2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047599 بازدید | 684617 پست
خیلی ممنون گلم .درکل راضی هستی از اونجا؟نوبت دهیش چطوره?ادرس وتلفنش رو داری؟من شهرستانم شرمنده زیاد ...

خواهش میکنم.حضوری میری پرونده تشکیل میدی آزمایش وسونو لازم هم برا خودت هم برا شوهرت انجام میدن تا به نتیجه برسی ،آدرس تهران تجریش خ مقدس اردبیلی خ یمن ،درکل خوبه تو نت بزنی اطلاعاتش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازم مثبت بود ولی دستگاه تیتر خراب بود تیتر ندادم 

خداروشكر🙏🏼🙏🏼پس پروژسترون رو زياد كن اگه آسپرين هم دارى بايد قطع كنى تجويز دكتر بچه هاست كه تو اين شرايط بهشون مى گن و استراحت كن حتما خوب مى شى

عزیرم شما دکترتون دکتر رضا نصره؟چند تا چند تا میفرسته تو مطب،راضی هستید؟همسر هم میتونه بیاد تو مطب؟ه ...

پریا جون من یکبار واسه سونو رفتم  تک نفری ویزیت میکنه  ،یه خانم باردارسونو داشت با شوهرش رفتن داخل

شوهر من تازه بعد که از مهمونی پر بچه برمیگردیم تا چند روز با من سر سنگینه😔 مگه من خواستم همچین تقدی ...

عزیزدلم قربونت ناراحت نباش خدا بزرگه 

انشالله بزودی مادر میشی و وقت نمیکنی به این روزا فک کنی 

خداجونم شکرت       
خانوما لک بینی من خون شده برم امپول پروژسترون بزنم

اره برو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون کی انتقال داری؟خراش  کجا انجام میدی

خراش رو قراره توی مرکز انجام بدن توی مطب.والا احتمالا اواخر اذر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ماهم همینطور شده  زندگیمون،بین من و شوهرم دیگه حرفی رد وبدل نمیشه مگر اینکه یه حرف واجبی باشه ک ...

عزیزم با خوندن امضات ناخوداگاه اشکام ریختن 

من ۶ سال ازدواج کردم سنمم زیاد نیست بار اول انتقال مثبت شد ولی سقط شد بازم خداروشکر، منتظرایی هستند که خیلی وقته منتظرن انشالله همگی همه صاحب فرزند صالح و سالم بشیم با توکل به خدا  

پارسال زمستون یه سرهمی خیلی خوشگل تو پاساژ دیدم مامانم گف برو بخرش انشالله باردار میشی تن بچت میکنی 

پاهام تا دم مغازه رفت لباسو تو دستم گرفتم خیلی کوچیک و ناز بود ولی نخریدمش ترسیدم ترسیدم نکنه بچه دار نشم و لباسو ببینمو حسرت بخورم 

با خوندن امضات یاد اون لباس افتادم 😢😢😢😢

خداجونم شکرت