تا کاملترش کنم 😍😍😍

انا

لاله

مامان اینده

تی تی

نازنین

محیا

ثمین

نیوا

دریا دل

اژند و دوتا زنداداشهاش

هانا

لی لا

ترانه

سهیلاجون

زینبی

تی تی

شبنم

الهامی

ماهی کوچولو

سارا

نی نی تپل

امیدوارزو

دلکم

هدیه 

صنم

مرجان و اسمان

بارانبهاری

رویا۲۴

رویا۱۶

مامان پرپر

مامان ستاره

برنجک

پیچک

مامان دخملک

ندا

زین

اتریسا

زهی...

پاییز

دخترخاله مامان اینده ...مهر

روشانیلو

خاکستری

ارمغان

لیلا

ساناز

ناامیدم

مرضی ۷۱

نفسی ۸۳۵

بارانا۶۶

a-razi

همسرمهربون

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مبارکه عزیزم  ایشالله به سلامتی بغلش کنی  چندتا جنین انتقال دادین؟ از اول درمان تا انتق ...

دوتا جنین انتقال دادم 

دی ماه پانکچر کردم ولی چون رحمم نازک بود فریز کردن 

اندومتریوز پیشرفته داشتم که بعد عید به شدت پیشرفت کرده بود و رو کلیه هام اثر گذاشت تیر ماه عمل کردم این ماه انتقال دادم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

ساناز 

آژند

انتظار

راضی که تازه مامان شده(ببخشید آ اول رو ننوشتم🙈)

زی زی ۲۷

پری

ناامیدم

ترانه ۷۰

مرمر

مامانی طاها

سهی(فک کنم انتقال دادن)

تکتم

ستاره خاموش

مامانی طاها

شاینا

ستاره۶۳۱

مربی زبان

سوگلی

صنم

هلوسارا

رعدوبرق

افسون

آرل

نیکی۲۰

جانان

بانوی مهر

Sm_pa

نسیم جون

بانوالانور

نفسی

ی دوستی هم داشتم اول آیدیش Lk بود دقیق حضور ذهن ندارم.

همینجوری پیش بره کل نی نی سایتو میگم😁😁🙈 شرمنده..هی یادم میاد.دلم نمیخاد کسی رو از قلم بندازم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ای جانم عزیزم مبارکه صبح بعد نماز صبح بیادت بودمو ی تسبیح صلوات برات فرستادم 

ممنون عزیزم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

دوستای عزیزم از همتون بابت تبریکتون ممنونم انشاالله به زودی قسمت همگی بشه و بارداری سالمی داشته باشین انشاالله🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

ساناز  آژند انتظار راضی که تازه مامان شده(ببخشید آ اول رو ننوشتم🙈) زی زی ۲۷ پری ناامیدم ...

مرسی مهربون  😍😍

این حرفها چیه...هرکی یادت اومد بگو اضافه کنم این طرف تو لیستم😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم شما هم کلینیک امید هستین

نه عزیزم.من پیش خانوم طرازی میرم که همه کارهاشون رو بیمارستان آبان انجام میدن. دکتر سعیدی جنین شناس آبانم هستن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مامان اینده احساس میکنم اواخر استفاده ی داروها چند روز قبل از پانکچر یه حالات سرماخوردگی مانندی ...

ببین من چندروز آخر.. تقریبا سه روز مونده به پانکچر.. 

تنگی نفس داشتم،موقع دستشویی اذیت بودم،شکمم انگار بادکرده و ورم داشت،کلا اشتهامو از دست داده بودم،همش چرت میزدم،فک کنم یکم گلوم درد میکرد،بعد کلا همه جام میخارید😆😆😆

عزیزم توام مطمعن باش بی امان از این علائم نیستی😄

سلام بچه ها

من سيكلام حالت عادي ٢٧-٨ روزه بود.ولي اين دو سه ماه اخر منتهي به پانكچر ٢٢ روزه شد.من ماه پيش پانكچر داشتم بدون انتقال.با سيكل ٢٢ روزه.اين ماه الان روز ٣٢ ام شده ولي پري نيومده.نگيد كه شايد باردار باشي كه ازمايش دادم و منفي بود.بايد داروهامو شروع كنم تا برم براي انتقال.كسي مث من بوده؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام بچه ها من سيكلام حالت عادي ٢٧-٨ روزه بود.ولي اين دو سه ماه اخر منتهي به پانكچر ٢٢ روزه شد.م ...

سلام به روی ماهت🍃🍀

عزیزم من خودم یه هفته بعد پانکچر پریودشدم.باز ماه بعد متفاوت بود تاخیر داشتم.

پریود بعد انتقال منفیم که کلا پریود نبود.. باز ماه پیش مگه تموم میشد😁😁😁 فک کن پاک شدم باز شرو شد.۹روز ده روز.یعنی کلا سیستمم به هم ریخته بود. الان باید ۲ آبان پریود شم. ولی هیچچچچچ علائمی ندارم منکه همیشه قبل پریود علائم داشتم.تازه جالبه الان ترشح تخمک گذاری دارم.😅

حالا توام با دکترت مشورت کن اگه صلاح بدونه آمپول پروژسترون میده که پریود شی.