2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047626 بازدید | 684620 پست
نه بابا. بدن زودتر از اونی که فکرشو بکنی خودشو باز سازی میکنه. وقتی دو تا یا سه تا پری بگذره دیگه اص ...

عزیزم یعنی کوتر کردی و بازم هایپر شدی؟یعنی کوتر تاثیری واس تخمدونات نداشت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من طبعم گرمو تره ولی همیشه شکم و پهلوهام سرده پلی کیستیک هم هستم تنها کاری که میخوام بکنم اینه که شک ...

من هم شکمم سرد بود هیستروسکپی انجام دادم خوب شدم همیشه یخ بودم ولی الان خوبم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
دوستاي گل و نازنين عايا موقع پانكچر داكسي سايكلين خوردين؟؟؟؟ @لاله_سرخ    

نه منکه نخوردم فقط بعدش انتی بیوتیک بهم دادن فک کنم ازیترو بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسي از پاسخت، از خدا ميخوام ب زودي مثبت شي و صداي قلبشم بشنوي دلت شاد شه🌹🌹🌹 رويا جون براي پانكچر ...

امروز لباس نی نی مو بردم حرم امام رضا متبرک کردم. دعا کردم سال دیگه این موقع تنش باشه. خدا کنه امام رضا نظری کنه. واقعا داره سخت میگذره

بچهها من با اينكه دومين باره اي وي اف كردم ولي خود يادم نمياد اينكه من جنين فريز انتقال دادم بع ...

با تاخیر شدم عزیزم نگران نباش

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
عزیزم یعنی کوتر کردی و بازم هایپر شدی؟یعنی کوتر تاثیری واس تخمدونات نداشت

اتفاقا چون کوتر کرده بودم هایپر میشدم. قبل کوتر هر چی دارو مصرف میکردم اصلا فولیکولی رشد نمیکرد. کوتر کردم و پوسته دور تخمدان رو با لیزر سوزوندن تا دارو همراه گردش خون بهش برسه. بعد اون دارو درمانی عادی انجام دادم فولیکول های خوبی داشتم ولی بازم حامله نمیشدم. قرار شد آی یو آی کنم که هر بار داروهاشو استفاده میکردم هایپر میشدم . دکتر هم به خاطر اینکه شکم آب نیاره سیکل رو‌کنسل میکرد. دو بار اینجوری شد آخرشم گفت میکرو‌کن. که بعد پانکچر بازم هایپر شدم

رفقا ، اونایی که مثبت شدین ، بعد از مثبت شدن چه علایمی داشتین؟ من از شنبه یک کم تهوع داشتم.۳ش قبل و ...

ای جان عزیزم نگران نباش زن بار دار ی روز خوبه یروز بد حالش ثبات نداره 

نه ربطی به ذخیره نداره. هایپر یعنی تخمدانات فولیکول بالغ زیاد درست کنن که نتیجه پاسخ بیش از حد به دا ...

چرا به ذخیره هم ربط داره. ذخیره بالاتر ، امکان هایپری بیشتر.

کسیکه مثلا ذخیرش زیر یک هست قاعدتا تخمکاش خیلی زیاد نمیشن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه ربطی به ذخیره نداره. هایپر یعنی تخمدانات فولیکول بالغ زیاد درست کنن که نتیجه پاسخ بیش از حد به دا ...

مرسي🌹 من هميشه همين تعداد فولي دارم تو سونوها، ولي يكيش بالغه فقط بقيه ده ميل و اين حدودان،امّا حالا اون ريزميزام گنده شدن، سوزش دارم تو تخمدانها😥

رويا مرسي الان داكسي رو راحت ميخورم، خيلي نگران بودم،،

ميگم چند وقت بعد از پانكچر پري مياد؟؟؟

...