2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

مهربونا هر کی انتقالش آذر ماهه لایک کنه ببینیم چندتا مامانیم ایشالا😍😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

وای چقدر خوب.مبارکت باشه عزیزم.

خیلی مراقب خودت باش و استراحتت رو کم‌نکن.

ان شاالله زودی میری و صدای قلبشم میشنوی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

یه سوال:🤔

فقط منم که @رویا42     رو با @رویا_16‍  قاطی میکنم یا شماهم قاطی میکنین😁😁😁😄😄😅😆

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم تو در چه مرحله ای هستی؟؟؟🍃

من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان دو روزه رفتم.دیروز کاظمین بود.امروز سامرا.فردا هم نجف و چند روز بعدش انشاالله کربلا ن..انقدر ذوق دارم .😍 اول دلم نمیخاست بزارم بره واسه درمان.ولی الان خیلی خوشحالم که رفته بااینکه دلمم خیلی براش تنگ شده...انشاالله حاجت همه رو  آقا امام حسین بده 😍😍😍

بچه ها من یه لیست گرفتم از بچه های تاپیک.که اسمشون یا اسم کاربریشون رو تو حرم بخونه همسرم.انشاالله امام حسین واسطه بشه و خدا به دل پاک و مهربونش نگاه کنه و حاجتشون رو بده...میگن اولین بار هرچی بخای میده بهت 😍اگه اسم کسی جاافتاده بگه که اضافه کنم...چندروز پیش نوشتم ..ببخشید اگه کسی جاافتاده...لایک کنید اضافه کنم حتما...

انا

لاله

ثمین

مامان اینده

تی تی

نازنین

محیا

نیوا

دریا دل

اژند و دوتا زنداداشهاش

هانا

لی لا

ترانه

سهیلا

زینبی

تی تی

شبنم

الهامی

ماهی کوچولو

سارا

نی نی تپل

ارزو

دلکم

هدیه

صنم

مرجانواسمان

بارانبهاری

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من از روی عکساشون فقط میفهمم😒😒😒

منم جدیدا به عکسا نگاه میکنم😁

من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

ای جونم💚 ایشالا به زودی زود حاجت روا شی🏵 همسرمنم خیلی دلش میخاست بره اما لحظه اخر دوستاش گفتن نمیان‌.گفت پس باشه سال دیگه‌. خدا قسمت کنه چهل هشتم مشهد میریم.

عزیزم به همسرت بگو التماس دعای فراوووون. قربونت برم که اسم منم نوشتی.🍀🍃💚

فدات شم.ایشالا توام مثبت میشی مهربون🍃 تو کی انتقال داری؟ابن سینا میری؟؟ انتقال چندمته؟ راستی فمبی ...

من هنوز وارد سیکلم نشدم...خخخ

.انشالله شرایط ا س پ رم. اوکی بشه  ....ج ن تی گفته خوب باشه .ماهه دیگه ..دعام کنینن توروخدا خسته شدمم.

ابن سینا میرم.

فمیبیون منم میخورم 

دیگه چی..انشالله که آز تیروئید هم اوکی باشه

دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

مبارکه عزیزم 

ایشالله به سلامتی بغلش کنی 

چندتا جنین انتقال دادین؟

از اول درمان تا انتقال چقدر زمان برد؟

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
چرا هچینگ روی جنین فریزم میشه

مثلا مال من ک قبل از فریز جنین سه روزه بوده و فریز شده الان ک از فریز در بیارن اگه دو روز بیرون از فریز باشه اونوقت میشه پنج روزه ؟ با توجه ب اینکه سه روز قبل از فریز بوده و دو روز هم ک اگه بعد از فریز بیرون بیارن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

میشه لطفا اسم منو هم یادداشت کنید

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲