2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047678 بازدید | 684621 پست
من امروز و دیروز لک ندیدم.. ولی یه روز نمیدونم روز ادل بود یا روز  کی یکمی لک قهوه ای دیدم یه ب ...

نه بابااااا این فکرا چیه دختر...لک طبیعیه...من بعد از هر سونوی واژینال لک میفتم...طبیعیه...بعدشم جنینا لکه زرد نمیشن که...این فکرا چیییه....جای این فکرا این چندروز یه کتاب جدول کلمات بگیر بشین جدول حل کن...برای دوری از منفی بافیا عالیع.

راستی بعد انتقال داروی خاصی مصرف میکنن؟یا فقط شیاف پروژسترون میذاری؟ آمپولم داریم بعدش؟

سه سال صبر کردی چند روز دیگه هم صبر کن عزیزم . بعد از پانکچر معلوم میشه هایپر شدی یا نه .... اگ ...

انشالله به زودي معجزه ي خدا رو توي وجودت ببيني دست خدا كه چيزي نيس از خدا ميخوام به زودي زود دلت شاد شه

ميتونم بپرسم مشكلتون چيه؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا از اینا فکرا نکن..من امروز برگه رضایت فریزو امضا کردم توش نوشته بود جنین فریز 20درصد نسبت به ...

عزیزم فریز و فرش هر کدوم یه معایبی داره یه مزایا.

این عیبشه ، خوبیش اینه رحم استراحت میکنه ، و اماده تر میشه برا انتقال.

فرش برعکس.

و به نظرم درصد کلی هردو یکسانه.

خدا بخواد میشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من بعد پانکچر پری جلو افتاد ولی دو تای بعدیش با دو سه روز تاخیر بود

متشكرم 🌺 دكتر گفت سه تا صبر كني رويا؟ ببخشيد اگه تكراريه باشه سوالم، يادم رفته، حالا كجاي سيكلي؟ منتظر انتقالي؟

...
عه. مرسی از اطلاعاتت. اینو نمیدونستم. آخه واسه من آزمایش ذخیره تخمدان هم انجام ندادن.

برای منم ندادن. ولی حدس میزنم ۴ اینا باشه.چون تعداد تخمکا بالا بود ، ولی هایپرخاصی نشدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انشالله به زودي معجزه ي خدا رو توي وجودت ببيني دست خدا كه چيزي نيس از خدا ميخوام به زودي زود دلت شاد ...

ممنون آره خدا که حتما باید بخواد ...

مشکلم آزو اسپرمیه ...

یکبار سال گذشته انجام دادیم که جنین تشکیل نشد ....

منم مثل شما فولیا زیاد بودن تو سونو 

ولی ۱۶ تا کشیدن که ۸ تاش پوچ بود... 

علایم هایپری نداشتم ..چون از قبل اینجا گفته بودن.... تخم مرغ آبپز مرتب میخوردم بعد از پانکچر هم دو سه دونه خوردم 

کلا پانکچرم راحت بود ...

[QUOTE=72059076] من بعد از انتقال یه شیاف در روز داشتم اما قبل آزمایش به لکه بینی افتادم‌و‌شد د ...

اولش که بعد یه روز و اضافه شدن شیاف قطع شد اما من اشتباه کردم دوباره شیاف رو کم کردم که باعث شد دوباره به خونریزی بیفتم که با استراحت و اضافه شدن شیاف بعد دو روز کامل قطع شد

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
دوست نازم شما هايپر شده بودين براهمون براتون فريز كردن؟ و اينكه اگر هايپر بودين اونوقت چن ماه بعد از ...

نه گلم من هایپر نشدم

اولین انتقالم هم فرش بود که منفی شد

سه ماه بعد فریز انتقال دادم

سلام دوستان🌺🌺🌺  جديدا، تشخيص دادن كه من پلي كيستيك هستم و كمكاري تيروئيد دارم. با ا ...

عزیزم ممکنه اثر داروها باشه چون این داروها به هرحال روی تخمدان تاثیر میذاره دیگه...ولی پلی کیستیک بودن مشکل خاصی نداره که...منم پلی کیستیکم...قبل از پانکجر ال دی و متفورمین بهت میدن و بعد وارد سیکل اصلی میکنن...نگران نباش...و یه مورد دیگه که اگر دوبار پانکجر کردی خوب این دفعه مرکز یا پزشکتو عوض کن...شاید برای میکروی شما دکتر دیگه ایی بتونه نظر بهتری بده تا به امید خدا بگیره این بار.

برای پلی کیستیک بودنتم سعی کن کم کم ورزش کنی ...چون ورزش دشمنشه...یکی مثله من ارثی اینطوریه ولی شما که با دوز داروها مبتلا شدی خیلی خیلی زود با ورزشو رژیم درست خوب میشی

[QUOTE= 72059076 ] من بعد از انتقال یه شیاف در روز داشتم اما قبل آزمایش به لکه بینی افتادم‌و‌شد ...

قربونت عزیزم😘 ممنون

انشالله همه بچه های این تاپیک به سلامتی باردار بشن و همگی به راحتی و با دل خوش این دوران رو بگذرونیم

😟خيييلي منتظرم، سخته سه سال شد كه شب و روزم روال عادي نداره هرچي خدا بخواد

من شش ساله. کارم رو مجبور شدم ول کنم چون هر ماه بعد تخمک گذاری و نزدیکی باید استراحت نسبی میداشتم. از ادامه تحصیلم عقب موندم چون یکسره بین زاهدان و مشهد در رفت و آمدم اصلا تمرکز درس خوندن ندارم. هم انتظار هم بلاتکلیفی برای ادامه زندگی. واقعا داره سخت میگذره این روزا

اي بابا به اين چيزا فكر نكنين خوشحال باشين كه انتقال دادن و از خدا بخواهين توي نتيجه بهترين رو قسمت ...

روز پانکچر که مرخص شدم شبش درد داشتم نمیتونستم بخوابم. نمیدونم تو اتاق عمل و ریکاوری با من چیکتر کرده بودن که وقتی بهوش اومدم گردنم به شدت گرفته بود. خلاصه تا صبح بیدار بودم. نصف شب شوهرم بیدار شد منو دید که بیخوابم. پرسید چیه درد داری... گفتم بیشتر از اینکه درد داشته باشم بیخوابیم به خاطر ذوقمه قنی فک میکنم بچه هام الان دارن او انکوباتور تقسیم میشن😂😂😂😂 نصف شبی اینقدر خندید که اونم تا یه ساعت خوابش پرید.

ولی کاش میشد همه این اتفاقات تو رحم خودمون میفتاد. در حسرت یه آرزوی ساده سوختیم