2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
سلام خانما امروز آزمایشمو تکرار کردم این حس خوب پر از شادی و اشک رو برا همه منتظرا از خدا میخوام ...

مبارکه عزیزم انشالله نی نی نازتونو صحیح و سالم بغل بگیرین 

تواین روزا برای ماهم دعا کنین 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ده مهر بوده. از ده مهر ا تا الان میشه ۲۰ روز. با پنج روزه بودنشون میشه ۲۵ روز. هنوز ماه اولم. م ...

فک کنم اگه ۱۰ مهر انتقالتون بوده باید اینطوری حساب کنین ۱۴روز+ چندروزه بودن جنین موقع انتقال +از ۱۰ مهر تا به امروز رو باید حساب کنید 

خداجونم شکرت       
٢٥ به اضافه ي ١٤ ميشه حدودا ٤٠ روزي يعني شما پنج هفته و سه روزي تقريبا آيا من دارم اشتباه محاسبه م ...

درسته عزیزم یعنی دوستمون الان تو ۶ هفته هستش 

۵ هفته و سه روز یعنی ۵ هفته کامل و سه روز 

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم برا من روز ۱۱کمرنگ انداخت ،روز ۱۳کمرنگتر انداخت اما روز ۱۴ یکم بیشتر و امروز قبل آزمایش ر ...

الان زدم اصلا ادرارمم کمرنگ بود خخخخ 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
شیر سویا فیتواستروژن داره.... استروژن واسه بعد انتقال خوب نیست که

دكتر از قبل تا چند هفته بعد از انتقال استراديول ميده عزيزم.من اينجا از هركس پرسيدم هم خورده بود

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

سلام دوستان حالتون خوبه😍

ی سوال داشتم‌ازتون!

من ۹ ام انتقال پریود شدم الان ک ۱۷ام هستش باز شدیده اصلا کم نمیشه شمام اینجوری بودید؟

من پریودام همیشه ۷ روزه بوده الان جدا از لکا ک از ۵ انتقال بود از روز ۹ شدید خون میاد یعنی ۹ روزه الان😐

انا هميشه ميگه بيبي چك نزنين، چون به جوابش اعتباري نيست و درضمن الكي استرس ميده، اگه ميتوني واس اين ...

وای ممنون عزیزم خیلی نا امیدم خداروشکر بی بی که زدم خراب بود دیگه نمیزنم تا روز آزمایشم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام دوستان حالتون خوبه😍 ی سوال داشتم‌ازتون! من ۹ ام انتقال پریود شدم الان ک ۱۷ام هستش باز شدیده ...

عزیزم به دکترت زنگ میزدی خب باید شیاف اضافه میکردی 

خانما سلام ی سوال بپرسم امروز روز ۱۱ انتقالمه بنظرتون بی بی چک نشون میده 

اره عزیزم من ی کانال میکرو موفق دارم همشون از روز ۸ بی بی گذاشتن و نشون داره دوست خودمم روز ۹ گذاشت و مثبت بود حتی ی قل بود بجه اش