2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
شوهرم میگم حال من از تو بدتره، سوت و کوری خونه انگار بلندترین صدای دنیاست 

بچه بخشی از زندگیه...خیلی سخته...خصوصا قسمت شنیدن حرف مردم و تحمل این که دیگران پشت سرت میگن نازا...ولی این همه زندگی نیست...ما تلاش میکنیم...سعی کن کاری کنی که بهت انرژی بده...نذار درودیوار خونه بخورنت...کتاااب بخون...شعر بخون..با صدای بلند واسه خودت اواز بخون...کارایی که دوس داری کن...نقاشی..نوشتن...به موقعش نی نی هم میاد پیشت..اون دلیل بودنت نیست...تو دلیل بودن اون خواهی بود پس سعی کن محکم باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین با ای یو ای یا فقط انتقال جنین؟ رزاقی ازمایشهاتو دید نگفت دلیلش چیه؟ پیش توکلی رفتی؟! 

5بارم جدا آی یو آی کردم بابا.14بار فقط انتقال جنین .رزاقی میگه مشکل ایمنی نداری نه سرم لازمه نه پردنیزولون.هنوز پیش توکلی نرفتم ولی قراره برم ببینه ازمایشاتمو .توی همین چند روز اخیر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
5بارم جدا آی یو آی کردم بابا.14بار فقط انتقال جنین .رزاقی میگه مشکل ایمنی نداری نه سرم لازمه نه پردن ...

ثمین جان برای انتقال باید چه داروهایی باز مصرف کنیم؟یه دوره ال دی بعدش که تموم شد باید بازم چیزی بخوریم یا تزریق کنیم؟ بازم امپول روزانه داریم؟من ترس از امپول گرفتم

سلام بچه ها منم ای وی اف کردم نهم خرداد انتقال داشتم و خداروشکر مثبت شد ...اومدم تجربه مو بگم بلکه به درد دوستان بخوره من خیلی منتظر بودم ده سال کم نیست الان لحظه ای که دخترم تکون میخوره بعد شکر خدا واسه همه کسایی که بچه ندارن دعا میکنم از ته دل چون خودم خیلی دلم شکسته بود حتی الانم وقتی تکون میخوره یا راجع بهش دارم با شوهری حرف میزنم اشکم میریزه نمیدونم از دل پر اون موقع باشه یا اشک شوق ...من بعد انتقالم فقط دوروز استراحت مطلق کردم بعدش تو خونه کارامو میکردم حتی بیرونم میرفتم چون طاقت خونه موندن نداشتم اما روزی دولیوان سویا شیر میخوردم تو هر لیوان ١قاشق نشاسته قاطی میکردم تا ده دوازده روز خوردم بعدم که ازم خداروشکر مثبت شد وصدای قلب دخترم رو شنیدم ...استرس خیلی بده چونکه هورمون بارداری تحت تاثیر قرار میگیره ارامش داشته باشین که هورموناتون به هم نریزه و انشالله شماهم جواب مثبت بگیرید

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
عزیزم نگران نباش هایپر فقط بعد از پانکچر میشه الان مشکلی نیست بعد ال دی داروهای انتقال میدن بهت

ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردین😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ثمین جان برای انتقال باید چه داروهایی باز مصرف کنیم؟یه دوره ال دی بعدش که تموم شد باید بازم چیزی بخو ...

برا انتقال از روز 3 سیکل روزی 3تا استرادیول باید مصرف کرد بعد انتقالم پروژسترون حالا یا امپولش یا شیافش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم چند روز سوپرفکت زدی؟ زیرجلدیه یا عضلانی؟ واسه چی میدن؟ این امپول زدنا کی تموم میشه😞

عزیزم از روز ۱۷ پریودی به بازو زدم ،الان ۱۲ روز شده باید برم رویان تا ببینم بعدش خدا چی میخواد و چه دارویی بهم میدن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرسی برای دلگرمیت و توصیه ات مهربون... به جز شیر سویا رژیم خاصی نداشتی؟

فدات شم .نه عزیزم اصلا تغذیه عادی فقط زعفران دکترم منع کرد تو اتاق عمل بازم من روی برنج یه کم میخوردم جز اون همه غذایی خوردم فقط ببخشید از توالت فرنگی استفاده کردم که زیاد خم نشم الو وبرگ زردالو یا همون قیصی و انجیرم خوردم که یبوست نگیرم همین 

عزیزم از روز ۱۷ پریودی به بازو زدم ،الان ۱۲ روز شده باید برم رویان تا ببینم بعدش خدا چی میخواد و چه ...

به سلامتی عزیزم...ایشالله نی نی های خوشگل بهت بچسبن و خبر خوش بدی تا دلمون شاد شه

پس بازم امپول داریم😭😭😭😭

راستی بچه هاااا اگه اصلا بچه ندارید اولین بار میخواین بچه دار شین چرا رویاااان با اون همه هزینه سرسام اور به من گفتن حدود ١٤تومن خرجم میشه ولی من بیمارستان ولیعصر٢ که همون امام خمینی میشه کل عمل و دارو و فریز جنین و ....٣تومن هزینه م شد