2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماهت، ان شاء الله این چند هفته رو هم سپری کنی به سلامتی شواهد نشون میده آنا جان زایمان ...

ناقلا شواهد درست گفته.....

آنا ۲۲ مهر دوباره مامان شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه خواهش از ته قلب دارم،  خیلی واسه همسرم دعا کنین  یه سری آزمایش داره تا جوابش ب ...

عزیزم ایشالله که جواب آز همسرت خوب بوده.....

امیدوارم صفحات بعد خبرای خوبی ازت ببینم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

عزیزم مبارکه.....

گوارای وجودت این حس زیبا.....

ایشالله همیشه ساد و سلامت زیر سایه مامان باباش باشه و شمام شاهد موفقیتهای روزافزونش باشین.....

امشب با پست خیلی ها گریه کردم.منم ازون شبایی که دلم گرفته.بخصوص ابنکه پریود شدم و سیستم عصبیم تو این دو سه روز بهم میریزه که حتی فکر طلاقو خودکشی بسرم میزنه😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

چقدر سخته که با یه جمله اشکت دربیاد. تحمل این شرایط خیلی سخته. همش میگم خدایا به صبرو تحملم اضافه کن. خدایا امتحان دیگه بسه میترسم آخرشو خراب کنم

بااین روحیه ی ضعیفم باید همه چیزو بریزم تو خودم تا مبادا شوهرم حال بدم رو بفهمه و روش تاثیر بزارم چون دیگه نمیتونم ناراحتیای اون رو هم تحمل کنم.چندماهه که هیچ ناراحتی رو جلوش بروز نمیدم توی این مدت دارم میبینم ک چطور داره بهم تکیه میکنه و ناراحتی هاش رو به زبون میاره ازاینکه نمیتونه بچه دار بشه. چقدر سخته که تو این لحظات بخوای ادای آدمای قوی رو دربیاری و بهش دلداری بدی و خودت تو اون لحظه نیاز داشته باشی یه دل سیر گریه کنی.چقدر سخته که بخوای با شوهرت دردودل کنی ولی نتونی بروز بدی😔😔😔

ان شاالله که حال آنای عزیزم خوب باشه.دعای کلی آدم‌ پشت سرشه.به ستاره جون هم تبریک میگم.قدم نی نی پر ...

فدات بشم عزیزم.....

من همه شادیامو مدیون دعاهای ناب شما دوستای گلم هستم......

دوستان كسي ميدونه بعد از پانكچر ذخيره تخمدان چقد كم ميشه مثلا من كه ٢.٥ بود ذخيره ام و چهارده تا تخ ...

والا ذخیره من قبل اولین پانکچر ۱/۴ بود و دو بار پانکچر شدم و کلا ۱۲ تخمک تو این دو پانکچر ازم گرفتن و ذخیرم فقط ۰/۲۲ کم شد و رسید به ۱/۱۸

پس خیالت راحت خیلی کن نشده برا شمام.....

گلم یه سوال واسم پیش اومده چون من تازه توی سیکل میکرو هستم و با این تاپیک آشنا شدم صفحه های آخر رو خ ...

عزیزم من دو سال پیش دخترمو با سومین میکرو و انتقال در آغوش گرفتم.....

بعدش خیلی غیر منتطره معجزه خدا تو دلم خونه کرد و الانم پسرمو به لطف خدا و دعای دوستان در آغوش گرفتم.....

سلام دوستان  من یه سوال داشتم امروز رفتم آزهای تکمیلی دادم جوابش دهم آبانماه حاضر میشه منم ر ...

عزیزم شما پیش برو جوابو گرفتی حالا بر اساسش تصمیم میگیری یه سیکلم عقب بندلزی یا نه.....

میدونم دیفیرلینتو قبل جوابا میزنی حالا نهایتش اینه که نیاز باشه یه ماه بعدشم دیفیرلین میزنی.....

خدا رو شکر آنا جونی، با قول خودت گوارای وجودت😍😍😍😍 خیلی واسه سلامتی همسرم دعا کن، به نی نی و دخت ...

ایشالله که در سلامت کامله....

چشم خاله جون مام دعاگو هستیم......

دوستان جواب پاپ اسمیر من اومد  فکر میکنم عفونت دارم که میدونم بعد عکس رنگی که خرداد رفتم شروع ش ...

والا من روز انتقال به خاطر سوزش و التهاب دارو گرفتم و + هم شدم.....

@parpar17     واااای مامی پرپر جان مبارک تون باشه انشاا...که به سلامتی و دلخوشی...او ...

فدات عزیزم.....

آتریسا جون دعاگوی تک تک دوستان بودم اما دقیقا اون لحظه ای که دیگه رو تخت بودم و داشتن میبردنم برا عمل با تمام وجود برا سلامتی خودت و همسرت دعا کردم تهشم از خدا خواستم به آرزوی شیرینتم تحقق ببخشه.....

سلام دوستان کسی میدونه بعد از انتقال جنین دو روز بعدش اگه سه چهار طبقه پله رو بالا بریم ضرر داره؟&nb ...

عزیزم خیلیا خونه خودشون پله داشته و روزی یکی دو بار این پله هارو بالا پایین کردن ولی + شدن.....